• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey normalken pco mümkün mü?

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar ocaktan beri infertilite icin doktorlardayız zeynepkamildeki doktorlar, bahcecide güvenc hoca muayene etti hersey normal. Bir kez asılama oldum tutmadı asılama sonrası adette muayenede kist olusmamıs hersey normal. Yumurtalık rezervim 6-8 solda, 8 sağda antral ovu. Hep denilen buydu. Sonra esime bakıldıgında bisürü sıkıntı cıktı yani kısacası sebep eşimmiş. Ama bugün bülent traşa gittik tüp bebek görüsmesi icin bana baktı ve solda pco var sağ normal dedi. Şok oldum. Buarada lh 3, fsh 6 değerlerim. Ayrıca 24 günde bir adet oluyorum her ay. 3-4 gün sürüyor adetim. Sizce mümkün mü hormonlar normal, adet düzenliyken pco?

Hayır o da normal sanırım. 1.65 boy 60 kiloyum
Pko kilo artınca ortaya çıkıyor sanırım yani doktorun söylediğin e göre tek taraflı o yüzden belirtilerini taşımıyor olabilirsiniz

Ve ben aynı gün iki hocaya muayene oldum biri pco dedi ki yumurtam buyur çatlar diğeri ne pko su çikolata kist in var dedi ki zaten ikisi zitmis pko olan çikolata kisti olamazmis ne kadar doğru bilmiyorum

Sonuç sadece çikolata kisti

Bence başka bir doktora daha git hafif düzeyde tek taraflı pko olabilirsiniz

Pko kilo artınca ortaya çıkıyor sanırım yani doktorun söylediğin e göre tek taraflı o yüzden belirtilerini taşımıyor olabilirsiniz

Ve ben aynı gün iki hocaya muayene oldum biri pco dedi ki yumurtam buyur çatlar diğeri ne pko su çikolata kist in var dedi ki zaten ikisi zitmis pko olan çikolata kisti olamazmis ne kadar doğru bilmiyorum

Sonuç sadece çikolata kisti

Bence başka bir doktora daha git hafif düzeyde tek taraflı pko olabilirsiniz
4 5 farklı doktora gittim simdiye kadar, sadece bu böyle söyledi bir de bana adet düzenleyici verdi 24 günde oluyorum düzenli diyorum döngün kısa diyor. Bülent hoca bide bunu yapan

Back
X