Herşey yalanmıydı ben bunu hak edecek ne yaptım neden bana bunu yaptı neden..

bu kadar büyütme bence eger sevgısınden emınsen ınsanlar merak edıp bakabılır hangımız bakmıyoruz art nıyet aramana gerek yok

Erkeklerin tipik günah çıkarma hatta üste çıkma yalanı ---> sen ittin beni...
çünkü güvenin yoktu
çünkü bizi yıprattın
çünkü şüpheci davrandın
çünkü inanmadın falan filan...
Bir erkek aklında olmayan birini nasıl merak eder yada niye merak eder ben buna cevap
bulamıyorum bilen varsa söylesin:26:

Tepkin cok abartili olmus.
Gayet normal kac sene beraberligi olan bir insani eskide bile kalsa durup dururken merak etmesi. Hergun yaptigi da birsey degilmis. Bu kadar buyutup dunyanin sonu gibi davranmaya gerek yok.
Zaten oldu ki sinirlenmissin, arayip hesap sormussun. Adam sana demis sen varsin, baskasini dusunmuyorum diye. Adamin soyledigi soze bile inanmiyorsan, guvensizlik bu kadar hat safhadaysa neden surduruyorsun ki bu iliskiyi...

yorumlarınız için çok teşekür ederim.. az önce ev telefonundan aradı dayanamadım açtım . ne istiyorsun söyledi dedim..
konuştuk biraz bana belki bunu anlayamacagımı söyledi ama yemin etti. ben ona baktım diye içimde asla birşey yoktu asla dedi. sadece merak ettim belki bunu anlayamasın yanlış düşüürsün ama öyle dedi. sen bana hiç güvenmedin biliyorum güvenmiceksin de..'' bu şekilde konuştu ve en son söylediği cümle benim aklımda fikrimde bir tek sen varsın senden başkası yok olmazda unutma bunu dedi kapattık ben konuşmuyacagım bir kaç gün istemiyorum çünkü.. burada yaptıgınız yorumlarıda düşündüm.. benim tek sordumm madem aklında değildi neden merak ettiğidi insan aklında olmayan birşeyi nasıl merak ederki bu cok zoruma gitti. ama söyledikleri o kadar içtendi ki galiba siz haklsınız kızlar

Son düzenleme:

bende bu soruyu düşündüm sadece .. sadece bunu..

bende bu soruyu düşündüm sadece .. sadece bunu..

ben cevaplıyım adı üstünde merak işte sadece merak bi anlamı yok, bi anlam yüklemenin gereği yok. sen eski sevgilin ya da zamanında platonik hoşlandığın birinin face'te adını aratmadın mı? insan merak ediyor. hçbir şey hissetmese de şimdi nerde ne yapıyor diye merak edebiliyor. bunda kötü bir şey yok bence.

Konu başlığını okuyunca bir an, sevgilinle berber oldunuz, hamile kaldın ve seni ortada bıraktı sandım.
Konuyu bir açtım, yok dedim dahası vardır konunun, aldatmıştır o kızla falan.

Ne kadar büyüttüğünün bilmem farkında mısın?

Evet çok sevimli bir durum olmamış, ama bazen merak daha doğrusu şeytan hepimizi dürter.
Hele şu gerzek facebook yüzünden bu durumlara şahit olunca çok sinirleniyorum.
Biraz kendine gel bence. Bu kadar büyütülecek bir şey yok ortada.

Çok abartmışsınız bence. Gören de günde 10 kere aratmış sanacak. Alt tarafı merak etmiş. Yani hiçbir şey demeyin demiyorum ama bu kadar basit bi mesele yüzünden hemen ipler koparılmaz ki. O sizi sırf ayda yılda bir eski sevgilinizi aradınız diye terk etse sizi sevmediğini, bunu da bahane edip ayrıldığını düşünürdünüz eminim.

Ayrıca şunu da söylemeden geçemicem öyle bi başlık atmışsınız ki bende aldatıldınız sandım. Keşke aldatılan kadınlar da sizin kadar tepki gösterse.

Daha önce aynı şeyi sen yapmadığın için bunu anlamıyorsundur o yüzden abartıyorsun, üzülme boşuna..ben de çok yaptım, sadece meraktan

Herkes eski sevgilisini/sevgililerini en az bir kere fb'da aratmıştır sanırım.
Konu sahibi bu adam seni seviyor bence ama yazık ediyorsun.
Bu kadar sıkmışsın, bunaltmışsın kendi ağzınla söylüyorsun sen hep güveni altında bir şeyler aramışsın en sonunda da aradığını bulmuşsun bence. Hepimizin zayıflıkları, saçmalıkları, anlamsız hareketleri var. Herkes hakkında her şeyi bilmek asla size mutluluk getirmez. Ne kendinizi ne de sizi seven adamı hırpalayın derim. Yazık ediyorsunuz.
Bunu da ahkam kesiyorum olarak düşünmeyin bir zamanlar aynı hatayı ben de yaptığım, beni seven birini çok bunalttığım, çok sıktığım ve en sonunda gitmesine sebep olduğum için söylüyorum. Yarın öbür gün sizin için deli olan adam "ben artık yapamıyorum" dediğinde o zaman çok pişman olursunuz.

bence çok abartmışsın. ben olsam görduğumu bellı etmezdım.
zaten fazla aramamışkı 3 kere ayda bır
bak ben evlıyım eşimi çok sevıyorum ama arada bende merakıma yenık düşmüyor değilim. neden aklım hala eskısınde olduğu ıçınmı. alakası yok. sadece merak edıyo ınsanoğlu

bunu bu kadar abartma bence
çünkü bende bakıyorum arada bir, bakılıyor yani merak ediliyor az çok, yıllar geçirilmiş sonuçta
erkek arkadaşın 2/3 ayda bir kere bakmış zaten
merak edip bakmıştır

ilk mesaja istinaden yazıyorum merak edip bakmıştır bu kadar dramatize etmeyin.

Kontrol etmek, zorlamak , merak etmek.... Eşimin facebook ve e-mail şifrelerini bilmiyorum, istemiyorum da, telefonunu karıştırmam. İstesem vereceğinden eminim fakat insanın özel bir alanı olmalı, en azından arkadaşlarınla rahatça konuşabilmelisin. Evlilik dediğin (ya da ilişki) gözetleme odası değil ki... İnanıyoruk ki, insan birşeyler yapmak isterse mutlaka bir yolunu bulur, fakat yapılan her yanlış kişinin kendi hanesine yazılır. Vicdan muhasebesi yaptığında görürsün hatalarını. Sana tavsiyem arkadaşım, kendini toparlaman. Bu davranış biçimin devam ederse yaşadığın hiçbir ilişkide mutlu olamazsın Neden yapmış vs. diye sormak yerine, kendim için ne yapabilirim desen sanırım daha faydalı olur.

Eskiye sevgiliye bu kadar takılacağına, sevgilinin söylediklerini bir düşünsen; bu ilişkiyi mahvettin, bizi bitirdin vs...

3 ay önce eski sevgilisini aratmış n'olmuş, merak etmiştir ne var bunda

İlişkini kendin hırpalıyorsun farkında mısın, hiç bir insan sürekli tetikte ve kendini ispat durumunda yaşayamaz, eninde sonunda isyan bayrağını açar. Eski sevgilisini merak etmiş olması içimi yaktı diyorsun, kaybedersen ne yapacaksın ?

Ve Allah aşkına her konuda yazıyorum, vazgeçin şu sosyal paylaşım sitelerinden, problemden başka bir şeye yaramıyor

kuzummm noldu sana.. ya benim faceim olduğu zamnlarda arada bakardım kim napıyo diye. birşey hissettiğim içinmi? hayır.. sadece merak. erkek arkadaşının düşünceleriini bilemem ama aramak dışında birşey yapmadıysa büyütme.. ama msj falan attıysa o zaman sorun vardır.. sıkma canınıı herşey olacağına varır..

abartmışsın biraz...
onunda kılıfı hazırmış zaten...
güvensizmişsin zaten bi de bu üstüne gelince ağır olmuş tabi...
atlatılamayacak bi durum değil..
sadece bakmış meraktan, konuşma mesajlaşma fln yok sanırım..
bi süre sakinleşip sonra konuş bence sevgilinle...

bu durumda da haklı, haklı demeyeyim de suçsuz. özgüven probleminiz mi var ki karşnızdaki insana karşı bu kadar güvensizsiniz?

ben de bi kaç kez eski sevgilimi arattım googldan facebooktan ki adamın yüzünü görsem tanımam belki de dışarda. insan merak ediyor işte. hata mı yaptığım belki hata ama içimde allah biliyor en ufak bir duygu yoktu bunu yaparken yok özledim yok seviyorum vs. sadece merak ettim aklıma gelince arattım. 10 sene oldu zaten yüzünü görmeyeli düşünün, bir de sizinki yeni yani öyle eski de değil. merak ediyor insan napalım yani boşanayım mı ben de? gerçi en son 2-3 sene önce aramıştım galiba o zamanlar evli değildim ayrılsa mıydım napsaydım benim adamdan?

Son düzenleme:
Face kullanıp da eski sevgilisini aratmamış bir tek kişi var mıdır acaba? nasıl bir meraksızlıktır bu...
Siz hiç mi aramıyorsunuz, aklınızda kalmasıyla bişeyler hissetmenizle alakası yok ki, gayet insani bir duygu: merak... evlendi mi, çocuğu var mı, kel mi, göbek mi yapmış insanın eli gidiyor bakıyor, ben de baktım bikaç kez ne var ki bunda?
üstelik 12 yıldır birlikteyim hala aşığım eşime, ama merak ediyor insan ne var ki bunda kızacak

Son düzenleme:
başlıga bakınca beraaber oldunuz da seni bırakıp gitti gibi düşündüm.hatta daha vahim şeyler bile geldi aklıma.
senin sevgili 3 kere mi aratmış?

benim tanıdığım arkadaşın sevgilisi 2 3 ay boyunca aratıp da sadece merak dediğini biliyorum..

yani sen buna aldatma diyebilirsin ama ortada fiili bir aldatma yok.
iyice konuşup dinleyip ona göre hareket edebilirsin
ama hemen karar vermemeni önerirm
önce biraz burnu sürtsün bir daha yapmasın

sonrasına sen karar ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…