Hersey sevgilidenmi ibaret?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Mrb hanimlar

biz bir arkadas 5 kisilik arkadas grubyuz (25-28 yaslar arasi) cok yakiniz herseyimizi anlatiriz vs
Herneyse artik hepsinin sevgilisi var ben haric.
Sohbetlerimizin %90 i genelde sevgilileriyle ilgili oluyor yasadiklari güzel seyleri anlatiyorlar bazen yasadiklari sorunlarini tabiki seve seve dinliyorum yardim ediyorum sorun yok buraya kadar.

Ama son zamanlarda sürekli benimle dalga gecer gibi bir halleri var özellikle gruptaki 1 arkadas.
Sevgililer gününde sevgililerin onlara ne hediye düsündüklerini konusuyorlardi gülüyorduk vs. Birden O arkadas demezmi: "Senin sevgilinde sana söyledimi ne alacagini?" (ironi) kahkaha atti arkasindan digerleride kahkaha atti. Ben tabi sasirdim bir an ne diyecegimi bilemedim ve icimde bir öfke olustu sonucta son iliskim bayagi aci cekerek bitti ve biteli cok zaman gecmedi Ki Kendileride bunu biliyor.
Sonra o an agzimdan"kötü sevgilim olmasindansa hic olmasin hem hersey erkekten ibaret degil" diye cikti. Cünki kendi sevgilisiyle sürekli ayrilip barisiyorlar adam kötü davraniyor buna fakat ayrilamiyorlarda.. Neyse bana surat asti bende tinlamadim. Kiskanclik durumu kesinlikle yok ama o an herkesin icinde benle dalga gecer gibi konusmasi kötü oldu hemde O yani saglam bir iliskisi yokken benle sürekli dalga gecer

Herneyse bu tür olaylar son zamanlarda bayagi cogaldi
Sonra kendimi sorguladim neden o lafi dedim diye cokmu agir oldu acaba..

Sizce benmi cok hassasim ve gercekten agirmi konustum sizce?

Sana öyle takıldı diye seninde o yönden vurman doğru olmamış ...

Ama kalkıp bazen insanlar boşboğazlık yapabiliyor bence sende gülüp geçmeye çalışssaydın o anda:)
Ama daha öncede oldu birkac seyler hep gülüp gectim sandimki gecer
ama baktim gittikce dahada kötüye gidiyor artik bir dur demem lazimdi sanirsam...

Ama daha öncede oldu birkac seyler hep gülüp gectim sandimki gecer
ama baktim gittikce dahada kötüye gidiyor artik bir dur demem lazimdi sanirsam...

Hmm öncenden de bunu yaptıysa belirtseydşn bu sefer dusunceni tatlı dille nie hep bu konudan vuruyorsun anlamadım tamam anladık sevgilin var arkadaşımm maşaallah gibilerinden

Belki çok uzattıgının farkına varırdı

Mrb nedir yahu? Kankinle mesajlaşıyor musun?
İçimden gelmiyor böyle olunca okumak.
Yazmadan da edemedim.
Başlığın battı bana.
Bari onu düzelttir.

İyi yazmışsınız. Sizin hassas noktanızı bilmesi gerek. Boşverin, Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Mrb nedir yahu? Kankinle mesajlaşıyor musun?
İçimden gelmiyor böyle olunca okumak.
Yazmadan da edemedim.
Başlığın battı bana.
Bari onu düzelttir.
Sizin actiginiz konularin baslangiclarinida gördük.
Ayrica zahmet edip yazmaniza gerek yoktu baslik düzeltilmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…