Herşey para mi?

Anlattığınız olaylar tamamen farklı,onların amacı başka.
Benim için para önemli sadece,şöyle ki ; Evliyim diyelim evim de kira... Eşim çalışmıyor evde para yok ev kirası gelmiş bir de faturalar eee bir de çocuk olduğunu düşünün onun masrafları nasıl karşılanacak parasız? Böyleyken mutlu nasıl olabilirim? Çocuğum benden bir şey isteyecek ve ben alamayacağım,mutlu olamam. Böyle bir durumda mutlu olabilmemiz için para gerek ama şöyle de bir durum var çok zengin olduğun halde sağlıktan yoksun olup parayla da düzeltme imkanımız olamayabiliyor yani her iki tarafı dengelememiz gerek.
haklısın para ihtiyaçtir aslinda ihtiyaca göre harcanir. herşeyi hayat için yaşaniyor parasiz bir hayat yok.. demek herşey paradir..

Herkes insanî şartlarda yaşamak ister.
Çocuğuna ekmeği zor alan biri için her şeyin para olması normal.

Ama ben de durumu iyi olup da paradan başka muhabbet bilmeyenlere sinir oluyorum, katlanamıyorum, katlanmak zorunda kalıyorum.

para için boşanmak tabiki normal deil...yada adam sırf zengin diye evlenmek....

ama şöylede bir gerçek varki en azından orta halli olmak gerekir..para amaç değil araçtır..

düşünelim evliyiz maddi durumumuz yok..gezmek yok..giyim makyaj yok...istediğini yemek yok..çocuk var ve ona istediğini almak yok...bunlar tartışma çıkması için sebeplerdir...

Rabbim herkese önce sağlık sonra iş güç para mutluluk versin...

Back
X