Herşey yalanmıydı ben bunu hak edecek ne yaptım neden bana bunu yaptı neden..

Merak ediyorum konu sahibi, geçmişindeki birini,eski sevgilisini eski platoniğini, eski hoşlandığı birini hiç ama hiç facebookta aratmamış mı acaba..??? ben evliyim bende eski sevgilimi arattırdım,, ama kocamıda çok seviyorum, aklımda fikrimde kocamda ...

bilmiyorum pattimm bilmiyorum neden merak ederki insan burada herkez sormuş sen olsan merak etmezmiydin diye hayır asla etmezdim nerde napıyo ilgilenmezdim aklıma bile gelmezdi ama onun megersem merakta olsa aklına gelmiş gelmiş.. su an konuşmuyoruz zaten uzun bir sürede konuşmuyacagm asla gitsin baksın o kıza devam etsin merak etmeye .

herkezin yorumunu tek tek okudum.. öncelikle yorumlarınız için cok teşekür ediyorum. evet bazılarınız için bu durum hiç birşeydir ama benim için değil.. merakta olsa sonuçta aklına geldi değil mi o kız birşey hissetmesede geldi aklına değil mi ? baktı .. evet belki aldatma değil ama bunu yapmaması gerekiyordu ve hayır ben face den hiç bir kimseyi aratmadım aklıma bir gün dahi gelmedi nerede ne yaptıgı onun neden gelecek öylyse.. ben abarttıiğimıda düşünmüyorm fazla.. bundan sonra dilediği gibi baksın merak etsin hatta geceden itibaren cok düşündüm bu konuyu aklıma geldikçe ona bakmasını yediremiyorum kendime hazmedemiyorm. belkide bakarken içi burkuldu birşeyler koptu içinden öyle değil mi ? bu ihtimaleri düşündükce hiçde hafif değil hiç

sevglim şu an facebukuma baksa
bir kere bile eski erkek arkadaşımı aratmadıgımı görür
sizin mentalitenizle mutlu olur bu durumdan
ama değil, hiç iyi bir durum değil bu
asıl aratmayanların, bir kere bile onun adını oraya yazmaya cesaret edemeyenlerin içinde ne fırtınalar kopuyor biliyor musun ?
yaşamadıysanız bilmezsiniz
hiç bir zaman da bilmeyin
bu arada sevgilimi çok seviyorum amaaa :))

bi de sizin sorununuz onun kızı aratması değil, kendi kavgalarınız canım benim
facebuktan çık ve daha geniş bir pencereden bak sorunlarınıza

doğru söyleyin.. sizin sevgilin böyle birşey yapmış lsa idi hiç mi tepkiniz olmaz dı ?

Kusura bakma yorumum biraz ağır gelebilir.
Sevgilinin yerinde olsam terkederdim seni.
Sanırım o zaman anlardın hanyayı konyayı.

Senin ki güvensizlik değil, özgüvensizlik.
Tüm ilgi alaka üzerinde olsun, sana deli tapsın, her şey senin istediğin gibi olsun istiyorsun.
Kendini ancak bu şekilde değerli hissedeceğini düşünüyorsun.

Yaptığı çok sevimsiz bir davranış. Üzerinde oturulup uzun uzun konuşulacak, düşünülecek bir davranış evet.
Ama bu kadar dramatize ederek karalara bağlayacak kadar büyütülecek bir şey yok ortada.

Aklına gelmiş merak etmiş bakmış.
Bak bunları yazarken, benim de aklıma geldi eski sevgilim.
Madem bu kadar hassassın bu konularda, sosyal medyada işiniz ne?

Görüşse, gidip fiilen bir şeyler yaşasa anlayacağım.

Neyse, dediğim gibi kusura bakma ağır olduysa.

Zor mutlu olursun, aşk böyle bir şey değil

Kıskançlığını kontrol etmelisin, kimsenin beynine hükmedemezsin doğurduğun evlat bile olsa. Abla tavsiyesi sana, belki ayrılmakta kararlısın ama kendini bir gözden geçir. Pire için yorgan yakarak hayatta hiç bir şeyin sahibi olamazsın. Sadece aşk değil her türlü ilişki zaman empati ister, anlaşılmak ister, fedakarlık ister.

Sevgilinin aklına o kızın gelmiş olması ve onu bir sosyal paylaşım sitesinde aratması sana olan duygularını bağlayıcı bir şey değildir. Eğer bakarken içinde kıyametler kopmuş olsaydı ona giderdi, sonuçta evli değilsiniz. Onu şu an terketmezsen zaten bir müddet sonra o seni terk edecek. Kendi iyiliğin için, sağlıklı ilişkiler kurabilmek için önce iğneyi kendine batıracaksın sonra zaten çuvaldızı başkasına batırmak çok kolay.

Her şey gönlünce olsun

doğru söyleyin.. sizin sevgilin böyle birşey yapmış lsa idi hiç mi tepkiniz olmaz dı ?

sana söylediği sözleri duysam kızardım
ama durup dururken mesela eski sevglisini arattıgını farketsem
hm.. sanmıyorum yea niye kızayım.. o eski ben yeniyim :)
kızacak daha önemli şeyler var bence hayatta

bi de eski kız arkadaşı için yazdıgı romantik sözler duruyor hala facebukunda
pismahluk seni aklımdan çıkarsam koyacak yer bulamıyorum gibi bişey yazmış
ama kızmadım niye kızayım yea

zaten her günümüz olaylı geçiyor bi de kıskansam huzur bırakmam kendimde

yapmayın Allah aşkına bu kadar mı basit. İnsanız yahu tabiki merak ederiz. Ve üstelik de 5 sene dile kolay. Merak etmemek elde mi? Bugün görsem aşırı bir tepki vermem hayır

bu yoruma harfi harfine katılıyorum...

aslında ben seni o kadar iyi anlıyorum ki..
ama diyorum ya knuş orta yolu bul.
onun fiilen biir şey yapmadıgını düşünmek seni yumuşatabilir.

hani 2 yılda az süre değil

maalesef ben de seni bu konuda anlıyorum insan yaşamadan bilemiyor özellikle de sende bu "merak" duygusu yoksa anlamlandırmakta da güçlük çekiyorsun ama asıl mesele ona neden güvenmediğin? eğer ortada bir sebep yokken paranoyaklığa varan bir güvensizlik varsa yardım almanı öneririm. anksiyete bozukluğu da olabilir, genelde insanlar bunu "şımarıklık" zanneder ama yaşam kalitesini düşüren bir durumdur ve basit yöntemlerle olaylara bakış açın değişip önce kendine sonra da başkalarına güvenmeyi öğrenebilirsin. eğer somut bir neden varsa güvensizliğin altında yatan o zaman onu bulmalısın ilişkinin gidişatı açısından ve seni rahatsız eden durumları karşındakine anlatmalısın.

bir diğer sorun ise sen öğrendiğini söyledikten sonra tepkisi. onun eski sevgilisini aratması ile ilişkinizin güvensiz oluşunun ne ilgisi var? ikisi ayrı konular ve farklı zamanda ilişkinizdeki sorunlar konuşulabilir sanırım bu biraz üste çıkma çabası oluyor. eğer ilişkinin kötü gitmesine dair sana yönelik suçlayıcı tavrı süreklilik göstermiyorsa o anda kaybetme korkusundan o şekilde konuşmuş olabilir ama bu suçlayıcı tavırlar, sürekli karşı tarafa sen güvenmedin, sen mahvettin gibi sözler maalesef uzun vadede pek hayırlı şeyler getirmiyor beraberinde.

yine de son mesajında konuştuğunuzu yazmışsın belli ki seni seviyor ve kaybetmekten de korkuyor, yaptığı şey sevimsiz olsa da daha fazla ne onu ne de kendini üz, çok fazla da anlam yükleyip nedenleri niçinleri üzerine de kafa yorma, eminim o senin kadar yoğun düşünceler içine girmemiştir kıza karşı baktığı anlarda:)

Kendisi de demiş bence siz bu şüpheleriniz yüzünüzden adam bıkmış olabilir... Kendimi onun yerine koydum da böyle şüpheci bir sevgiliye asla katlanamazdım.

aslında benim öyle biyük bir güven proplemim yok.. sadece hep temkinli oldum evet kabul ediyorum. .bazı zamanlar gerçekten abarttım.. diyelim ki merak etti baktı.. hiç kimse demedi şu ihtimali hiç kimse.. ya sadece merak için değilse bunu bir kişi bile demedi bana burda

Kendisi de demiş bence siz bu şüpheleriniz yüzünüzden adam bıkmış olabilir... Kendimi onun yerine koydum da böyle şüpheci bir sevgiliye asla katlanamazdım.

ben şüpheci değilim.. sadece biraz güven proplemi yaşadm ama buda cok fazla değil.. her zaman değl. yorumlar hep bu yönde gelmiş ama konumun cok dışında bu herkes demiş normal normal peki normal diyelim... sadece meraktan mı ? insan merak etsede 1 kere bakar 2 kere 3 kere dğeil.. resimlerine bakarken ici cız etti belki bu ihtimaller beni çok yaraladı.. keşke sadece merak olsa keşke. bundan sonra artık hep baksın..

Birde su acidan bak. O eski kiz arkadasina bakiyor, sen onun bakip bakmadigina bakiyorsun. Ikisi de ayni sey sonucta. Yapman gereken bundan sonra radarlarini acmak. Cok fazla degil , sadece dozunda ama paranoya olma bu konuda.

Birde su acidan bak. O eski kiz arkadasina bakiyor, sen onun bakip bakmadigina bakiyorsun. Ikisi de ayni sey sonucta. Yapman gereken bundan sonra radarlarini acmak. Cok fazla degil , sadece dozunda ama paranoya olma bu konuda.

ben gerçekten böyle birşey olduğunu bilmiyorum facede.. hareketler dökümü diye bir yer var ordan girdim tesadüf merak ettim neymiş bu dedim birde baktım karşıma cıktı.. hiç aklıma böyle birşey yoktu oysa.. Allah göstermek isterse herşey görülüyor belkide.. önüne geçilmiyor hiç birşeyin.. cok doğruymuş bu. su an onunla konuşmak istemiyorum çünkü çok kırgınım. üzgünüm. hatta o kadar üzgündüm ki o kelimeyle cok güzelmiş dedim o kıza.. bunu dedim.. kapattım.. aklmıa geldikce bilmiyorum cok kötü oluyorum belki abartıyorum size göre evet.. ama o kızı unutasayıka kadar çok çekti cok acılar çekti.. belkide bu yüzden biran onu neyse yzamıyorum bile.. bu kelimeyi..

benzerini yaşamış biri olarak elbette o ihtimali de aklıma getirdim ama "seni" arıyor değil mi? sana derdini anlatıyor. sevgisini dile getiriyor. böyle birşeyi kendi içimde normalleştiremiyorum çünkü bakmıyordum ben, aklıma bile gelmiyordu, olaylı şekilde evlilikten döndüğüm eski sevgilim sorardı ondan önceki erkek arkadaşımı, fotoğrafını merak ederdi (nasıl bir meraksa artık) o aklıma getirdiğinde bile açıp acaba hesabı var mı, nette fotoğrafı var mı dememişimdir. o ise gizli hesaplarla istemeden bir gün önce bile eski sevgililerini feysbukta arayan biriydi üstelik ayrıldıktan sonra öğrendim bunu ve feysbuk hesabı bile olduğunu bilmiyordum kapattırmıştı hesaplarımızı. her neyse. sonuç olarak ona o kadar keyifli geldi ki o arayışlar ya da mesajlaşmalar 8 ay oldu hala hızını alamadı. sevgilinin ise yazdıklarından anladığım kadarıyla seni kaybetme korkusu var. sen zaten aramıyorum, konuşmuyorum diyorsun istese, o kadar aklında kalsa gidemez miydi eski sevgilisine? ne tutacaktı onu yanında? bu sorunun tek yanıtı sevgi işte. elbette gözün kapalı kimseye güvenmeyeceksin ki son ilişkime dek en kızdığım söz buydu çünkü insanlar güvenilirdi çünkü ben güvenilirdim gözüm kimseyi görmezdi ben böyleysem karşı taraf da böyle olmalıydı ama hayat bize bazı gerçekleri acı da olsa gösteriyor maalesef. ama aldatma ya da mesajlaşma yok anladığım kadarıyla, gözün açık olarak yoluna devam edebilirsin. en azından süreç içinde duygularını ölçüp biçme imkanın olur ilişkinizin gidişatına göre de yolunu çizersin sende, öfke ve kırgınlıkla fevri davranışlardan kaçınman gerekir bence şu anda sadece.

Ben de bakiyorum eskilere , icimde birsey var mi yok. Oylesine. Aldatacak adam yenisiyle de aldatir. Gordun de iyi mi oldu. Biraz daha esnek ol. Bir sans daha ver ama bir daha ikinci sans verme.

haklsınız .. şimdi bir daha düşündümde bu kelimelerinizde sonra belki aklı onda olsaydı.. of bu kelimeyi yazmak bile o kadar kötü ki giderdi değil mi durmazdı aramazdı beni.. üzülmezdi . bilmiyorum su an cok sinirliyim öfkeliyim kırgınım.. ama bugun birşeyi anladım ki ben onu gerçekten cok seviyormuşum insan bazen bunu anlayamıyor göremiyor o elinde iken ben bugun bunu anladım.. o kızı geçmişte cok sevmesi.. belkide bu yüzden bütün kızgınlığım.. dün aklıma acana onu benden cok mu sevdi ihtimali bile geldi cok zordu benim için cok kötüydü. ne hayatlar var biliyorum.. bu ne ki değil mi haklsınız da ama herkesin kendine göre bir derdi var işte. üzen kıran yaralayan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…