Herşey üst üste geldi

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.558
4.473
658
35
Çanakkale
merhabalar herkese, dün eski bir öğrencimle ilgili kötü bir haber aldım. Okul öncesi öğretmeniyim bahsettiğim öğrencim şuan ilkokulda. Adını söylemeye çekindiğim hastalığa yakalanmış. Başka bir velimden duydum. Şoktayım, yavruma bu hastalığı konduramıyorum. İmkansız gibi geliyor, annesini arayıp sormaya bile çekiniyorum. Nasıl soracağım, ne diyeceğim arasam mı bilmiyorum. Bugünde bahçemde baktığım iki kediye peşi sıra araba çarptı. Biri çırpınarak can verdi diğeri kaçtı hala bulamadım. Anneleri bahçemde doğurmuştu 1 yıla yakındır bakıyordum. Maalesef bahçemiz yol kenarında. Kedilerde arabalarda durmuyor. Moralim çok bozuk. 24 saat içinde herşey üst üste geldi. Ağlıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama şoktayım sanırım. İnsan emek verdiği varlıklara birşey olunca kötü oluyormuş anladım.

Öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun ...

Bence arayın , insanlar bazen üzüntülerini paylaşacak birilerini bulamayabiliyor .. hem bu durumdan rahatsız olup olmayacağını öğrenirsiniz .. bundan sonra da arayıp aramayacağınıza karar verirsiniz ..

Çocuklar bu rahatsızlığı yetişkinlere göre daha çok atlatıyorlar , dilerim Allah ailesine bağışlar

Öğrenciniz iyi olur inşallah. Bence ararsanız mutlu olurlar. Moralmen çöküyor insanlar böyle olaylarda. Sakinleştirmek lazım diye düşünüyorum.

Kediniz için de başınız sağ olsun. Diğeri korkup kaçtı herhalde. Mama koyun gelip yer belki aç kalınca.

Ne hastalığı ki bu
merhabalar herkese, dün eski bir öğrencimle ilgili kötü bir haber aldım. Okul öncesi öğretmeniyim bahsettiğim öğrencim şuan ilkokulda. Adını söylemeye çekindiğim hastalığa yakalanmış. Başka bir velimden duydum. Şoktayım, yavruma bu hastalığı konduramıyorum. İmkansız gibi geliyor, annesini arayıp sormaya bile çekiniyorum. Nasıl soracağım, ne diyeceğim arasam mı bilmiyorum. Bugünde bahçemde baktığım iki kediye peşi sıra araba çarptı. Biri çırpınarak can verdi diğeri kaçtı hala bulamadım. Anneleri bahçemde doğurmuştu 1 yıla yakındır bakıyordum. Maalesef bahçemiz yol kenarında. Kedilerde arabalarda durmuyor. Moralim çok bozuk. 24 saat içinde herşey üst üste geldi. Ağlıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama şoktayım sanırım. İnsan emek verdiği varlıklara birşey olunca kötü oluyormuş anladım.

Gerçekten çok üzüldüm.insallah şifa bulur.allah annesine babasına sabır versin.ben de Okul öncesi ogretmeniyim.bu sene okulun son günleri bir öğrencim nadir görülen ciddi bir hastalığa yakalandı çok üzüldüm anlıyorum sizi.allah sağlık versin çocuklar hastalanmasın.
Kedinize de üzüldüm hele gözünüzün önünde olması ne kadar zor olmustur

Allah kalbinizi feraha çıkartsın inşallah.
Üzülmeyin,elbet geçecek bu günler.

Allah o yavrucağa şifa versin, Şafi ismiyle inşallah. Sizin de bugün şanssız gününüz demekki. Allah daha büyük dert vermesin. Dua sadece dua

Allah acil şifa versin şifa ismiyle tüm hastalarımıza yanısıra minik yavrucağa inşallah gelecek bütün bu gümlerde evresi çok önemli moral destek elinizden gelen desteği gösterin derim Allah yardımcıları olsun inşallah :dua::dua:

Kedicik içinde çok üzüldüm severim çünkü Yaratandan ötürü her canlıyı keşke biley yapılabilse ama malesef :(

Back
X