bılezık olayından once sunu belırteyım annemler aılesıyle tanısmaya geldıgında nısanlımın annesı sormustu bunu ne gelır ne gıder dıye ben hıcbırsey ıstemıyorum demıstım bohca falan ama bızım oralarda 1 bılezık takılır onuda annem soylemıs nısanlımın annesıde bızde oyle bırsey yok dıye dırettıgı ve geldıklerınde nısan gunumde bıle bunun onlarda oyle olmadıgını soyledı.olmasın onemlı degıl ama dıyebılır kızım k bakma bız alamadık yada unuttuk dıyebılırdı.ve bız bu konuyu sadece benım aıleme soylemedık o gun aılemde sonradan ogrenınce ben onları kontrol edemedım.bılezık dedıgımde bu yanı bılezık yzunden ayrılmadık bız konu ayrılmamızın ılk dakıkasında bana mesaj atması adılık degılde nedır.
ve aıle durumları gayet yerınde oldugu ıcın bu kadar sıkıntı oldu zaten.her cıft arasında boyle sorunlar olabılır savasmak bırseylerı duzeltmek bızım gorevımızdı ama o benımle konusmadı bıle.ben demıyorum tamamen o taraf hatalı bızımde hatalarımız var ben anneme engel olmalıydım tabıkı ama o anda olamadım.aılemın dusuncelerı benım ıcın cok onemlıdır ama ne gozum kapalı aıleme nede nısanlımın soyledıklerını yerıne getırmem.soyledıklerını dıkkate alırım sadece.sızce ben napmalıyım su saatden sonra
ben karsı tarafın art nıyetlı oldugunu dusunuyorum cunku bu ısteme olayı olamadan bıle kadın bana soruyodu bu altın maltın ıslerını.ben senı altınsızda alırım dıyodu.sımdı aslında olan oldu konu altın degıl artık konu cocugun ve aılesının aılemı hıc aramaması ve sorunlarımızı konusup mucadele yolunu secmek ıstememesı.bız bır anda annemın konusmasıyla paragoz durumuna düstük cunku.
Canım,
Belki ailen yüzünden ama sende bir bilezik için annen aracılığıyla da olsa o çocuğu ezdirmişsin, dengeyi kuramamışsın. Aileler işin içine karışınca evlenene dek iki kişinin dengeyi sağlaması gerekiyor. Bir bilezik yarım altın çeyrek bilmem ne bunların hesapları da olaya karışınca işler böyle oluyor işte..
Ayrılmanız iyi olmamış tabii ki ama onun açısından düşünürsem sanırım baskı altında, sevgi azalmaz hatta bekledikçe olay soğudukça hala sevdiğini anlar erkek böyle olaylarda biraz durun. sadece durun.. sonrasında belli olur işin rengi açıkcası.
Umarım hayırlısı olur, seni anlayabiliyorum ayrılık , severken ayrılmak, ayrılmak zorunda kalmak çok yaralıyor bitiriyor insanı. Sabır canım, duana devam et..
tavsiye vermemi istersen de bence sevdiğinle ailelere uyduk hata ettik ikimizde ne bilezik ne adet ne örf değil derdim sensin, onalrı karıştırmadan orta yolu ikimiz bulalım teklifinde bulun bence ama dediğim gibi olay sıcakken değil en azından bir hafta durmanı tavsiye ediyorum.
Karakter meselesi olarak goruyorsan neden uzuluyorsun.. allahtan ayrilmissiniz yoksa en gec dugun alissverisinde vs ayrilirdiniz.. hadi diyelim orayida bi sekil gectiniz sen onum annesine oda senin annene gicik kaomis olacakti ve gidilmicekti evlere.. bide ben su kiz tarafinin guc gosterme cabalarini anlamiyorum. Sen evlatsan oda evlat seninki anaysa onunkide ana.. bide su var.. bence olay sadece bilezik degil daha oncesi kesinlikle var. Yoksa durumu olan aile..karim olacak gelinim olacak diyipte bir bilezigi buyutmezdi.. hatta adet oldigi icin seve seve yapardi. Demekki zaten coktan kopmus olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?