- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
merhabalar...
burdaki konulardan en dikkat çektiğim şey Para..
neden bilmiyorum..
çogu kişi para için evleniyorsa para için mi boşaniyor..herşey para mi? hiç bilmiyorum. Sizden örnek ve yorum almak istiyorum.
şunu belirtmek istiyorum
ben SGK da çalışan biri olarak dul ve yetim maaşini alabilmek için Boşanma yolu seçmiş kişiler vardi. başvuru yapıyor.
neden Para onu bende bilmiyorum
biri geldi dedi ki ben kocamdan boşanmak istiyorum dul maaşini alabilmek için ne yapmalıyım...
alincaksa kocanla beraber evde yaşamiycaksin dedim... boş yere boşaniyor istemezdim.
biri daha geldi.. kadin ben boşancam diyor. bende neden dedim işde kocam çok zengin. bana nafaka verir bana iyi bakar diyor. benim agzim açik kalmaz mi?
bi sürü şikayetler geliyor o kadar çok ki..
Neden para!!
mutluluk paraya satin alinan bişeymi?? yoksa para mutluluğu satin alinabilirmi?
parayla herşeyi yapabilmek için mi??
hayata parasiz yaşadığı varmi??
niye Para??
burdaki konulardan en dikkat çektiğim şey Para..
neden bilmiyorum..
çogu kişi para için evleniyorsa para için mi boşaniyor..herşey para mi? hiç bilmiyorum. Sizden örnek ve yorum almak istiyorum.
şunu belirtmek istiyorum
ben SGK da çalışan biri olarak dul ve yetim maaşini alabilmek için Boşanma yolu seçmiş kişiler vardi. başvuru yapıyor.
neden Para onu bende bilmiyorum
biri geldi dedi ki ben kocamdan boşanmak istiyorum dul maaşini alabilmek için ne yapmalıyım...
alincaksa kocanla beraber evde yaşamiycaksin dedim... boş yere boşaniyor istemezdim.
biri daha geldi.. kadin ben boşancam diyor. bende neden dedim işde kocam çok zengin. bana nafaka verir bana iyi bakar diyor. benim agzim açik kalmaz mi?
bi sürü şikayetler geliyor o kadar çok ki..
Neden para!!
mutluluk paraya satin alinan bişeymi?? yoksa para mutluluğu satin alinabilirmi?
parayla herşeyi yapabilmek için mi??
hayata parasiz yaşadığı varmi??
niye Para??