hersey.yolunda Burun Estetiği Ameliyatı

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
Arkadaşlar ameliyat olalı 1 buçuk ay oluyor, benim burnumun sol deliğinde dikişlerin olduğu kısım duvara yapışıyor baya rahatsız ediyor, sağ tarafta öyle bir problem yok. Böyle şikayeti olan var mı aranızda? Geçici birşey midir şişliklerle mi alakalı acaba yoksa doktor hatası mıdır?

canm o nasıl bişee?? bana hiç olmadııı rahatsız ediyorderken acıtıyomu yoksa mesela elinde dokunup açabiliyor musun o yapıimayı yata temizleyince geçiyor mu acaba

canm o nasıl bişee?? bana hiç olmadııı rahatsız ediyorderken acıtıyomu yoksa mesela elinde dokunup açabiliyor musun o yapıimayı yata temizleyince geçiyor mu acaba

canım sorma ya tek taraf böyle, dikişli kısım. acı olmuyor yapışıyor uç kısmı tıkanıyor. şişlikten olan bişey mi bilmiyorum:( yapışınca açıyorum ama orası öyle birbirne değiyor sonuçta geri yapışıyor.

malesef ben billiyorum bu durumu:(..revizyon oldum bende bu sebepten..ilk ameliyatımdan sonra dikkat etmemiştim yapışıklık oldu..nefes problemi yaşadım ardından..şimdi sırf bu sebepten 2. yi oldum..ameliyattan bi kaç ay sonra gidildiğinde ameliyatsız çözülecek bi durum..bence vakit kaybetmeden doktoruna git derim ben..

ya arkadaşlar benmde 2 ay oldu olalı rahat nefes alamıyorum bu normal mı sızce masajları yapıyrm kıkrdaga bastrınca burun acılıo nefes ıyı ama obur turlu cok kısıtlı alıyorum nefesı korkmaya basladım noluo acaba?:18:

kızlar tam olarak neresi oluyor ben anlayamadım önlem alalım bari başımız gelirseee
yani burunun her yanında dikiş oldu şimdi hangi dikiş bu canm bnmm:))))
burnun üst tarafının deri aldı dikişlerimi_?

malesef ben billiyorum bu durumu:(..revizyon oldum bende bu sebepten..ilk ameliyatımdan sonra dikkat etmemiştim yapışıklık oldu..nefes problemi yaşadım ardından..şimdi sırf bu sebepten 2. yi oldum..ameliyattan bi kaç ay sonra gidildiğinde ameliyatsız çözülecek bi durum..bence vakit kaybetmeden doktoruna git derim ben..

canım cevabın için çok teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun çok üzüldüm umarım şimdi durumun iyidir. ben doktoruma anlatayım öyleyse bu durumu:(( inş.müdehale edilebilecek bişeydir :58:

inşallah en kısa süre içinde çözülür..yapışma olduysa bistirüyle açıverir korkma..daha erken çünkü tazedir..geçmiş olsun sanada..

inşallah en kısa süre içinde çözülür..yapışma olduysa bistirüyle açıverir korkma..daha erken çünkü tazedir..geçmiş olsun sanada..

sağol canım, ben yapışınca açıyorum ama dikişlerin olduğu kısım kabarık olduğu için geri yapışıyor:S birbirine çok yakın.
senin de mi tek taraflıydı yapışma, yoksa iki tarafta aynı mıydı?

kızlar tam olarak neresi oluyor ben anlayamadım önlem alalım bari başımız gelirseee
yani burunun her yanında dikiş oldu şimdi hangi dikiş bu canm bnmm:))))
burnun üst tarafının deri aldı dikişlerimi_?

canım, benim sol delikteki alttaki ve üstteki dikişin olduğu yerler birbirine yapışıyor. sağ taraftaki dikiş yerlerim öyle kabarık değil o taraf çok rahat. bilmiyorum neden böyle off bıktım valla:/

Son düzenleme:
benimki iki taraflı yapışmaydı..kaynamış birbirine etler nefes alamıyordum..yeni doktorum mecbur olman gerek dedi..ama erken müdahale edilseydi kesilirdi birbirinden ayrılabilirdi..seninkide muhtemelen böyle birşey diye tahmin ediyorum..ama senin sadece dış kısmında problem var sanırım yanlış anladım ben:)

Son düzenleme:
benimki iki taraflı yapışmaydı..kaynamış birbirine etler nefes alamıyordum..yeni doktorum mecbur olman gerek dedi..ama erken müdahale edilseydi kesilirdi birbirinden ayrılabilirdi..seninkide muhtemelen böyle birşey diye tahmin ediyorum..

tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız. bu site de iyi ki var yoksa kafayı yerdim kendi kendime. bunu doktorumla bir an önce görüşeceğim, ikaz etmen çok iyi oldu sağol.:16:

kızlar dün doktoruma mail atmıştım, cevap gelmiş. aynen şöyle; zamanla geçer çok önemli bişey değil:S

inşallah dediği gibi olur... panzehir senin durumun gibi bişeyle karşılaşırsam o doktorun benden çekeceği var!!!!

inşallah karşılaşmazsın canım...benim nefes alınca burun şekil değiştiriyor yapışıyordu..yapışıp kalmıyor yani..içerde yapışıklık olmuş..ilk ameliyatım septum deviasyondu estetik amaçlı bile değildi..kbb uzmanı yapmıştı..ilk 4. günden itibaren mükemmel bir nefes kalitem vardı..tabi ilk bir ay içinde pek koruyamadım darbe aldım iki kez üstelik şiddetli..birde grip oldum bana kimse silme demedi:)) üzerinden 1.5 yıl geçti ve şimdi 14 günlük burnum..bu sefer rinoplasti + nasal deviasyon..deviasyonu halledelim derken şeklide güzel oluverdi :9: doktorum Hakan Çepni :81:

inşallah karşılaşmazsın canım...benim nefes alınca burun şekil değiştiriyor yapışıyordu..yapışıp kalmıyor yani..içerde yapışıklık olmuş..ilk ameliyatım septum deviasyondu estetik amaçlı bile değildi..kbb uzmanı yapmıştı..ilk 4. günden itibaren mükemmel bir nefes kalitem vardı..tabi ilk bir ay içinde pek koruyamadım darbe aldım iki kez üstelik şiddetli..birde grip oldum bana kimse silme demedi:)) üzerinden 1.5 yıl geçti ve şimdi 14 günlük burnum..bu sefer rinoplasti + nasal deviasyon..deviasyonu halledelim derken şeklide güzel oluverdi :9: doktorum Hakan Çepni :81:

canım ben de aynı şekilde:).. ameliyat olmamın öncelikli nedeni septum deviasyonu. bende bundan 7 sene önce kbb uzmanına ameliyat olmuştum; estetik değildi, geniz etimde vardı aynı zamanda. ama sonuç iyi olmadı, geniz etinden kurtuldum o oldu sadece ama septum daha beter eğildi ve burnumda dıştan da eğiklik oluştu. 2 kez darbe aldım burnumdan ama ameliyattan çok çok sonra. hiç nefes alamıyordum. şu an nefes almamda çok şükür bi sorun yok.
maşallah sana 14 günlük burnunla mutlusun benim 50 gün oldu hala tedirginim emin olamıyorum iyi mi kötü mü diye:S inşallah bu son ameliyatın olur canım, sağlıkla kullan burnunu:16:

Kızlar benim sol burun deliğimin icinde şişlikten dolayı yukarlarda bi yerlerde yakınlaşma olmuş. Ben farkettiğimde şişliktendir diye düşündüm, çünkü sağ tarafımdaki şişler daha hızlı indiği için sağ tarafta öyle bi sorun yok. Sol tarafın şişleri daha geç iniyo o yuzden burnumun içinde de öyle bi şişlik oluşmuştur diye düşünüyodum. Ama burayı okuyunca korktum bayaa, 1. ay kontrolumde dr a göstericem geç olmaz inş :(

Kızlar benim sol burun deliğimin icinde şişlikten dolayı yukarlarda bi yerlerde yakınlaşma olmuş. Ben farkettiğimde şişliktendir diye düşündüm, çünkü sağ tarafımdaki şişler daha hızlı indiği için sağ tarafta öyle bi sorun yok. Sol tarafın şişleri daha geç iniyo o yuzden burnumun içinde de öyle bi şişlik oluşmuştur diye düşünüyodum. Ama burayı okuyunca korktum bayaa, 1. ay kontrolumde dr a göstericem geç olmaz inş :(

aynı sorun işte canım, ben de endişelendim konu açtım. panzehir bu yüzden 2. bi ameliyat geçirmek zorunda kalmış:( onu duyunca doktoruma gitmeden önce maille ulaştım zamanla geçer önemli bişey değil dedi bana. bilmiyorum,xbence sende bi görüş doktorunla bakalım senin doktorun ne söyleyecek.

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Back
X