• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEYE ACIKLIK GETiRiYORUM

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
son zamanlarda actigim konular hakkinda baglanti kuramadiniz farkindayim özürde diliyorum :( sanki her birini baska biri yazmis gibi evet. aciklik getirmek gerektigini düsündüm
öncelikle yazdigim herseyi evet ayni anda yasiyorum piskolojim bu yüzden bozuk sanirim artik destek almam lazim zaten cok istiyorum..

ünide bi erkek arkadasim oldu ilk askim ona cok asiktim evet dogru onu hic unutmadim.. ondan sonra sirf onu artik unutmak yeni bi hayat kurmak cin bana ilgi duyan biriyle ciddi bir beraberlige basladim ve her haltida yedim(ileri gitmesemde yasadim biseyler ve artik kendimi kirli hissediyorum)
ayni zamanda o erkek arkadasim basta bir melek gibiyken sonradan kiskanc kro piskopatin teki cikti onu tanidiktan sonra erkeklerin tümünden nefret ettim evlilikten sogudum diyebilirim.. pesimi hala birakmis degil piskolojimi iyice bozdu..

bütün bunlari yasarkende 2 yil boyunca is aradim kafami dagitabilecek hic biseyim yoktu :( bulamdikca bunalima girdim.. :( isimi buldum memnunum cunku yüksek beklentilerim yok artik kaderimi kabul ettim.. ve simdide hic daha once tanimadigi bir erkek tanidim evli bir adam cok düzgün cok kibar cok modern biri ondan etkilendigimi bilmiyor bile söylememde asla hep abi diyorum ona o baska bi boyut asla ulasamam sadece hayal ediyorum kimse bilmiyor sizden baska..

ayrica bende sonzamanlarda degisik bi takinti basladi kendimi hic ama hic begenmiyorum atamiyorum bunu üzerimden internette hergin güzel kiz resimlerina bakiyorum özeniyorum sapik sancaklar beni ://

bunlari br araya topladim iyi degilim kizlar iyi degilim mutsuz ve yasamaktan hic zevk almiyorum.. hic birsey umrumda degil artik kimse degil... artik yazmayacagimda buraya bi arkadasinda dedigi gibi namidiyar cirkin bety den bukadar...

Olan olmuş bundan sonra hata yapmamaya çalış.önüne bak elbet karşına düzgün biri çıkacaktır.evli erkek içinde ne dememizi bekliyorsun git açıl konuş dememizi mi bekliyorsun.asla böyle bir hataya düşme.aklını karıştıryorsa aklından tamamen çıkarmaya bak.evli erkeğe bekar kadınlar neden ilgi duyar onuda anlamış değilim.bekar erkek kıtlığımı var önemli olan size denk birisi olması.

Son düzenleme:
Yaşamak istemişsin yaşamışsın ileriye de gitmemişsin ki ileri de evlenirken sorun olmasın bu senin tercihin seçimindi neden kirli hissediyorsun.

O evli erkeği unut mantıklı düşün duyguların ile değil ondan sana hayır yok olmayacakta asla.

İyi değilsen psikolojik destek alman daha iyi olur.

su halime bakin sacma sapan insanlarla ömrümü tükettim simdide evli bi adamdan hoslaniyorum sonunda birinin kapatmasi olucam kendimi kullanilmis kasar gibi hissediyorum tiksiniyorum yaptiklarimdan yasadiklarimdan
masum bir ask yasayip mutlu bir evlilik yapanlara okadar ozeniyorum mahfettim hayatimida piskolojimide :/

su halime bakin sacma sapan insanlarla ömrümü tükettim simdide evli bi adamdan hoslaniyorum sonunda birinin kapatmasi olucam kendimi kullanilmis kasar gibi hissediyorum tiksiniyorum yaptiklarimdan yasadiklarimdan
masum bir ask yasayip mutlu bir evlilik yapanlara okadar ozeniyorum mahfettim hayatimida piskolojimide :/

assena sen böyle kendini değersiz görürsennnn çevrendekilerinde karşısında değerini düşürürsün.bence eskiyi untmaya çalış hata yapmamaya çalış.evli adamıda kafandan sil yoksa hatalar hataları doğurur.hatalıyım diyorsun evli adamda senin için hatan olacak yine hatanın peşinden gidiyorsun.aklını başına topladıktan sonra neden birinin kapatması olacakmışsın bunları kendine yakıştırıyonmu

Gerçekte neler yaşadın yaşamak isteyip yaptın bilemem ama sen kendini böyle görürsen etrafa da böyle yansıtırsın kendini buna son ver.

Aklını başına al hataların tercihe dönüşür yanlış olduğunu biliyorsun bu güzel işte artık bazı eylemlere düşüncelere son var çevrene dikkat et abuk sabuk insanlarla arkadaşlık kurma. Farklı uğraşlara yönel ki bu düşüncelere dalma.

-Sevgililerin olmus bi sekilde bitmis kiii bu gayet normal hayat erkeklerden ibaret degil. Mutlu olmak icin insanin sadece kendine ihtiyaci var.

-isin iyisi kotusu yoktur kimseye muhtac degilsen Allaha sukur demelisin..

-Nerdeyse butun kadinlar baska bir kadina bakip vayyy be kiza bak der.bence kendinde sorun arama bu konuda.

-Allah rizasi icin evli erkeklerden uzak durun asik falan olmayin yaaa.

Back
X