• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyden! etrafımda olan bitenden çok etkileniyorum :(

zoryasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
46
İstanbul
beni çoğunuz biliyosunuz açtığım konulardan filan,ben genelde neşeli pozitif dolu bi insanım hayatı yaşamayı seviyorum ama etrafımda çevremde o kadar çok olumsuzluklar oluyorki çok etkileniyorum morelim sıfır şuanda

ablam evleneli 5 ay olucak bu ayın 15 inde ama ablam eşyalarını toplayım annemlere dönüyor :(

ben eşimle iyiyim eşimi aradım ve söyledim oda bana kendince teselli vermeye çalıştı ama ben çok etkilendim ayrılsınlar istemiyorum babamın yanındada duramaz çünkü nasıl yardımım dokunur bilmiyorum

ama çaresiz ve çok mutsuzum

Canim belki ablan evliliginde mutlu degil , ve bitirmek Istiyor .
bu onlarin kari koca arasinda cozebilecegi sorunlar .
sen karisamazsin.
herseyi oluruna birak dert etme.

bir de eniştenle konuş 5 ayda neden ayrılık kararı aldıklarını. ablandan dinlemişsindir zaten. toplanıp gitme kararı aldığına göre ortayol kalmamış gibi, ama sen yine de bi konuş. belki onların görmediği bi olumlu kıvılcım görebilirsin. bilemiyorum. bazen radikal kararlar almak tek çözümdür.

insan ablasına kardeşine kendine olduğundan daha çok üzülürmüş
benim kardeşim yok bilmiyorum o duyguyu ama
ablanızı teselli etmekten onu güldürüp neşelendirmeye çalışmaktan
başka elinizden bir şey gelmez sanırım
5 ay çok kısa bir süre aslında
evliliğin ilk yıllarında kavga tartışma daha çok olur
ama başka bir problemleri de olabilir
aynı şehirde misiniz bilmiyorum ama
aynı şehirdeyseniz ablanıza daha çok vakit ayırın
beraber çıkın gezin dolaşın kafasını dağıtmasını sağlayın

:( ablama yakınıp ablam 4 yıllık iktisat mezunu arabası var parasıda var her şeyi var ama mutlu değil işte saçkıran oldu üzüntüden bi kaç gündür doktora gidiyodu eniştemin telefonu yok olsa arıycam sorucam ama hep ablamdan duydum bu güne kadar hiç onu dinlemedik aslında dinlemek lazım :( inşallah Allah gönlüne göre verir herşey hayırlı olur onun için içimdeki neşem öldü sanki çok teşekkür ederim kızlar cvp verdiğiniz için kendimi çok yanlız hissettim

babamın evinede neden dönmek istediğini anlamıyorum gidecekse çocuk gitsin o neden evini terkediyorki hem babam kocasından daha beter babam bu seferde anneme kızıcak hep senin yüzünden oldu diyecek kılasik laflar çok kötüyüm çok

ne kadar kardeş de olsa bizimde sınırımız bir yere kadar oluyor işte.
en zor zamanlarında yanında oluruz, herşey de bir payımız vardır az çok.
ama evlilik çok özel bir durumdur.
bunu da yaşamayan bilemez.
tamam belki onların göremediği bir yol elbette vardır.
ama karışmamak en mantıklısı kocaman insanlar.

kızlar ablam dün annemlere gitti valizini almış atlamış arabasına gitmiş erkek kardeşim valizini içeri taşımış ve olanları ablam onada anlatmış

babam ben kızımın her zaman yanındayım diyo ama annemin başına biniyo hep sen yaptın diyo

ablamı aramış eniştem dün gece yine bir sürü şey saymış ablama niye telefonlarıma bakmadın bilmem ne diye ortamı yumşatacağına ablamda suratına kapamış

bugünde ablamı işten aramış demişki baban bu duruma ne diyo demiş gelir se konuşuruz demiş babam yanımda demiş oda ayağına gelip özür dileyeceğimi düşünüyosan yanılırsın geliyosan gel gelmiyosan kalan eşyalarınıda al demiş ablamda kapatmış suratına açmıycam telefonlarını daha diyo doktoru aramış ablam pisikoloğunu doktorda sizn evliliğiniz kan giren olmuş bitir demiş :(

çok üzülüyorum içim içimi yiyo diğer evli olan ablamda üzülüyo kızlar biz 7 kardeşiz 3 ablam var kalabalık olmak bi yerde iyi bi yerde kötü çok dert oluyo böyle hangisine yanacağımı şaşırdım :(

Sizin yapabileceğiniz tek şey; ablanızın kararında ona destek olmanız.

Böyle bir hashas dönemde birde aile arasında tartışma çıkması kötü olmuş...

Ama sizin ailece yapabileceğiniz tek şey;kardeşinizin aldığı kararda ona destek olmanız.

Dilerim hayırlısı olur...

Back
X