herşey ne kadar anlamsız...

canım benim, çok üzüldüm durumuna. Ama hakkımızda hayırlısını versin Allah. kaderin önüne geçilmiyor ne yapalım, Allah evladını sana, seni de evladına bağışlasın.

Canim seni cok iyi anliyorum benimde bir kizim var.yapacagin tek sey sabir.inan karsiligini alacaksin onlar sana ne yaaarsa yapsin saygida kusur etme.ama vicik vicikta olma .herzaman tatli bir mesafen olsun .hakkini savun ama saygiyi asmadan
biraz zaman gecsin bir tepsi borek yap git yanlarina op elini gec iceri.tut elini bak gozlerinin icine deki anne.sen benim hem bu dunyada hem obur dunyada annemsin.ben daha toyum belki bilmeden bir saygisizlik ettim.seni kirdim.senle bole yabanci gibi olmamiz zoruma gidiyo.bizim aramizdaki sorun en cok senin oglunla torununa yansiyo.sorunumuz neyse cozelim bir sen oglunu ben kocami kaybederim cok uzuluruz de.bidi bidi etmeye kalkicak neolur anne beni dinle de.senin su davranislarin beni cok kiriyo de.senin kadar olmasada senin oglunu cok seviyorum de.gel el ele verelim sorunumuzu cozelim de.muhtemelen aglarsin.oda insansa ici sizlar seni gogsune basar.basmasa bile soylediklerin kafasinda yer eder.vijdani onu rahat birakmaz.sana ne yaparsa yapsin saygisizlik etme karsiligini hem burda hem ahiretde alirsin.aynisini bende yasadim.yok artik birdaha yuzune bakmam dedim ama bakiyosun mecbur bakiyosun.o herhangi biri degil kocanin annesi.ne olursa olsun kocana annesini sikayet etme annemin bole davranmasi beni cok uzdu annem bana acaba niye bole yapiyo ben bi kusurmu islefim de.goreceksin senin caba gosterdigini gorunce esinde sana saygi duyacak.sabret allahin herseye gucu yeter unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…