birde şunu soracaktım unutmuşum, annesi ile konuşmadığım için konuşmuyor benimle demişsin. annesiyle konuşmama sebebin nedir tam olarak ? birde siz evlilik öncesi bu adamı ne kadar tanıdınız? flört ettiniz mi ? görücü mü oldu? eşlerin arasındaki sevgi bağı yumuşatır insanı ya.. bu kadar kinlenecek ne var.. bi gün iki gün bilemedin taş çatlasın bir hafta.. fazlası anormal geldi bana doğrusu.. birde ayıptır sorması ama cinsel olayda yok haliyle ve eşiniz gereksinim duyuyordur muhakkak.. başka birimi var sorusunu aklıma getirdi bu durum benim

sadece tahmin.. :44:
Annesiyle sorunum su.
Ozet gecicem sıkmamk icin.
Ben ve ailem para pul pesinde degiliz
Annesi sozlencegimiz zaman cok atti tuttu dugunun kralini yapicam ogluma ev aldim herkese yemek vericem fln.
İstemeye geldiklerinde anneme sordu ne istyosun taki olarak demis.annemde iyi niyetlidir dara sokmaz sen bilirsin dunur demis.oda ne seni ne kendimi mahcup etmem demis.
Bende nisanliyken esime sormustum ne takicak annen diye.iyikide sormusum. 5 yada 6 tane 20 gr dan bilezik bide set dedi.bende dedmki setin yerine ona vercegin butceyle bi bilezik daha yap tamam dedi. Burasi bi not ilerde isime yaradi.
Annesinin atip tuttugu dugun, bigun bizi eve yemege cagirmasiyka nikah yapalim demesiyle son buldu.
Sadece nikah olcakti.
Kina gecesi yapicaksin sadece dimi? Bari onu usulunde yap. Bi orkestra bile tutmadi kina geceme saatler kala haberimiz oldu bide. Ne zorluklarla birini buldu abim.
Kina gecesinde elime ceyregin 4 de biri minicik bisey koydu degeri 30 liraymis simdi ogrendim.
Nikah geldi takti 4 tane bilezik.setin yerinede esim bi tane takti.
Evlendik esim ceyrekleri istedi verdim.
1 ay gecmedi bilezik bozduralim ben sana geri alicam dedi
Kuyumcuya gittim nerden anliyim gramdan fln ben.
Kuyumcu dedi bunlar 10 ar gram set icin takilanda 8 gram.
Sok oldum tanidik kuyumcu.
Esime dedimki aksam bilezikler kac gramdi. 20 dedi. Oyle degilmis iste dedim sasirdi nasil olur fln diye en az benim kadar.
Bende dedimi annenin yaptigi ayip. Hani gucum yok yapamicam desin eyvallah. Emanet takcam geri alcam desin eyvallah ama bu olmadi dedim. Annen cok atip tutuyodu ama hicbi icraat goremedim dedim. Beni salak yerine koydu saolsun dedim hadi ben kandirdin dedim imam nihaki kiyilirken hocaya bile dur o kadar takmadik demedi Allahin huruzunda bile yalanini surdurdu dedim.annen bitti benim icin dedim.tamam dedi sarildi destek oldu.
Gorumcemle birlikte gitmisler yanina. Ay valla haberim yok 2 aya kadar yapcam demis.
Kac ay gecti bisey alanda yok bisey diyende yok. Resmen hic yasanmamis gbi kapandi.
Yine konusuyoruz hani felan.
Bi kac kez baktim konusmasi ters kadinin. Amac farkli. İgneliyo felan 1 ay once kapattim annesinin defterini. Karar aldim konusmicam diye. Olay bu yani