- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Herkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının içindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı ölçüde değil. Üstelik arabam daha 10 günlükken dikkatsizin biri son hız arkadan çarptı. Büyük hasar oluştu. 20 gündür araba serviste, yurtdışından parça gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara geçecek ve değeri ciddi oranda düştü. Değer kaybı davası açacağız ama yıllar sürüyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama çok üzüldüm. Yılların birikimi pula döndü. Ne zaman birşey alsam çok değil birkaç güne indirime giriyor. Bunun gibi bir sürü olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza geçirdiğiimizde ama düzenli olarak 3 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki çocuklara ufak tefek çikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini düşünmedim hiç. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum önerilerinize açığım.