- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Korkmayın bu denli eski sevgililerden.
Insan birini deli gibi severken dahi eskiden birşeyler paylastigi kişiyi merak edebilir.
Etmemelidir, edemez demeyin.
Merak kediyi öldürür de insani surundurur.
Sevgilinizi surundurdugu gibi.
görmez olaydım bakmaz olaydım.. kahroldum kahroldm içim eriyor.. acıyor neden merak etti canım sen söyle ne olur neden insan neden merak eder hiç mi düşünmedi beni o ismi oraya yazarken hiç miBu facebook neymiş be arkadaş.. Nerdeyse her konuda facebook.. :/
Konuna gelince canım.. Sen kızmakta cok haklısın.. Ne diye merak ediyor ki onu!!
Ama sende ona güvenmesini ögren, sana hic bir yanlışı olmayan bir adamı (taki bugüne kadar) başkalarıyla aynı keseye koyma.. Güven olmayınca bir ilişki nasıl ve nereye kadar sürerki?! Hem kendini hem onu harap ediyorsun!!
Hergün 5-6 kez aratsa tamam ama sen söyledin dün, kasım ve aralık aylarında.. en son bile 3 ay önce aratmış. gerçekten öylesine bi meraktır.. içinde bir şey kaldığından olmayabilir. büyük tepki göstermişsin ama iyi yine de bir daha hiç yapamaz :)
Birde canım bu konularla canını sıkma bir kez geliyoruz hayata akışına bırak her şeyi.. sevgilini de sıkma her şeyi ol onun çok sev ve rahatlat ki mutlu olabilin hep..
Bu arada bu facebook'un bu yeni uygulamaları iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.. birde mesajlarda 'görüldü' diye bişeyde çıktı.. off yanii :)
5 yıl çok uzun bir zaman bence o yüzden merak edip aratması çok normal. ne yapıyor ne ediyor diye. kimisi için bu çok ağırdır affetmesi zordur hele de daha önce aldatılmış ve insanlara olan güvenini yitirmişse. bence ilişki de güven yoksa o ilişki çok sürmez. o yüzden önce güvenmeyi öğrenin bence. bunları 5 yıllık ilişkisi boyunca defalarca aldatılmış biri olarak yazıyorum. aklınızda acaba varsa bu sonradan keşkelere dönüşür. ve ben hala insanlara güvenemiyoum
görmez olaydım bakmaz olaydım.. kahroldum kahroldm içim eriyor.. acıyor neden merak etti canım sen söyle ne olur neden insan neden merak eder hiç mi düşünmedi beni o ismi oraya yazarken hiç minapmalıyım ben napmalıyımm
bilmiyorum canım ben kaldıramadım durumu cok üzülüyorum bu durum hariç zaten haklıydı bencok sıktım onu o bana birşey yapmadığı halde hep güvenmedim ona sonra geldim dedim ki bana güven.. ben güvenmiyorum kki o bana güvensin değil mi.. ama o kıza bakması beni yıktı cünkü zamannında cok sevmiş cok acılar çekmişti onun için cok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?