herseyden nefret ediyorum :'(

minik_gunes

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
103
6
16
35
İstanbul
Bu aralar hic iyi degilim cok bunaldimmm :-(
İnsanlarin birbirini anlamasi bu kadar zor mu ya
Ne yapsan yaranamiyosun ne yapsan daha yok mu gibiler
Sende bitince sende bitiyosun bu ne tarz kisilik Allahim
Seviyosun evleniyosun hersey zamanla bitiyor
Sen toplamaya calisiyosun karsindaki takmiyor
Allah herkese hayirli es hayirli insanlarla muhattap olmayi nasip etsin ya
Cok yiprandim nolcak boyle bilmiyorum
Durduk yere aglar oldum
Daha ilk gunlerde anlamaliydim bi hayir cikmayacagini
Kafam cok dolu cok yalnizim ne zaman biticek bunlar bilmiyorum

Esim
Detayi cok uzun ama ozet olarak 1 aydir konusmuyoruz zaten yeni evliyiz.
Suan yabanci gibiyiz.
Gunlere cok takilmam ama hani dunku gun muhabbettinden bahane hani ufakta olsa bi adim atar bisey alir dusunur demistim gerginlik son bulur diye. Ben hediyeler almistim o verirse vercektim ama her zamanki gibi geldi yuzume bile bakmadi konusmadik tv izledi gitti yatti. Bugun aksam odaya hediyeleri yinede biraktim yatmaya gittiginde gordu kesin ama ne bi ses ne bi tepki. Bense oturma odasinda oturuyorum. Madem 2 yabanci olcaktik neden evlendik

Esim
Suan yabanci gibiyiz.
Gunlere cok takilmam ama hani dunku gun muhabbettinden bahane hani ufakta olsa bi adim atar bisey alir dusunur demistim gerginlik son bulur diye. Ben hediyeler almistim o verirse vercektim ama her zamanki gibi geldi yuzume bile bakmadi konusmadik tv izledi gitti yatti. Bugun aksam odaya hediyeleri yinede biraktim yatmaya gittiginde gordu kesin ama ne bi ses ne bi tepki. Bense oturma odasinda oturuyorum. Madem 2 yabanci olcaktik neden evlendik

inşallah düzelir ya sıkma canını,biz de tartışırız çoğu zaman ama öyle uzun küslük olmadı.Acaba çok mu kırıldı sana

sitede son zamanlarda sürekli yeni evlilerin evlenince değişen eşlerinden yakınmaları hayal kırıklıkları ve sorunları yer alıyor... evlenmemiş olsaydım evlilikten korkardım... neden böyle acaba. birbirlerini yeterince tanımadan mı evleniyor insanlar..

siz kaç aylık evlisiniz? 1 ay konuşmamak... çok çok uzun bir süre. acaba biraz uzak kalsanız faydası olur mu?

Esim
Suan yabanci gibiyiz.

herkezin bir karakteri vardır ve sanıyorum ki sen en kötü karakteri olanla evlenmişsinn ''kinci'' kin inanı yer bitirir.. kavganız neden çıktıda bu kadar büyüdü demicem çünkü bu ruh halindeki insanlar yastık neden ters o neden orda değil diye bile kavga ederler.. zaten kendileri ilede kavgalıdırlar hep.. sana bir tavsiye o sen yokmuş gibi davranıyorsa sende öyle yap... yemekmi yaptın kendin ye ve kaldır kendi çamaşırlarını yıka onunkileri bırak.. ona bir not yaz uzun olsun.. ve cebine koy muhakkak okucaktır.. ben seninle aynı evde iki yabancı olarak yaşamak için evlenmedim.. madem yabancı olmak istiyorsun ki benim öyle bir düşüncem yok ama sana saygı duyuyorum... bundan sonra bu evde sen dilediğin zamana kadar iki yabancı olucaz.. de ve benim dediğimi yap herşeyi ayır.. madem hediye aldın hala sana bir adım gelmiyor. sende hiiçççççççççççççç takma:ssz:

inşallah düzelir ya sıkma canını,biz de tartışırız çoğu zaman ama öyle uzun küslük olmadı.Acaba çok mu kırıldı sana

Kirilmasi gereken biri varsa oda ben olmaliyim bence gercekten.
Evlendik evleneli her turlu maddi manevi destek oldum neyim varsa.
İlk ayimiz gibiydi sosyal paylasim sitesine bakarken bir suru sey gordum
Hem ayip sok olcagim seyler hem eski defterler
Yalvardi affettim bi daha olmasin dedim 2 ay sonra yine oldu yine affettim yerini ogrenince dikkat eder oldu iz birakmiyor artik.
Uzerime dusen ne vazife varsa yaptim annemlerin evindeyken suyumu bile annem verirdi oyle alismisti ama ben buraya gelince simariklikla gelmedim herkese hizmet ettim ama yaranamadim
Bi sure sonra hizmet eden hizmetci konumuna geldim
Beni salak yerine koyan annesini bile annemden ayirt etmemistim ama bi yere kadar. 1 aydir annesiyle konusmuyorum diye oda benimle konusmuyor. Zaten maddi olarak isteyecegi biseyimde kalmadi. Bendeo yuzden bittim sanirim

herkezin bir karakteri vardır ve sanıyorum ki sen en kötü karakteri olanla evlenmişsinn ''kinci'' kin inanı yer bitirir.. kavganız neden çıktıda bu kadar büyüdü demicem çünkü bu ruh halindeki insanlar yastık neden ters o neden orda değil diye bile kavga ederler.. zaten kendileri ilede kavgalıdırlar hep.. sana bir tavsiye o sen yokmuş gibi davranıyorsa sende öyle yap... yemekmi yaptın kendin ye ve kaldır kendi çamaşırlarını yıka onunkileri bırak.. ona bir not yaz uzun olsun.. ve cebine koy muhakkak okucaktır.. ben seninle aynı evde iki yabancı olarak yaşamak için evlenmedim.. madem yabancı olmak istiyorsun ki benim öyle bir düşüncem yok ama sana saygı duyuyorum... bundan sonra bu evde sen dilediğin zamana kadar iki yabancı olucaz.. de ve benim dediğimi yap herşeyi ayır.. madem hediye aldın hala sana bir adım gelmiyor. sende hiiçççççççççççççç takma:ssz:

Hic tartismadik daha hic. Bende kinciyimdir ama ikimizde bisey oldumu hic birbirimize bu nden boyle diye bi konusma yasamis degiliz su aldatma benzeri yazdigim olay haricinde.
Valla bende iki uc gun once dediginiz gibi yapmaya karar verdim. Bende takmiyorum ama evin isini yapiyorum camasiri vs. Her aksam yemek yapardim yememeye basladi ac olsa bile.madem oyle dedim onuda koymuyorum ama yinede soruyorum yicekmisin diye. Yatiyoruz bi ucta o bi ucta ben. Hadi az ortada yatimde uzak duruyo demesin belki brisiriz diyorum yok oda olmadi. Bende tek yatmaya cok korktugum halde bu gece 3. Gecem olcak salonda yatiyorum

sitede son zamanlarda sürekli yeni evlilerin evlenince değişen eşlerinden yakınmaları hayal kırıklıkları ve sorunları yer alıyor... evlenmemiş olsaydım evlilikten korkardım... neden böyle acaba. birbirlerini yeterince tanımadan mı evleniyor insanlar..

siz kaç aylık evlisiniz? 1 ay konuşmamak... çok çok uzun bir süre. acaba biraz uzak kalsanız faydası olur mu?

7.5 aylik evliyiz. Ve tam 1 aydir konusmuyoruz. Ben burda yalnizim ailem bana uzak. Apartman ortami kimse kimseyi tanimiyo bende utangacim evde daha cok duran biriyim. Hic cevrem yok akrabam yok gun boyu tek basimayim aksamlari bi o gelince iki kelime konusuyodum simdi oda yok. Zaten cok duygusal biriyim iyice piskolojim bozuldu depresyona girdim sanirim

Kirilmasi gereken biri varsa oda ben olmaliyim bence gercekten.
Evlendik evleneli her turlu maddi manevi destek oldum neyim varsa.
İlk ayimiz gibiydi sosyal paylasim sitesine bakarken bir suru sey gordum
Hem ayip sok olcagim seyler hem eski defterler
Yalvardi affettim bi daha olmasin dedim 2 ay sonra yine oldu yine affettim yerini ogrenince dikkat eder oldu iz birakmiyor artik.
Uzerime dusen ne vazife varsa yaptim annemlerin evindeyken suyumu bile annem verirdi oyle alismisti ama ben buraya gelince simariklikla gelmedim herkese hizmet ettim ama yaranamadim
Bi sure sonra hizmet eden hizmetci konumuna geldim
Beni salak yerine koyan annesini bile annemden ayirt etmemistim ama bi yere kadar. 1 aydir annesiyle konusmuyorum diye oda benimle konusmuyor. Zaten maddi olarak isteyecegi biseyimde kalmadi. Bendeo yuzden bittim sanirim

ozaman çok fazla yüzvermiş şımartmışsın canım,evliliklerde ufak tefek sorunlar genelde yaşanabiliyor ama eşin abartmış ya,sıkıcı zor bir durum canını sıkmamaya çalış zaman herşeyin ilacıdır.

canım bence ne olursa olsun o yatağa dön... belim ağrıyor içerde falan diye yat.. gece de uyku sırasında döner ya insanlar gir koynuna sarıl sanki uykuda farkında değilmiş gibi.. hala bir adım atmazsa ne sen ne o yenilgiye uğramış olursunuz.. uyuyosun sonuçta:) bir adım atmak istiyorsan ama geri çevrilmekten korkup gurur yapıyosan bunu yapabilirsin. baktın karşılık vermedi.. pardon kusurabkma uyuyodum der döner arkanı yatarsın..

Son düzenleme:
ozaman çok fazla yüzvermiş şımartmışsın canım,evliliklerde ufak tefek sorunlar genelde yaşanabiliyor ama eşin abartmış ya,sıkıcı zor bir durum canını sıkmamaya çalış zaman herşeyin ilacıdır.

Evet bende zaman geciriyorum 1 gun daha gergin gecti artik bitirir diyorum ama yok zamanda cozumu degil bunun.simdi odaya gidip baktim aldiklarimi paketleriyle birlikte masanin ustune koymus acmamis bile. Hata bendeki veriyorum onun bana ilgi gostermsi gerekirken. Tek bi sansim olsaydi evlenmeden oncesine geri donmek isterdim

canım bence ne olursa olsun o yatağa dön... belim ağrıyor içerde falan diye yat.. gece de uyku sırasında döner ya insanlar gir koynuna sarıl sanki uykuda farkında değilmiş gibi.. hala bir adım atmazsa ne sen ne o yenilgiye uğramış olursunuz.. uyuyosun sonuçta:) bir adım atmak istiyorsan ama geri çevrilmekten korkup gurur yapıyosan bunu yapabilirsin. baktın karşılık vermedi.. pardon kusurabkma uyuyodum der döner arkanı yatarsın..

Yaptim bunu. Hatta daha otesini. Sabah uyandiginda ise gitcegi zaman farkindayken yaptim sarildim ama ise gitti ne bi msj ne bi arama aksam yine suratsiz. Ben bu tarz denemeleri yaptim pes ettim artik. Napim yani ayrilmakmi istiyosun diye konumu acayim yazik gunah ya cocuk oyuncagina dondu evlilik

Yaptim bunu. Hatta daha otesini. Sabah uyandiginda ise gitcegi zaman farkindayken yaptim sarildim ama ise gitti ne bi msj ne bi arama aksam yine suratsiz. Ben bu tarz denemeleri yaptim pes ettim artik. Napim yani ayrilmakmi istiyosun diye konumu acayim yazik gunah ya cocuk oyuncagina dondu evlilik

ben senin yerinde olsam şöyle derim : Arafta olmaktan usandım.. belirleyelim artık neredeyiz cehennemde olsa razıyım ama bu belirsizlik beni öldürüyor.. çözüm önerin var mı biz le ilgili yoksa çözüme ulaşmaması mı isteğin.. bir yön vermemiz lazım kendimize iyi yada kötü.. fazlasıyla suskun kaldık. amacım özür dilemek yada özür dilemeni beklemek değil.. sadece sonuç? tamam mı devam mı?

geçmiş olsun öncelikle.. eşin hem suçlu hem güçlü pozisyonunda şuan.. bence al karşına konuş..böyle böyle yaptın birşey demedim affettim seni de. ne istiyorsun de, neden bu şekildeyiz ve ne zamna kadar sürecek diye sor. açıkça konuşmak en iyisi.. en sinir olduğum şey konuşmamaktır. insanların en önemli özelliği birbirleriyle konuşmak anlaşmak anlatmaktır oysa.. hala triplerdeyse sor. boşanmak mı istiyorsun diye.. 1 ay olmuş canım bu neyaa.. :19:

ben senin yerinde olsam şöyle derim : Arafta olmaktan usandım.. belirleyelim artık neredeyiz cehennemde olsa razıyım ama bu belirsizlik beni öldürüyor.. çözüm önerin var mı biz le ilgili yoksa çözüme ulaşmaması mı isteğin.. bir yön vermemiz lazım kendimize iyi yada kötü.. fazlasıyla suskun kaldık. amacım özür dilemek yada özür dilemeni beklemek değil.. sadece sonuç? tamam mı devam mı?

Ya ben ona bu eski defterleri kurcaladigini gordugumde karsima aldigimda dedimki suan 2 aylik evli olmasam ve millet bilip bilmeden arkamdan laf etmeyecegini bilsem iki dk durmazdim surda emin ol dedim sen bilirsin dedi oyle bi rahat dediki hic unutmam kazindi kafama. Yine oyle relax bisey derde bu suskun hakim gider tepem atar diye korkuyorum cunku icim cok dou yanlis seyler yapmaktan korkuyorum

Evet bende zaman geciriyorum 1 gun daha gergin gecti artik bitirir diyorum ama yok zamanda cozumu degil bunun.simdi odaya gidip baktim aldiklarimi paketleriyle birlikte masanin ustune koymus acmamis bile. Hata bendeki veriyorum onun bana ilgi gostermsi gerekirken. Tek bi sansim olsaydi evlenmeden oncesine geri donmek isterdim

eskiye dönebilme şansımız olsaydı,şuanki eşleriyle evlenmek istemeyen okadar çok insan olurdu ki,ama yok öyle bir şansımız ama arkadaşım yalnız değilsin böyle sıkıntılar yaşayanlar çok ama haketmeyene fazla değer verip şımartmayacaksın,hediye aldığını bildiği halde böyle yapıyorsa kaldır hediyeni ama daha kötü boyuta da taşımayın durumu.Ne diyim canım inşallah herşey yoluna girer.

birde şunu soracaktım unutmuşum, annesi ile konuşmadığım için konuşmuyor benimle demişsin. annesiyle konuşmama sebebin nedir tam olarak ? birde siz evlilik öncesi bu adamı ne kadar tanıdınız? flört ettiniz mi ? görücü mü oldu? eşlerin arasındaki sevgi bağı yumuşatır insanı ya.. bu kadar kinlenecek ne var.. bi gün iki gün bilemedin taş çatlasın bir hafta.. fazlası anormal geldi bana doğrusu.. birde ayıptır sorması ama cinsel olayda yok haliyle ve eşiniz gereksinim duyuyordur muhakkak.. başka birimi var sorusunu aklıma getirdi bu durum benim :( sadece tahmin.. :44:

birde şunu soracaktım unutmuşum, annesi ile konuşmadığım için konuşmuyor benimle demişsin. annesiyle konuşmama sebebin nedir tam olarak ? birde siz evlilik öncesi bu adamı ne kadar tanıdınız? flört ettiniz mi ? görücü mü oldu? eşlerin arasındaki sevgi bağı yumuşatır insanı ya.. bu kadar kinlenecek ne var.. bi gün iki gün bilemedin taş çatlasın bir hafta.. fazlası anormal geldi bana doğrusu.. birde ayıptır sorması ama cinsel olayda yok haliyle ve eşiniz gereksinim duyuyordur muhakkak.. başka birimi var sorusunu aklıma getirdi bu durum benim :( sadece tahmin.. :44:

Annesiyle sorunum su.
Ozet gecicem sıkmamk icin.
Ben ve ailem para pul pesinde degiliz
Annesi sozlencegimiz zaman cok atti tuttu dugunun kralini yapicam ogluma ev aldim herkese yemek vericem fln.
İstemeye geldiklerinde anneme sordu ne istyosun taki olarak demis.annemde iyi niyetlidir dara sokmaz sen bilirsin dunur demis.oda ne seni ne kendimi mahcup etmem demis.
Bende nisanliyken esime sormustum ne takicak annen diye.iyikide sormusum. 5 yada 6 tane 20 gr dan bilezik bide set dedi.bende dedmki setin yerine ona vercegin butceyle bi bilezik daha yap tamam dedi. Burasi bi not ilerde isime yaradi.
Annesinin atip tuttugu dugun, bigun bizi eve yemege cagirmasiyka nikah yapalim demesiyle son buldu.
Sadece nikah olcakti.
Kina gecesi yapicaksin sadece dimi? Bari onu usulunde yap. Bi orkestra bile tutmadi kina geceme saatler kala haberimiz oldu bide. Ne zorluklarla birini buldu abim.
Kina gecesinde elime ceyregin 4 de biri minicik bisey koydu degeri 30 liraymis simdi ogrendim.
Nikah geldi takti 4 tane bilezik.setin yerinede esim bi tane takti.
Evlendik esim ceyrekleri istedi verdim.
1 ay gecmedi bilezik bozduralim ben sana geri alicam dedi
Kuyumcuya gittim nerden anliyim gramdan fln ben.
Kuyumcu dedi bunlar 10 ar gram set icin takilanda 8 gram.
Sok oldum tanidik kuyumcu.
Esime dedimki aksam bilezikler kac gramdi. 20 dedi. Oyle degilmis iste dedim sasirdi nasil olur fln diye en az benim kadar.
Bende dedimi annenin yaptigi ayip. Hani gucum yok yapamicam desin eyvallah. Emanet takcam geri alcam desin eyvallah ama bu olmadi dedim. Annen cok atip tutuyodu ama hicbi icraat goremedim dedim. Beni salak yerine koydu saolsun dedim hadi ben kandirdin dedim imam nihaki kiyilirken hocaya bile dur o kadar takmadik demedi Allahin huruzunda bile yalanini surdurdu dedim.annen bitti benim icin dedim.tamam dedi sarildi destek oldu.
Gorumcemle birlikte gitmisler yanina. Ay valla haberim yok 2 aya kadar yapcam demis.
Kac ay gecti bisey alanda yok bisey diyende yok. Resmen hic yasanmamis gbi kapandi.
Yine konusuyoruz hani felan.
Bi kac kez baktim konusmasi ters kadinin. Amac farkli. İgneliyo felan 1 ay once kapattim annesinin defterini. Karar aldim konusmicam diye. Olay bu yani

Back
X