• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey Ters Gidiyor

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Herkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının içindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı ölçüde değil. Üstelik arabam daha 10 günlükken dikkatsizin biri son hız arkadan çarptı. Büyük hasar oluştu. 20 gündür araba serviste, yurtdışından parça gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara geçecek ve değeri ciddi oranda düştü. Değer kaybı davası açacağız ama yıllar sürüyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama çok üzüldüm. Yılların birikimi pula döndü. Ne zaman birşey alsam çok değil birkaç güne indirime giriyor. Bunun gibi bir sürü olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza geçirdiğiimizde ama düzenli olarak 3 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki çocuklara ufak tefek çikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini düşünmedim hiç. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum önerilerinize açığım.

Bazı şeylerin nasip kısmet olduğunu düşünüyorum ben. Bende altınımı bozdurduktan sonra çok fazla arttı bende buna benzer bir konu açtım bozdurarak hata yaptım diye ama ne yapalım artık yapacak bir şey yok. Kendinizi üzmeyin.

Olur böyle şeyler bizim de 2017de 70e sattığımız 350 lira ama yapqcak bir şey yok.. kocamın hesap bilmezliği.. bi matematik öğretmeni olarak hesap kitabı ona bırakmamam gerektiğini öğrendim.. sağlık olsun yine çalışır yine alırız inşallah diyorum memur maaşıyla biraz zor ya neyse

arkadan çarpmakla nasıl ağır hasar oluyor anlamadım..arac arkadan ağır hasar alması için hava yastıklarının tamamen açılması lazım..yanı baya şidetlı bır kaza olması lazım yaralanmalı ...park halınde ıse zaten ağır hasarlıya gırmez arkadan çarpma..siz önden kaza yapmş olmayın? bu kısım bana abartı geldı sankı..onun dışında kalan şeyler bence aklınız sürekli bu şekılde düşünmekle olayları kendınıze çekıyorsunuz gbı gelıyor ..çekım yasası gbı düşünün enerjınızı yuksek tutun

bu haftanın başından beri ticaretle ilgili bir uğursuzluk bende de var anlamadım anladığım an size de söylerim. kan akıtmanın amacı bumuymuş bilmiyordum

Herkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının içindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı ölçüde değil. Üstelik arabam daha 10 günlükken dikkatsizin biri son hız arkadan çarptı. Büyük hasar oluştu. 20 gündür araba serviste, yurtdışından parça gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara geçecek ve değeri ciddi oranda düştü. Değer kaybı davası açacağız ama yıllar sürüyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama çok üzüldüm. Yılların birikimi pula döndü. Ne zaman birşey alsam çok değil birkaç güne indirime giriyor. Bunun gibi bir sürü olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza geçirdiğiimizde ama düzenli olarak 3 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki çocuklara ufak tefek çikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini düşünmedim hiç. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum önerilerinize açığım.
Bazen oluyor, geldikçe üst üste geliyor...
Bu arada arabanız ağır hasarlı durumuna düştüyse ve kaskosu varsa muhtemelen pert sayılacak ve sigorta size tam değerini ödeyecektir.
Eğer ağır hasarlı olmayacaksa da değer kaybı davası çok uzun sürmez..
Can sağlığı olsun.

İyi düşünün iyi olacaktır inşaALLAH

Arabadan yatirim olmaz. Yillarca biriktirdigim tüm parayi yatirim olarak goreceksem arabaya gömmezdim ben olsam.
Aslında ben de yatırım olsun diye almadım. Önceki arabamız arızalanmaya başlayınca sıfır araç alalım tamirle uğraşmayalım istedik. Bu arabayı da en az 10 yıl kullanırız diye düşünmüştük. Maalesef daha 10 günlükken bu kaza olunca çok moralim bozuldu. Üstelik tek şanssızlık bu da değil. Sürekli zarar ediyorum başka konularda da.

arkadan çarpmakla nasıl ağır hasar oluyor anlamadım..arac arkadan ağır hasar alması için hava yastıklarının tamamen açılması lazım..yanı baya şidetlı bır kaza olması lazım yaralanmalı ...park halınde ıse zaten ağır hasarlıya gırmez arkadan çarpma..siz önden kaza yapmş olmayın? bu kısım bana abartı geldı sankı..onun dışında kalan şeyler bence aklınız sürekli bu şekılde düşünmekle olayları kendınıze çekıyorsunuz gbı gelıyor ..çekım yasası gbı düşünün enerjınızı yuksek tutun
Sadece yazmış olmak için yazıyorsunuz sanırım. Arkadan şiddetli bir şekilde çarptı çok eminim. Aracın içindeydim. Çok şükür yaralanmadık. Neden abartayım. Hava yastıkları açılmadı. Servis arkadan çarpmalarda hava yastığı açılmıyor dedi. Ama arabanın bütün arıza sinyalleri yandı. Hava yastıkları açılmış gibi görünüyor. Zaten yurtdışından gelecek parça aırbag beyni diye birşeymiş. Bütün emniyet kemerleri patlayıp boşa düştü. Arka şasi 50 cm içe göçmüş. Bagaj kapağı ve sağ arka kapı zaten tamamen değişiyor. Ön iki koltuk bile kızağından çıkıp yamulmuş onları tamir edeceklermiş. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 15-20 metre sürüklenmişiz. Başka ne hasarlar var bilmiyorum.

Yanlış düşünüyorsunuz bence
herşeye negatif bakınca negatif enerjiyi çekersiniz
bu bakış açınızı değiştirin
dolar ve euro artışı beklendik birşeydi. Sürpriz değildi
Kaza için geçmiş olsun, ama kan akıtmakdan ötürü değil o yanlış düşünce bence
akıtsaydınızda muhtemelen o kaza yinede olacaktı
Bazen herşey üst üste gelir, normal hayat bu
herşey bizim için
herzaman toz pembe olamaz, olsa keşke ama mümkün değil
Sağlıkla, savaşla, açlıkla imithan olan milyonlarca insan var
her halimize şükür ve hep olumlu düşünme önemli

Bizimde bu kurlar yüzünden can sıkacak bir maddi kaybımız var.
Ama olaya kazandığınızdan değil, kârdan zarar olarak bakarsınız üzülmezsiniz.
Arabanız hayırlı olsun, geçmiş olsun aynı zamanda.

Sadece yazmış olmak için yazıyorsunuz sanırım. Arkadan şiddetli bir şekilde çarptı çok eminim. Aracın içindeydim. Çok şükür yaralanmadık. Neden abartayım. Hava yastıkları açılmadı. Servis arkadan çarpmalarda hava yastığı açılmıyor dedi. Ama arabanın bütün arıza sinyalleri yandı. Hava yastıkları açılmış gibi görünüyor. Zaten yurtdışından gelecek parça aırbag beyni diye birşeymiş. Bütün emniyet kemerleri patlayıp boşa düştü. Arka şasi 50 cm içe göçmüş. Bagaj kapağı ve sağ arka kapı zaten tamamen değişiyor. Ön iki koltuk bile kızağından çıkıp yamulmuş onları tamir edeceklermiş. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 15-20 metre sürüklenmişiz. Başka ne hasarlar var bilmiyorum.
.plakanızı 5664 e gönderınce ağır hasar kaydı çıkıyormu ordan anlarsınız.

Olur böyle şeyler bizim de 2017de 70e sattığımız 350 lira ama yapqcak bir şey yok.. kocamın hesap bilmezliği.. bi matematik öğretmeni olarak hesap kitabı ona bırakmamam gerektiğini öğrendim.. sağlık olsun yine çalışır yine alırız inşallah diyorum memur maaşıyla biraz zor ya neyse

Keşke hiç zarar etmesek. Yıllar öncekileri çoktan unuttum da bu son olanların hepsi 1 ay içinde olunca çok canım sıkıldı.

.plakanızı 5664 e gönderınce ağır hasar kaydı çıkıyormu ordan anlarsınız.

Tamir işlemi bitip araç teslim edilince gönderirim. Ama ortalama 100-110 bin gibi servis ücreti çıkar dedi servis müdürü. Değer kaybından alacağımız tutar da tramere işleniyormuş. Değer kaybı 40 bin bile verseler (bence çok daha fazladır ama sigorta şirketi ne kadar verir bilmiyorum) en az 150 bin hasar kaydı olacak.

bir kız arkadaşım var o kdr korkak ki kızın hayata bakış açısı hep olumsuz..mesela 2-3 tane maske takar covıd olmasın dıye en sonunda öyle bı covıd oldukı yogun bakımda yattı..akşamları sokakta yurumeye korkardı sonra gunduz tacıze ugradı...yan yana yruurken hırsızın bırı gelip boynundan kolyesını koparttı bu arada benım elımde koskoca cuzdan vardı elımdekı cuzdanı almak daha kolaydı ama tum negatıflıkler onu buluyordu..buna benzer dunya kdr olumsuz şey başına gelmişti.arabama bınmeye korkar uzun yola gelmez belkı kaza olur dıye ...hep benımı buluyor böle terslıkler dıye agzından düşürmeyen bır kız...pekı neden olumsuzluklar kendısını buluyordu..çunku kendısı enerjısel olarak çağırıyordu yanı hep sızın gbı olumsuzu düşünuyordu ...o açıdan ddm kafanızdan böyle senaryolar geçırmeyın bıle neden benı buldu demeyın..hayatı akışına bırakın dert tasa etmeyın duzelir ınsala

Her seye boyle kafayi takarsaniz asla mutlu olamazsınız. Her is çözülse yine bi pürüz bulursunuz. Sukredin ki sağlığınız yerinde ve arabaniz var. Bu devirde kac kisiye nasip oluyor bu

allah kurtarmış bu kadar şiddetli bir kazaysa valla ölmediğime şükrederdim herhalde ilk etapta.
araç için tabi ki üzülürdüm sizin gibi
ama ağır hasar için ben de önden hani motor hasar alınca airbaglar açılınca falan diye biliyorum.
Kaldı ki bu şekilde daha ilk kullanımında ağır hasar alan bir arkadaşım var hala arabasını kullanıyor.
Bu arada servisten araç vermesini teklif edebilirsiniz.
Ben bizzat kendim yaptığım kazada, servis beni bekletince ufak çapta bir cıngar çıkarıp bir hafta da servisin verdiği aracı kullanmıştım. Yüzsüzlük son safhada bende :KK70:
Canınızı sıkmayın gerçekten, oluyor çoğu kişinin başına geliyor inanın.

Abartmissiniz

Back
X