• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey onun icin

Meltemizmir5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
3
0
1
27
Kızlar hamileligimde kabiz oldum doktorum ilaç verdi fakat bu aralar durumumuz sıkışık ilaç alamıyorum ilaç alana kadar ne yapmalıyım

bol su iç , form bitki çayı tavsiye ederim ama hamilelere sakıncası olur mu bilmiyorum.

Ben form bitki cayini tavsiye etmem hamilelikte her sey farkli oluyor. Her ot tuketilemiyor. Bol su biraz zeytinyagi derim. Kabiza sebep olan gida hangisiyse onu da yeme. Beyaz un seker hic yeme.

sabahları aç karnına ılık su iç güzelce.. ekmek pilav makarna gibi şeyleri fazla yeme lütfen.. sebze yemekleri de hafif olur iyi gelir..

eğer çok fena kabız olmuşsan ve hiç tuvalete çıkamıyorsan enjektöre zeytinyağı çek iğnesini çıkarcaksın tabiki ve popodan fitil şeklinde içeriye sık.. böylelikle rahatlamış olursun

Kızlar hamileligimde kabiz oldum doktorum ilaç verdi fakat bu aralar durumumuz sıkışık ilaç alamıyorum ilaç alana kadar ne yapmalıyım
Canım duphalac diye bi şurup var, fiyatı çok uygun, hemde bağırsaktan atılıyor kana geçmiyor, gebelikte güvenli

İlla ilaç içmeyim dersen, bol yürüyüş, sabahları aç karnına ılık su, bol bol kayısı kurusu, ve patlamış Mısır Yemen iyi olur, salata ve sulu yemekler tabi

Canım duphalac diye bi şurup var, fiyatı çok uygun, hemde bağırsaktan atılıyor kana geçmiyor, gebelikte güvenli

İlla ilaç içmeyim dersen, bol yürüyüş, sabahları aç karnına ılık su, bol bol kayısı kurusu, ve patlamış Mısır Yemen iyi olur, salata ve sulu yemekler tabi
duphalac 20 küsürE YAKIN canım lavman yapsın uygun lavmanlar var

Öncelikle geçmiş olsun şimdi ben en kolay çözüm bamya diyeceğim ama malum çok pahalı onun için sabahları ac karnına kiri kayısı üstüne ılık su için

Kati seylerden uzak durevde varsa bi kasik zeytinyagi icebilirsin bol bol sivi tuket sulu seyler ye marketlerde koyu renkli kayisi kurusu oluyor gunkurusu diyilar onu kaynatip icebilirsin cok etkili annem o sekilde cozer hep ve bebek icinde o gun kurusu dedigim koyu renkli kayisi kurusu cok cok faydali
Ilaci alamadim diyede uzulme cozulmucek bisey degil dogal yollarlada cozebilirsin bunu

Back
X