Herşey ortaya çıktı Aldatmış!! Boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var..

Bu arada soranlar oldu hastalık vs kapmamışım çok şükür testlerim temiz çıktı
Hayırlısıyla hayatımı yoluna koyarsam stresten yaşadığım herşey bitecek.
Seni merak etmiştim canm. Boşanma kararı almana çok sevindim. İnşallah kayınpeder o evi sana verir, rahat rahat oturursun çocuklarınla. Şuan eşinle ayrı evlerde yaşadığınızdan haberleri varmı? Nerde kalıyor eşin?

Henüz haberleri yok iş yerinde kalıyor sanırım bayramda memleketine gidecek annesi ameliyat olacağı için, geri döndüğünde açılacak boşanma davası. Keşke sevmiyor soğumuş olsaydı ihanet ederek inancım güveni olmayan bir insana dönüştüm.. Hak etmedim ama yaşadım bedel ödedim. Umarım o kadar mutlu olurum ki kızlarım la değdi ya değdi derim inşallah

Aldattığı kadın aradı beni öyle ortaya çıktı çocuklar için vicdan azabı çekiyorum bilmen gerekir 5 aydır devam eden ilişki bitti ama bunu bilmek hakkın dedi.
Kadin da kesinlikle vicdan azabindan aramamis adamdan intikam almak icin aramis.5 aydir vicdan azabi nerdeymis

İnşallah canım. Allah kolaylık versin. Hiç üzme kendini. Allah rızkınızı verir, o adama muhtaç etmez sizi

Belki herkes beni yargılayacak ama bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar sizde burda hem anne hem baba rolüne gireceksiniz bence pişman edip gözünü aşırı korkutup bir şans daha verin derim biliyorum çok zor bir durum artık güvenmek sevmek aşırı zor olur ama ben o çocuklara kıyamadım sanırım yinede sizin kararınız tabi

Bence de
Şimdiden elinde hic bir şey birakmamanin derdine düşmüş.
Araba satılıyor, ev zaten kendi ailesinin üstüne eee bende borç içindeyim.
Ne nafaka ne tazminat diyecek bilindik hikaye
Gecen konuda o yüzden kizildi konu sahibine tazminatını niye verdin diye?
Çünkü bağıra bağıra geliyordu resmen

bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar
Yav ne alaka? Her anasi babasi bosanan cocuk baska erkege mi siginiyor buyuyunce?

Su sacma sapan, carpik, insanlari asagi ceken, tas devrinden kalmis zihniyetinizle birlikte bir kaybolsaniz artik keske.

Sanki kadinin annelikten baska vasfi yok, kendisini 5 ay boyunca 600 liralik les gibi otellerde kimbilir kimlerle aldatmis kocasini sineye ceksin cunku çicikliri kiyimidim.

Cocuklar kurban edilmiyor, kıyılacak bir pozisyonda degiller. Bilakis güçlü, hakkini savunan, sınırlarını koruyan bir anneleri oldugunu gorecekler. Pısırık, yarabbi sukur diyen, mutsuz bir anneleri oldugunu degil.

Bir bitin artık ya.

Farkında mısınız konu sahibi durup dururken boşanma kararı almıyor.
Çocukları babası düşünseydi en başından böyle işlere kalkışmazdı.
Kendi çapınızda iyi olarak düşünüp yazdığınız yorum toplumun cahil kesimine ayna tutuyor. Sizin gibi insanlar yüzünden insanlar aksiyon almaktan korkuyor.
Evet tek başına 2 çocuk büyütmek çok zor ama baba zaten babalık yapacaksa boşanınca da yapabilir, yapmıyorsa ha aynı evde ya başka bir evde olmuş bir vasfı olmaz zaten.
Konu sahibinin çocukları annemiz her zorluğu görüp bizim de daha güçlü olmamız için böyle bir yolu seçti diyecekler.
Evlendik bitti kafam rahat artık düşüncesinde olmayıp gerektiğinde ayrılmasını, ayrılabileceğini bildiği için de kendi ayakları üzerinde durabilmesini bilecekler.

Siz dava açılması için neden bayram sonrasını bekliyorsunuz ki siz söylemezseniz kayınvalideniz dava actiginizı nereden bilecek? Oğlunuz boşanma davası açmak için dilekçe verdi diye SMS gitmeyecek kadına. Adam burada bile sizi oyalıyor farkında mısınız?
Gidin acilen açın şu davanızı ayrıca öyle boşanıp da adamın evinde oturulmaz zaten bir boşanma başlasın KP size neden versin ki o evi? Kendi çocuğunu tutacak tabii.

Babasiz niye kalsınlar anlamadım? Boşanınca babalıktan istifa edilmiyor ki zaten bu adam evle pek alakalı değildi. Her boşananın cocugu karşı cinsin sevgisine muhtaç falan yaşamıyor. Çocuklara kıyamadım diye devam edersiniz kendiniz mutsuz olursunuz ama gün gelince çocukta yapmasaydın der çıkar. Ki eve gelmeyen eşiyle ilgilenmeyen erkek sırf baba diye iyi bir model olmuyor.

Ortada bir baba yok.
Evi otel gibi kullanan, geldiğinde kulağında kulaklık ergen gibi takılan, ucuz part odalarında kadınlarla birlikte olup, pisliğini geri getiren bir "adam" var. Baba baba olsa karısına ,çocuklarına sahip çıkın evinde onlarla oturur. Evde sevgi falan gördükleri yok çünkü baba hayatlarında yok zaten.
Bu baba sevgisi üzerine kurulan laflar yine kadınların, annelerin omuzlarına yük oluyor. Bu tarz erkeklerin umurunda değil.

Son düzenleme:
Konudan alakasız olacak ama şu yoruma herkes beğenmedim verirken sadece I ipods diye bir üye beğendim vermiş. Biraz onu stalksanıza Allah aşkına buram buram ben erkek üyeyim diye bağırıyor nerde aldatılan kadın varsa “boşanma, yuvanı yıkma” falan yazmış, kaynanasıyla sorun yaşayanlara kaynana düşmanı yazmış. 2016da erkek mağduriyetiyle ilgili başka siteden kopyaladığı ve doğruluğu bile muamma bir konu açmış, urfada yaşıyomuş ama tek başına avrupayı dolaşmış falan. Kadın taklidi yapan urfalı bir keko kokusu geliyor üyelikten

Son düzenleme:
Karısı aldatan hangi erkeğe "aman yuvanı yıkma affet, çocukların babasız kalmasın" deniyor acaba? Adamın babalığı bile kadının sorumluluğu resmen. Karısı aldatan adam kendi gururunu, duygularını korumaya izinli ama kadın olunca öyle bir hakkı yok.

Hayır bir de ite kaka sürdürülen evliliklerdeki çocuklar mikemmel, aldatan kocasını boşayan kadınların çocukları problemli sanki. Bilakis, dayak, aldatma vs nedenlerle evliliğini bitiren kadınların kızları ekseri "benim anam babamı çekmemiş, ben mi çekeceğim" diye daha dayanıklı oluyor bu olaylara. Kendi sevgilisi kocası yapsa sineye çekmiyor, her zaman dönebileceği bir annesi oluyor yanında. "Kızım ben babanı affettim, sen de affet bozma yuvanı" diyen anneleri olmuyor.

Adam çükünü tutamadığı için kadını bütün ömrünü sinir hastası, mutsuz biri olarak geçirmeye mahkum eden zihniyetten valla tiksiniyorum artık.

Soru sahibi öncelikle kararın için tebrik ederim en doğrusunu yapıyorsun. Eşin olacak vasıfsız annesinin ameliyatını, rahatsızlığını çok düşünseydi orada burada yatıp kalkmazdı. Yüzsüz bir de sizden anlayıs bekliyor bayram sonrasına kadar. Her şeyini alabilmek için elinden geleni yap. Çocuklarının ve senin yıllarının emeği o.
Bence sen çok güçlüsün tüm bu olayları atlatacaksın eşin olacak karaktersizde sürünmelere layık

Kendine ve ailene güveniyorsan boşanmalısın. Çünkü mahkeme salonuna gelirken o kayınvaliden de kocan da ya da diğerleri de diyecek ki kadın olsaydın da yapmasaydı. Bakacaklar istedikleri gibi ilerlemiyor işler oğlumuzu aldattı bu çocuklar kimden Allah bilir diyecekler. Keşke böyle olmasa ama maalesef o kadar çirkinleşiyorlar. Boşandıktan sonra nafaka vermek istemeyecek. Çocukları belki arar belki görür. Ben 2 çocuğumla bir takım oldum. Sanki baba hiç olmadı hayatımızda. Ben ve çocuklarım dünyaya aynı anda geldik gibi bir his var. Ayda yılda bir ortaya çıkınca hatırlıyor çocuklar. İkisi de pek hoşlanmıyor bu durumdan. Ailem tam destek oldu. Her zaman yanımdalar Allah razı olsun. Sabah çocuklar okula ben işe akşam da hep birlikte geliyoruz. Annem sağolsun yemekleri yapmış ortalığı toplamış çamaşırları halletmiş oluyor. Maddi desteğe ihtiyacım olursa kardeşlerim koşuyorlar. Evliyken yaşadığımız hayattan çocuklarım geri kalmasın diye yetişiyorlar. O ve ailesini yolda görsek tanımayız. Yani halk arasında boşanmalar çok da medeni olmuyor. Senin yerinde olsam kesinlikle boşanırdım. Hemen bir işe başlardım. Küçük olanı 3 yaş olunca devlet okuluna verirdim. Diğeri büyümüş zaten.

Ben aldatıp da gerçekten pişman olan erkek görmedim. Yakalanınca tüh yakalandık keşke daha dikkatli olsaydım pişmalığı ve mallığı o. Allah herkesin karşısına dürüst adamlar çıkarsın dürüst olmayan şeyinin peşinde koşan şehvetinin kölesi olmuş insan müsveddeleri de evlenmesin üremesin başkalarının da hayatlarını yakmasın yav. Valla aldatma konularına ayrı bir sinirleniyorum.
Konu sahibi, inşallah her şey sen ve çocukların için kolay ve güzel olur bundan sonraki süreçte. Allah yardımcınız olsun

Sosyal medyada görüyorum birkaç gündür baba sevgisi almayan kız çocukları ile ilgili edebiyat yapıyorlar sürekli. Bunun çözümü kadınların saçma sapan evlilikleri devam ettirmesi değil dediğiniz gibi. Zaten kadınlar evli kalsa bile evde var olan babanın yokluğunu çekiyor yine çocuklar, eksik kalan her tülü kalıyor yani. Bu da kadınlara yüklenmesin bir zahmet.

Ben de nefret ediyorum karısını aldatan pisliklerden. Allah hepimizden çocuklarımızdan uzak etsin bu canlıları.

Hayır sanki anne baba evli olan her kız çocuğunun psikolojisi düzgün. İnsanız yani, bir evde babanın olması her şeyin yolunda gittiği anlamına gelmiyor ki. Ya da dediğiniz gibi, anne baba kağıt üstünde evli olsa da baba eve gelmiyor, gelse de elinde telefon çocuklarının yüzüne bakmıyor, anneye çocuklara psikolojik şiddet uyguluyor. E ne anladım ben bundan?

Baba düzgün bir babaysa -kocaysa demiyorum, kocalık vasfıyla babalık vasfı ayrı- boşandıktan sonra da gayet güzel baba oluyor. Çocuklu boşanmış arkadaşlarımdan biliyorum. Bir arkadaşım kızının peşinden 2 senede 2 şehir değiştirdi mesela, sırf kızını her haftasonu görebilmek için. Diğer yandan forumda bile okuyoruz, adam eve geliyor, yemeğini yiyor, telefonuna bakıp uyuyor, çocukla vakit bile geçirmiyor. Sırf evliler diye bu çocuk baba sevgisi mi almış oluyor?

Dogru, affetsin de eve dama ugramayan babalari cocuklarin riziklarini, esinin tazminatini ucuz otel koselerinde eskortlara yedirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…