Etkilenmemek için uzak dur, kaç yaşındasın, benim de böyle bir arkadasım vardı kız iyiydi ama ahlak anlayışlarımız tutmazdı birbirini, bir süre idare ettim, sonra arkadaşlığımı kestim, çevremdekiler bile şaşırırlardı bunlar nasıl arkadaşlar diye, velhasılkelam sen doğru düşünüyorsun, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var hani tam o hesap.. Ben uzaklaştırdım kendimden ama seni bilemem.Duygusal biriyim. Aşırı etkileniyorum olaylardan. Dünya kirlenmiş gibi hissediyorum. Evet kötü insanlar var ama iyi bildiklerin değişince daha bir farklı oluyormuş. En yakın arkadasım değişti ve ben bundan garip sekilde etkileniyorum baya. Üzülüyorum. Ben neden öyle değilim diyorum. Ahlak anlayışıma ters geliyor rahat olamıyorum geniş bakamıyorum olaylara. Gerikafalımıyım acaba diye düşünmeye basladım. Artık onunla her bulustugumda bir yasıma daha giriyorum. Bugunde girdim 2 en fazla 3 aydır sevgilisi var ve sevişmişler bunları anlattı bana. Hiç böyle biri değildi önemserdi böyle şeyleri ama artık hiç.umrunda değil bu kadar kısa zamanda kac kez cinsellik yaşamışlar onu tanıyamıyorum. İnsan arkadaşından tanınır. O benim en yakın dostum. Onun hayatı sonucta ama ben niye böyle etkileniyorum bilmiyorum güvenmiyorum ona eskisi gibi. Ben cok uzak kaldım uzun zamandır böyle seylerden. Lisedeyken yaşadım bu tarz seyler ama cocukluk ve cahillikti. Şimdi böyle seyleri arkadaslarmın devam ettirmesi garip geliyor sizce bende mi sorun? Etkilenmemek için ne yapmalıyım
Evet ya bncedeSevişen arkadaş sorun değil de..
Seviştiğini anlatan arkadaş soğutur beni..
Duygusal sorun bence arkadasım naptıgını bilmiyor saçmalıyor birgün geliyor patronuna asık oldugunu söylüyor birgün geliyor sevgilimle seviştim neymiş ona bağlanmak içinmişArkadasin sevistigi icin mi dunya kirlenmiş gibi geliyor,
Kes o zaman munasebetini.
Duygusal bir sorunmus gibi anlatmana gerek yok.
Duygusal sorun bence arkadasım naptıgını bilmiyor saçmalıyor birgün geliyor patronuna asık oldugunu söylüyor birgün geliyor sevgilimle seviştim neymiş ona bağlanmak içinmiş
Hayatın çok bomboş gelip geçiyor ve yapacak pek de bir işin yok sanırım.
Başkalarının hayatlarına bu kadar karıştığına göre...
Çok rahatsız oluyorsan çevreni değiştirmek de bir seçenek mesela.
Hayatına karışmıyorum o benim yakın dostum ve bana göre hata yapıyor. Yaranın var gibi gocunmayın.
Duygusal biriyim. Aşırı etkileniyorum olaylardan. Dünya kirlenmiş gibi hissediyorum. Evet kötü insanlar var ama iyi bildiklerin değişince daha bir farklı oluyormuş. En yakın arkadasım değişti ve ben bundan garip sekilde etkileniyorum baya. Üzülüyorum. Ben neden öyle değilim diyorum. Ahlak anlayışıma ters geliyor rahat olamıyorum geniş bakamıyorum olaylara. Gerikafalımıyım acaba diye düşünmeye basladım. Artık onunla her bulustugumda bir yasıma daha giriyorum. Bugunde girdim 2 en fazla 3 aydır sevgilisi var ve sevişmişler bunları anlattı bana. Hiç böyle biri değildi önemserdi böyle şeyleri ama artık hiç.umrunda değil bu kadar kısa zamanda kac kez cinsellik yaşamışlar onu tanıyamıyorum. İnsan arkadaşından tanınır. O benim en yakın dostum. Onun hayatı sonucta ama ben niye böyle etkileniyorum bilmiyorum güvenmiyorum ona eskisi gibi. Ben cok uzak kaldım uzun zamandır böyle seylerden. Lisedeyken yaşadım bu tarz seyler ama cocukluk ve cahillikti. Şimdi böyle seyleri arkadaslarmın devam ettirmesi garip geliyor sizce bende mi sorun? Etkilenmemek için ne yapmalıyım
Kızlar yapmayın lütfen ikinizde
Konu sahibi sana göre çok abesse öyle kişilerle arkadaş olmam diye düşünüyo olmalısın,görüşme olsun bitsin
Velisi değilsin neyi yapıp yapmayacağına karışamazsın, hatta bi yaştan sonra ailesi bile karışamıyor maalesef
Yorum yapan insanlara sarma lütfen burda
Ne dertler var bi gezsen şurayı, hakikaten benim taktığım şey devede kulak dersin belki
Tanımadığın insanlara yaran mı var da gocunuyosun demen çok ayıp, herşeyden etkilenen sen konuşurken karşındakileri de düşün
Kızlar yapmayın ikinizde demişimHe yani onun bana durduk yere işin gücün yok heralde boş birisin demesi normal avukat ol sen bence neyse buraya konu alanda suç yazmayın birşey dert anlatılmaz size. Ancak içinizi kusacak yer arıyorsunuz. Kimseye bana zorla katıl duymak istediklerimi söyle diyen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?