Hersey ters gidiyor.ev sahibi cik dedi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.189
-164
68
42
2020 kasımda tuttum evi.iki yıllık sözleşmem vardı.gecen sene bir komşuyla tartışmam oldu sokakta.sonra alt kiracı ile de tartıştım.oglum için gurultu yapıyor dediği için.
Neyse evi 900 e tuttum.aralikta 1000 oldu.dun ev sahibi aradı.acar açmaz eve d.gaz dosetecm kira 3000 olacak dedi.verdigin kira yetmiyor iyileştirme yapmamız gerek dedi.donem ortasında neyin nesi dedim.diger kiracıları aramamış sadece beni.o an anladım ki çıkartmak için yapıyor.burda ev az ve pahalı.bir de çevreden sikayet gelince çıkartmak istiyor.bir önceki kiracı zaten kapıları kırıp gitmişti.sorunlu olduklarını anlamalıydım ev sahibinin.
Neyse bu gece uyumadım.isr konsantre olamadım.belirsizlik canımı sıktı.neyse ev sahibini dün ve bugün 4 kez aradım.uzlasmaya çalıştım.adam 2000 dedi tamam olsun diyorum ama aralıkta olsun.o işi yokuşa sürüyor şimdi 2000 lira istiyorum.distiyorum.dun 1500 istiyordu.
Neyse 900 e 1000 e oturdun.bedavaya oturdun.ev benim.ev senin mi oldu diyor.onceden söyledim işte.
Herşey bir insanın iki dudağının arasında mi.burada ev sahipleri genelde böyle yapıyor.hele bu aralar ortalık kötü.simdi otur diceksiniz.ama kotulukle oturulmaz ki.
Aşırı mi tepki veriyorum bilmiyorum ama deli gibi ağladım.olay netleşince rahatladım.ne istediklerini neden istediklerini anlayamamıştım.sonra ağladığın için telefonda kendime salak dedim.
Neyse bayramda oğlumla istanbula gidecem.biraz iyi hissettirir belki bu

Kafasına göre artış yapamaz. Kafasına göre çık da diyemez.

Bu kafadaki biriyle kötü olmadan oturamazsınız o halde çıkın.
Tabi ki cikicam.bor sürü masraf.nakliye boya tamirat aboneminler emlakçı komisyonu depozit vs vs.ayni kemal sunal filmi.ustelik memurum.ama şu an ev sahipleri en ufak bir şeyde bahane edip çıkarıyorlar .gerçi 8 ay önceden söyledi ve ev onun ama ağır geldi.bir de çıkarılmak kötü hissettirdi

Bu sefer doğru düzgün bir ev bul. O zaman millet sana demişti, inadına gittin sobalı ev tuttun ucuz diye.

Öyle kafasına göre şu kadar yapıyorum diyemez ki yerimizde olsam kontrat bitene kadar 1000 TL den otururum.

Bu sefer doğru düzgün bir ev bul. O zaman millet sana demişti, inadına gittin sobalı ev tuttun ucuz diye.
Hayır içimdeki evi tuttum.ben bu evi çok seviyorum.agladim ya düşün.sadece bazi ev sahiplerinin gözünü iyice para kapladı.bu dönemde zam yapan çok diyen cok

Hayır içimdeki evi tuttum.ben bu evi çok seviyorum.agladim ya düşün.sadece bazi ev sahiplerinin gözünü iyice para kapladı.bu dönemde zam yapan çok diyen cok
Bostancı sahilde 3+1 15 yıllık dairede kiracı hala 1700’e oturuyor. Pandemide bir dönem adam çalışmadı diye zam da yapmadı babam. Kayınbabam da iki senedir zam yapmıyordu, bu sene kiracıya dedi ki elini vicdanına koy ve zam oranını sen belirle. Kiracı da 200 lira artırmış. Bir de bu tipler var. Allah herkesin karşısına böyle ev sahipleri çıkarsın. Başta benim.

Psikolojim iyice bozulur.ugrasamam.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Ve evet kötüyle oturulmaz. Habire onunla mu ugraşıcaksınız. Yürek heyecanı bi yandan. Zor iş.
Tefe tüfe oranına göre zam yapılır uygunu budur. Ama ev sahibi şu kadar olsun diyorsa. İçindeki kiracı karşı çıksa bile bir yere kadar. Bir de mahkeme o bu şunla ugraşıcak.
Şahsen aynı durumdayım 800 900 civarı bi kiramız vardı. 2000 istedi işine gelmiyorsa çık diyor. Napalım şimdi mahkemeyle mi ugraşalım. Pazarlıkla düşürdük biraz. Ama düşmeseydi. Ya çıkardım ya istedigi kirayı verirdim. Ev de 2000 TL lik ev degil bu arada.

Benim ev sahibim 1400ten 3000e cikardı.ödedim mi tabiki hayir.kendi istegimizle 1700yaptik orturuyorum.esim 2000teklif etmisti kabul etmediler.etmezlerse 1700e razi olmak zorunda kaldılar.o bana ihtar cekti ben ona.hakkinizi arayin.şu sira vicdanli ev sahibi cok az kalmis.gittiginiz evdede fais fiyat arttiracaklar.her defasinda tasinamazsiniz.hakkinizi arayin.
Gercekten bazi insanlar cok acgozluymus

Allah razı olsun boyle ev sahiplerinden

Herşey ters gidiyor diye konu başlığı yazınca sayfana baktım ama diğer konularını göremedim.yani hayatınla ilgili başka sorunlar damı mevcut bilmiyorum ama bu kadar kötü negatif bakma yap hukuki zammın neyse otur hayatına yoluna devam et derim

Pamuk kafasına göre zam yapıp seni evden çıkartması mümkün değil.Belki bilmiyorsun sana haklarını yazayım.
Kontratın iki yıllıkmış. Yani senin sözleşmen resmi olarak 2033 yılında son bulacak. Yeni kanunlara göre sözleşme bitiminden 10 uzatma yılı sonra seni tahliye edebilir.

Sözleşme tarihinden 5 sene sonra yani 2025 yılı sonrası için kira arttırım için mahkemeye başvurabilir. Bunun dışında kafasına göre zam yapamaz. Sen o zamana kadar yasal oranda zam yapar kiranı zamanında ödersen seni bu evden çıkartması mümkün değil. Ev sahibine ulaşmaya çalışma. Sana ulaşırsa yasal olarak haklarını bildiğini ve bu aramaların sonu gelmezse savcılığa başvuracağını belirt. Boşuna canını sıkma yani.

Pamuk neden çevrendeki herkesle kötüsün? İş arkadaşların kötü, annen baban kötü, ev sahibin kötü, komşuların kötü bir tek sen mi iyisin? Ben ev sahibinin seni çıkartmak için böyle yaptığını düşünüyorum. İnsanlarla iyi geçin, hayat böyle geçmez.

Kizlar o zaman çıkmıyorum dicem.ve whatsup mesajına göre sadece yarışarak yapacam.sadece para için benim düzenim o bozmaz. Mahkemeye verse.de bisi cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…