Herşeyden çok etkileniyorum nedenn?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Daha 1 aylık bile tanısmıyorken yatağa girmek bu kadar normal diyorsun yani senin gibiler yüzünden dünya kirlendi haklısın çirkin meselesine gelince gayet güzelim bu yüzden başka taraflarımla etkileme gereği duymam öhümm pehh..

Siz geride kalmadiniz dunya pek ilerledi ahlak anlayisi ve edep ileriye gitti bizde mel.mel geriden bakakaldik..size anlatmasi cirkin olmus sanirim yaptiginin farkinda degil hormonlarinin kurbani olmus sizde yakin dostu olarak bu vereksiz bilgiyi depoladiniz gecmis olsun...tevbe etmesini soyleyin bunlarin nikah adi altinda dogal oldugunu nikahsiz dogal olmadigini ve cirkin oldugunu belirtin ki tekrarlamasin hatasini ve normal bilmesin

Kimse saf iyi ya da saf kötü değildir.
Bakın siz de arkadaşınızın dedikodusunu yapıyorsunuz burada ki bu da ahlaka ters bir davranış.
Hiç tanımadığınız bir üyeye de "yaran var ki gocunuyorsun" demişsiniz ki bu da size yardım etmeye çalışan insana karşı gösterilmemesi gereken bir tavır.

Dünya sevişenler yüzünden değil, savaşanlar yüzünden kirlenmiş durumda.
Kimse sizin bakış açınızla ve gözlerinizle hayata bakmak zorunda değil.
Toplumda bazı normlar var evet. Kişilerin bunlara uyup uymaması kendi bilecekleri şeydir.
Çevreye zarar vermedikleri sürece kişilerin yaptıkları kendilerini bağlar.

Ahlak anlayislarinizin farkli oldugunu dusunuyorsan cok gorusme sen de. Bu tur arkadasliklar sorunlu oluyor. Yasayisi sana ters gelen insanlarla gorusmek yani. Saygi duyarsin, karismazsin filan amenna, ama sana ters geliyordur, yine rahatsiz oluyorsundur ister istemez.
Ikincisi, bu tur meselelerin iki kisi arasinda kalmasi gerektigini dusunuyorum, ve dinlemekten hoslanmam. Bana da bir arkadasim kimle nasil sevistigini filan anlatsa hosuma gitmez.
Sen her halukarda bu arkadasinla daha az gorus bence. Madem etkileniyorsun.

özelini bu şekilde anlatması çok mide bulandırıcı..
çok rahatsız oluyorsan görüşmeni seyrekleştirebilirsin..
herkesin kendi aklı fikri var..
doğruyla yanlışı ayırt edebilir..

Sende sorun.

özelini bu şekilde anlatması çok mide bulandırıcı..
çok rahatsız oluyorsan görüşmeni seyrekleştirebilirsin..
herkesin kendi aklı fikri var..
doğruyla yanlışı ayırt edebilir..
Daha az görüşüyorum zaten ona saygı duymuyorum eskisi gibi de güvenmiyorum

Çok genel bir bakış açısı seninki bunları bende biliyorum fakat benim anlattığım durum farklı.

Ona göre normal bu kadar şaşırma diyor bana.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama yanlıs anlaşıldı konu biraz sonra ey n arkadasımın bunları yaşaması dğil esas sorun benim cok etkilenmem mesela artık ona güvenmiyorum sevgilim olsa tanıştırmak istemem acayip tavırlar sergiliyor hormonları tavanda gibi bir patronuna asık bir sevgilisi var 1 ayda seviniyor naptıgını bilmiyor bence. Ve bı değişim 1 senede oldu. Neyse en iyisi cok görüşmemek.

sevişmesi onun bileceği iş,biri ile birlikte oldu diye arkadaşımdan soğumama ama bunu bana anlatırsa işte o zaman kaçarak uzaklaşabilirim.

Hoşuna gitmiyorsa bana bunlardan bahsetme de.
He baktın hala anltıyor koy totoşuna tekmeyı

bazı kadınlar vardır yatak odasını anlatmaktan çok hoşlanır.hem gerçek hayatta hem kk da var bu tiplerden.

Canim anlattigin kadariyla sende bi sorun goremedim ben. Sonucta sen bir insansin ve cevrende olup bitene karsin bi tepki bi duygu gostermen lazim. Arkadasinin yaptigi hic hos degil. Beraber olmasindan tut bunlari sana anlatmasi da hic iyi olmamis. Arkadasin suanda yanlis bir yolda ilerliyor. 1 ay icinde bu tarz seyleri yasadigi bi adamlada ne kadar ciddi iliskisi olur bilemem. Ama sana tek onerim, o kizi biraz kendine cekmeye calis, ha baktin olmuyor mu sen uzaklas biraz. Sana da sorun cikarmasin sonradan, bu sekilde kafani cok agritir daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…