Herşey yalanmıydı ben bunu hak edecek ne yaptım neden bana bunu yaptı neden..

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
Çok kötüyüm kızlar o kadar kötüyüm ki yanlış bir karar almaktan korkuyorum bana yardımcı olun.. bir yılı geçkin süredir devam eden bir ilişkim var.
ben güven inancımı cok önceden yitirmiştim insanlara karşı. sevgilime karşıda öyledi güveniyordum aslında ama içimde yinede hep bir korku hep birşeyler arıyordum ve o cok rahatsızdı bu durumdan cok üzlüyordu bana karşı hiç bir hatası olması takii bugune kadar.
Bugün facesine girdim hareketler dökümü kısmından ara diye birşey cıktı ve arattırdıkları kişiler gözüküyordu 3 kere bir kızı aratmış. dün kasım ve aralık aylarında.. ben önce 5 yıllık cıktığı biri vardı. ayrılmışlardı cok önce ben o mu dedim.. memeleketini görünce evet o dedi. başımdan kaynar sular döküldü içim yandı.. beynim durdu bomboş oldum neden dedim neden yaptın bunu bana neden ondamıydı aklın dedim..
Benim aklımda fikrimde herşeyim sende ben seni hayatıma girdiğin günden beri cok seviyorum.. ama sen bu güven proplemin yüzünden bizi yok ettin parçaladın, maffettin, o kıza gelince ona karşı birşeyler olduğu için aklımda olduğu için değil sadece merak ettim. sadece hepsi buydu dedi.. acıklamaları bu oldu ve ben telefonu kapattım hattımı kırdım.. kaldıramadım neden arattı o kızı niye yaptı bunu .. ne olursa olsun aklına geldi o kız merakta olsa geldi.. ben ne yapmalıyım ne olur siz söyleyin çaresizim..

Korkmayın bu denli eski sevgililerden.
Insan birini deli gibi severken dahi eskiden birşeyler paylastigi kişiyi merak edebilir.
Etmemelidir, edemez demeyin.
Merak kediyi öldürür de insani surundurur.
Sevgilinizi surundurdugu gibi.

Bu facebook neymiş be arkadaş.. Nerdeyse her konuda facebook.. :/

Konuna gelince canım.. Sen kızmakta cok haklısın.. Ne diye merak ediyor ki onu!!
Ama sende ona güvenmesini ögren, sana hic bir yanlışı olmayan bir adamı (taki bugüne kadar) başkalarıyla aynı keseye koyma.. Güven olmayınca bir ilişki nasıl ve nereye kadar sürerki?! Hem kendini hem onu harap ediyorsun!!

Son düzenleme:

ben dayanamıyorum.. merakta olsa hep biryerlerinde kalmış öyle değil mi.. bir değil iki değil 3 kere aratmış neden neden onu oraya yazarken hiç mi düşünmedi beni hiç mi. neden bakıyorum demedi kendince neden herşeyim gitti güvenim gittii..[/QUOTE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Hergün 5-6 kez aratsa tamam ama sen söyledin dün, kasım ve aralık aylarında.. en son bile 3 ay önce aratmış. gerçekten öylesine bi meraktır.. içinde bir şey kaldığından olmayabilir. büyük tepki göstermişsin ama iyi yine de bir daha hiç yapamaz :)

Birde canım bu konularla canını sıkma bir kez geliyoruz hayata akışına bırak her şeyi.. sevgilini de sıkma her şeyi ol onun çok sev ve rahatlat ki mutlu olabilin hep..

Bu arada bu facebook'un bu yeni uygulamaları iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.. birde mesajlarda 'görüldü' diye bişeyde çıktı.. off yanii :)

5 yıl çok uzun bir zaman bence o yüzden merak edip aratması çok normal. ne yapıyor ne ediyor diye. kimisi için bu çok ağırdır affetmesi zordur hele de daha önce aldatılmış ve insanlara olan güvenini yitirmişse. bence ilişki de güven yoksa o ilişki çok sürmez. o yüzden önce güvenmeyi öğrenin bence. bunları 5 yıllık ilişkisi boyunca defalarca aldatılmış biri olarak yazıyorum. aklınızda acaba varsa bu sonradan keşkelere dönüşür. ve ben hala insanlara güvenemiyoum

görmez olaydım bakmaz olaydım.. kahroldum kahroldm içim eriyor.. acıyor neden merak etti canım sen söyle ne olur neden insan neden merak eder hiç mi düşünmedi beni o ismi oraya yazarken hiç mi napmalıyım ben napmalıyımm

Madem yanlışı yoktu niye güvenmiyordunuz adama?
O sana güvenmeseydi ne düşünürdün " ben ona karşı hiçbir yanlış yapmamama rağmen sevgilim bana güvenmiyor, çok kötüyüm" diye burda konu açardın eminim.
Az önce de bir konuya yazdım biz kadınlar kendi sonumuzu hazırlıyoruz aslında bu tür hatalarla...
Ayrıca eski sevgilisini merak etmiş olabilir beş yıl az değil neler paylaşmışlardır kimbilir
Ama sen zaten ona güvenmediğin için ne desek boş.

bilmiyorum canım ben kaldıramadım durumu cok üzülüyorum bu durum hariç zaten haklıydı bencok sıktım onu o bana birşey yapmadığı halde hep güvenmedim ona sonra geldim dedim ki bana güven.. ben güvenmiyorum kki o bana güvensin değil mi.. ama o kıza bakması beni yıktı cünkü zamannında cok sevmiş cok acılar çekmişti onun için cok ..

bna hiç normal gelmedi be canım gelmedi içim içimi yiyor su an biran onu unutmadığını bile düşündüm bu o kadar acıydı ki

bence sana olan sevgisinden eminsen çok büyütme derim.

belli zaman aralıklarıyla aratmış büyük olasılık sadece ne yaptığını merak etmiştir.kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belki evlenmiş mi ne yapıyor nerede çalışıyormuş gibi?her insan merak eder bazen birilerinin hayatı nasıl gidiyor diye.bir arattı diye hala onu seviyor diye bir şey yok.

ben olsaydım biraz naz yapardım bana olan sevgisini anlayıp emin olmak için sonra affederdim ki ben çok kıskancımdır ama aynı zamanda da meraklıyımdır o yüzden meraktan da aratılabilir diye düşünüyorum.

rahatsız olman da normal tabi söyle böyle şeyler bir daha yapmasın.

Sen erkeklerin düşünerek mi hareket ettiğini sanıyordun?
Adam seni üzecegini bile düşünememistir.
Keske bizler de erkekler kadar vurdumduymaz, umursamaz olabilsek.

Canım ya üzme kendini bu kadar ve kötü düşünme..
Yaşlarınızı bilmiyorum ama hani evlendi mi, nişanlandı mı fln merak etmiş olabilir.. Bunu coğu kişi yapıyordur, ben bile yaptım zamanında :)..

bence siz abartmışsınız. yani merak edip aratabilir ne var bunda. sonuçta her gün mü onu aratmış hayır sadece 1-2 kez. kendine itiraf et sen eski sevgililerini aratıp şimdi ne yaptıklarını merak etmedin mi hiç? ve bunu yapmak illa ki onlara karşı hala bir şeyler hissediyor olmak anlamına gelmez. sadece meraktır bu :)

olabilir normaldir.. sende önce yaşanmış bir ilişki, tabii ki de sevmiştir kız da sevmiştir ama sonra bir şeyler olmuş ayrılmışlar ve hayatına sen girmişsin..

geçmişi unut artık ve kendi ilişkilerinde ki güvensizlikleri sevgiline aktarma.. çünkü çok etkilenir bu durumdan kim olsa etkilenir güven olmadan bi ilişki nasıl sağlıklı olabilir..

5 yıllık ilişkiymiş çokta uzun bir süre.. bakması normal, abartmadığı sürece!

bir mesaj ya da başka bir şey olsaydı tepkin doğruydu ama ortada bir şey yok be canım durduk yere huzurunuz kaçtı o da çok üzgündür şimdi..

yalnız facebook'ta şu hareketler dökümündeki ara kısmı da çok tehlikeli. silin kızlar periyodik olarak orayı. nice ilişkilerin yok yere bitmesine sebep olabilir :) 4 sene önce arattığım "c" harfini bile kaydetmiş facebook. Pes ! :)

insan merak edip bakabiliyor bu sizi sevmeyip onu sevdiği anlamına gelmiyor. içinizi rahat tutun sevginizi daha çok yıpratmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…