Herşey kursağımda kalmak zorunda mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Babami kaybetmistim ve nikahım olacakti oldu ama nasıl noldu burnumdan geldi?? Sevgili görumcem cok severim kendisini bi kere aradi grip ve bebisi vardi gelemedi eşi geldi sonra 10 gun geçti hic aramayip direk nikahtan bigun once arayinca benm sarteller atti?? Cenazeme gelmedin bu dayim amcam halam dil ki babam? Nikaha gelmesine bozuldum. Bunuda nişanlima dedim oda gitmiş demis önce oraya git sonra nikha gel uyguj olur demiş laf ederler demis ediolarda demis evet ederimm niye etmeyimm.? Demsi. Yanlis ama oda uyarmis ablasını kendince. Nikah günüde icime batti aradim gelin abla ailem cenazeden dolayi yok siz ailem olun dedim ? Bize gtimis nikaha gelmedi?? Ve kirilmis kardesine ?kardesine kirgin ama benmle konuşmuyor? Bende sanki bayila bayila giitm ettim yüzum güldü buruk sekilde giitm mesajlastik isteksizmisiz kardesjmn adina karar vermisiz istese gelirmis gelseydin ben davett ettm ki dedim ozur de diledjm hakliydim kendimce ama kocamin hatrina dedim altan al dedi bende zatn aciliyim ama oyle olsun dedim sonra annesi yemege ablasina cagrdi ablasinn habero yok bana sende gel dediler arayi duzelt bende ok ama bak bigun oncesi msj yazdim baya uzun gönül almak icin sallamadi.. ve bak giderim surat yaparsa bozulurm dedim yok dedi ara benm haberim yokmus gibi dedim . Heralde gelmesin demis ama bana demedi suan ara sıcak ister istemez sogukluk olur demis gitmedim oda gitmedi gelemsin demistir kesin. Kocamda gidelim gönlünü alaalm diyo simdi gitmem gerek mi? Benm cenazemde yok gelip gelemmek bana kalmış diyo evet gelemedin zaten dedim tercihinde. Ben sitem etmem gerekken bana küstü ??? Ben napayim anneside imam nikahinda kardesim kucuk diye 18 yaşında diye odada çıkardi kiz agladi hersey kursagimda kaldi ne sansz kizim; ( hic yzum gulmicek miii ya benmmm

3 kere okumada anladım.O gelsin senin gönlünü alsın ,sen neden özür dileyeceksin ki.Birde baban daha yeni ölmemiş miydi,bak ölümlü dünya iyi geçinmeye bakın.

bişey anladıysam ne olayım
ne biçim ifade tarzı bu , buradan bakınca çok sorunlu duruyorsunuz daha olanı biteni düzgün anlatamamışsınız bile. insanlarla da iletişimiz böyleyse, sıkıntılar olması kaçınılmaz olur.
başınız sağolsun babanız ölmüş görümceniz gelememiş mi ne sanırım olayy bu. siz elinizde telefon gelinlikle gel gelme diye insanları mı aradınız? ne saçmalık siz düğüne zaten davet ettiniz mi ettiniz, gelen gelir gelmeyen gelmez.
bunun öyle ççoookk büyük bir yanı yok, olan olmuş, gelmezse kendi bilir.
nesini dert ettiniz bilemedim.
kalan kısmı da anlamadım.
tekrar başınız sağ olsun.

Anladığım kadarıyla cevap vereyim,acı günümde adam yerine koymayani,ömür boyu adam yerine koymam kocam değil tirillahı gelse hatır matir saymam ben,ayağına gidip özürdilemek ne ya yapmayın bayanlar bunu kendinize ya..Kendimize saygımız olsun biraz...bu arada başınız sağolsun

Kardeşine darılmasının nedeni nedir görümcenizin?

Basiniz sag olsun.

Reactions: tse
siz olayları biliyorsunuz da keşke bizim anlayacağımız şekilde yazsaydınız, git demiş, olmaz demiş vb. şekilde ilerliyor konuşma.
Pardon icime dert oldu. Duzelteyim canm

3 kere okumada anladım.O gelsin senin gönlünü alsın ,sen neden özür dileyeceksin ki.Birde baban daha yeni ölmemiş miydi,bak ölümlü dünya iyi geçinmeye bakın.
Evet canm cenazeme gelmiyip nikahta gelmesine takildim.. hastaysan o zmanda hastasin dmeek 10 gun gecmis bide eglenceli nikah dildi yani ailem yoktu cenazeden dolayi ,isteksizmisiz nasil istekli olalim.

Konu sahibinin babası ölüyor ve nikahı var.
Görümce bebeği dolayısıyla arıyor fakat cenazeye gelemiyor,haklı olarak konu sahibi darılıyor.
Görümce nikahtan bir gün önce arıyor,nikaha geliyor,damat önce taziye için eve git deyip gönderiyor.
Görümce kardeşine darılıyor,nikaha değil kızın evine gidiyor.
Kv yemek veriyor görümceyi de çağırıyor barışsınlar ,buzlar erisin diye.
Gelin görümce ikisi de yemeğe gitmemiş.
Eşide gidelim ,gönlünü alalım diyor.
Kvside imam nikahı kıyılırken konu sahibinin 18 yaşındaki kardeşini dışarıya çıkarmış,konu sahibi darılmış.
Ne yapması gerektiğini soruyor.Doğru anladım mı?

Reactions: tse
Canm sıkkındı acele yazdim.? Gelinlik düğün adı geçirmedim ben orada ,ki anlamdiginiz şeye nasil ön yargili konuşursunuz madem? Diyorum ki .Babam vefat etti atama icin önceden almıştık mecburi nikah yaptık ama ablası cenazeme grip diye gelemedi 10 gun geçti, nikah zamani arayinca bozuldum.. ve nisanlima dedim oda ablasina iletmis abla oraya git oradan nikaha gel bozulmus oda.iyi günümde herkes yanimda olur degil mi?

Süpersiniz evet aynen yemek görümcemin evinde oluyor ,kardeşini çağırıyor nikahtan sonra gel diye normalde aramiz cok iyidi anneside beni çağırıyor kaynanam barisalim diye ama ablasi bilmiyo.Simdi haberi yok evine gitsem surat olacak haberim yokmus gibi ara ablani gelip gönül alacaz de dedim istememiss beni...! Imam nikahida bizim evde oldu kayinvalidem kiz kardeşimi dışarı cik dedi. Alindi oda

Icimi okumuşsunuzzz ben gitmem dibine kadar haklıym babamda gelmemis nikahta bide aileyiz özel günlerin tekrari yokmus , Cenazemin var miydi? Degil mi ben gitmedim ama kocam israr ediyor ama asla gitmicem ya banane ya cenaze bu

Kardeşine darılmasının nedeni nedir görümcenizin?
Kardeşi yani kocam ? Benim kırıldığımi ona söylemesi 10 gün olmuş cenazeme gelmedi aradi sadece ..Ama nikahtan bi gün once nikah var mi diye arayınca bende bozuldum . İyileşmiş mi dedim? Hastaydi. Madem. Canm skldi ona oda ablasina demis önce cenaze evine git sonra nikaha gel diye. Oda cenaze evine giitti nikaha gelemdi bana küsmüş

"[Nikah günüde icime batti aradim ,gelin abla ailem cenazeden dolayi yok, siz ailem olun dedim ?"

buraya binaen demiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…