- 20 Ocak 2021
- 2.189
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu kafadaki biriyle kötü olmadan oturamazsınız o halde çıkın.simdi otur diceksiniz.ama kotulukle oturulmaz ki.
Tabi ki cikicam.bor sürü masraf.nakliye boya tamirat aboneminler emlakçı komisyonu depozit vs vs.ayni kemal sunal filmi.ustelik memurum.ama şu an ev sahipleri en ufak bir şeyde bahane edip çıkarıyorlar .gerçi 8 ay önceden söyledi ve ev onun ama ağır geldi.bir de çıkarılmak kötü hissettirdiKafasına göre artış yapamaz. Kafasına göre çık da diyemez.
Bu kafadaki biriyle kötü olmadan oturamazsınız o halde çıkın.
Bu sefer doğru düzgün bir ev bul. O zaman millet sana demişti, inadına gittin sobalı ev tuttun ucuz diye.Tabi ki cikicam.bor sürü masraf.nakliye boya tamirat aboneminler emlakçı komisyonu depozit vs vs.ayni kemal sunal filmi.ustelik memurum.ama şu an ev sahipleri en ufak bir şeyde bahane edip çıkarıyorlar .gerçi 8 ay önceden söyledi ve ev onun ama ağır geldi.bir de çıkarılmak kötü hissettirdi
Hayır içimdeki evi tuttum.ben bu evi çok seviyorum.agladim ya düşün.sadece bazi ev sahiplerinin gözünü iyice para kapladı.bu dönemde zam yapan çok diyen cokBu sefer doğru düzgün bir ev bul. O zaman millet sana demişti, inadına gittin sobalı ev tuttun ucuz diye.
Zaten öyle olacak.bana diyor ki aralıkta ç Ik şimdiden ev bak.tabi çok deniyor.zam yapıyor.cikmak zorunda kaliyorsunÖyle kafasına göre şu kadar yapıyorum diyemez ki yerimizde olsam kontrat bitene kadar 1000 TL den otururum.
Bostancı sahilde 3+1 15 yıllık dairede kiracı hala 1700’e oturuyor. Pandemide bir dönem adam çalışmadı diye zam da yapmadı babam. Kayınbabam da iki senedir zam yapmıyordu, bu sene kiracıya dedi ki elini vicdanına koy ve zam oranını sen belirle. Kiracı da 200 lira artırmış. Bir de bu tipler var. Allah herkesin karşısına böyle ev sahipleri çıkarsın. Başta benim.Hayır içimdeki evi tuttum.ben bu evi çok seviyorum.agladim ya düşün.sadece bazi ev sahiplerinin gözünü iyice para kapladı.bu dönemde zam yapan çok diyen cok
Bostancı sahilde 3+1 15 yıllık dairede kiracı hala 1700’e oturuyor. Pandemide bir dönem adam çalışmadı diye zam da yapmadı babam. Kayınbabam da iki senedir zam yapmıyordu, bu sene kiracıya dedi ki elini vicdanına koy ve zam oranını sen belirle. Kiracı da 200 lira artırmış. Bir de bu tipler var. Allah herkesin karşısına böyle ev sahipleri çıkarsın. Başta benim.
Psikolojim iyice bozulur.ugrasamam.Hiç dönem ortasında kafasına göre zam yapamaz. Kontrat yenileneceği zaman o ay ki tefe TÜFE bakılır o oranda zam yapılır yani yine 1000 TL lik evi 2000 TL yapamaz zorla çıkaramaz gerekirse mahkemelik olursunuz hiç geri adım atmayın
Allah razı olsun boyle ev sahiplerindenBostancı sahilde 3+1 15 yıllık dairede kiracı hala 1700’e oturuyor. Pandemide bir dönem adam çalışmadı diye zam da yapmadı babam. Kayınbabam da iki senedir zam yapmıyordu, bu sene kiracıya dedi ki elini vicdanına koy ve zam oranını sen belirle. Kiracı da 200 lira artırmış. Bir de bu tipler var. Allah herkesin karşısına böyle ev sahipleri çıkarsın. Başta benim.
Pamuk neden çevrendeki herkesle kötüsün? İş arkadaşların kötü, annen baban kötü, ev sahibin kötü, komşuların kötü2020 kasımda tuttum evi.iki yıllık sözleşmem vardı.gecen sene bir komşuyla tartışmam oldu sokakta.sonra alt kiracı ile de tartıştım.oglum için gurultu yapıyor dediği için.
Neyse evi 900 e tuttum.aralikta 1000 oldu.dun ev sahibi aradı.acar açmaz eve d.gaz dosetecm kira 3000 olacak dedi.verdigin kira yetmiyor iyileştirme yapmamız gerek dedi.donem ortasında neyin nesi dedim.diger kiracıları aramamış sadece beni.o an anladım ki çıkartmak için yapıyor.burda ev az ve pahalı.bir de çevreden sikayet gelince çıkartmak istiyor.bir önceki kiracı zaten kapıları kırıp gitmişti.sorunlu olduklarını anlamalıydım ev sahibinin.
Neyse bu gece uyumadım.isr konsantre olamadım.belirsizlik canımı sıktı.neyse ev sahibini dün ve bugün 4 kez aradım.uzlasmaya çalıştım.adam 2000 dedi tamam olsun diyorum ama aralıkta olsun.o işi yokuşa sürüyor şimdi 2000 lira istiyorum.distiyorum.dun 1500 istiyordu.
Neyse 900 e 1000 e oturdun.bedavaya oturdun.ev benim.ev senin mi oldu diyor.onceden söyledim işte.
Herşey bir insanın iki dudağının arasında mi.burada ev sahipleri genelde böyle yapıyor.hele bu aralar ortalık kötü.simdi otur diceksiniz.ama kotulukle oturulmaz ki.
Aşırı mi tepki veriyorum bilmiyorum ama deli gibi ağladım.olay netleşince rahatladım.ne istediklerini neden istediklerini anlayamamıştım.sonra ağladığın için telefonda kendime salak dedim.
Neyse bayramda oğlumla istanbula gidecem.biraz iyi hissettirir belki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?