Herseyden biktiginiz anlar ve kacip gidesiniz oluyor mu?

kizlar keske kilolarimdanda kacabilsem:1:

ama saka bir yanada,

insan kacsa kaciyor ortamdan ama galiba birde kendi suclari olunca aaah ah iste o zaman nereye kacsanda nafile.

Olmaz mııı hele ki son zamanlar nasıl kaçıp gidesim var! :40::40:

Hemde nasıl o dygular içindeyim.yaklaşık 4-5aydır kendimi bir çukura düşmüş gibi hissediyorum,sesleniyorum beni duyuyorlar ama üzüntümü biliyorlar ama kurtarmaya çalışan yok.evli değilim,4ay önce nişan attım yetmedi birde ailemle sürekli tartışıyorum.ne olduysa bu süre zarfında oldu.kendimi ailemin içinde fazlalık gibi hisstemeye başladım,özgüvenim kalmadı,zaten işimde yok,şeytan diyo al çantanı çık dışarı at telini çöpe kimse haber alamasın senden kafan nereye istiyosa git oraya 1ay gelme.... :(

Keşke gidebilsem keşke gidesim geliyor yok kimse anlamıyor ve bu hayyatta yanlızlıgınla kalıyorsun bazen ınsanlar duyarsız oluyor senın derdını goremıyecek kadar

aynen öyle.bazen en yakınların,ailen bile anlamıyor seni.dünyanın bütün yükünü sen mi taşıyorsun muamelesi yapılıyor ama herkesin derdi kendinedir dimi.hayat polyannalık yaparak nereye kadar gider ki?

herşey o kadar karışıkkii.. hayat tek seferlik. ama korkularımız engelliyor yeni şeyler için. kaçıp gidemiyoruz. olduğumuz yerde kaderimize boyun eğmekten başka bir işe yaramıyoruz kendimiz için. gitsek kafa aynı kafaysa ne değişir. köklü değişim paklar ancak. ama dedim ya korkular sadece. alıştıklarımızdan kopma, sonrasında bocalama korkusu. benim hep gidesim gelir. herkesten kopmak uzaklaşmak. sonrası diyorum ne olacak? gidemiyorum. bunalıyorum hayatımdan etrafımdaki insanlardan hemde en anlayışsızlarından. cesaret gerekli bi yakalasam onu kendimi tutamayacağım. offfff :ssz:

herşey o kadar karışıkkii.. hayat tek seferlik. ama korkularımız engelliyor yeni şeyler için. kaçıp gidemiyoruz. olduğumuz yerde kaderimize boyun eğmekten başka bir işe yaramıyoruz kendimiz için. gitsek kafa aynı kafaysa ne değişir. köklü değişim paklar ancak. ama dedim ya korkular sadece. alıştıklarımızdan kopma, sonrasında bocalama korkusu. benim hep gidesim gelir. herkesten kopmak uzaklaşmak. sonrası diyorum ne olacak? gidemiyorum. bunalıyorum hayatımdan etrafımdaki insanlardan hemde en anlayışsızlarından. cesaret gerekli bi yakalasam onu kendimi tutamayacağım. offfff :ssz:

Evet canim,aynen korkudan kaynaklaniyor..cünkü insanoglu güvencesini eline mümkün oldugunca almayi ister.

ve eger bilemiyorsak o gitmek istedigimiz uzaklarda basimiza neyin gelecegini,o zaman korkularimiz bizi engelliyor.

ama zaten genel anlamda korku cok pis bir hastalik yaaa:50:

Back
X