- 2 Eylül 2023
- 202
- 222
- 23
- Konu Sahibi vitabella23
-
Neden banlanıyon kızzzZaten banlanıcam şuraya iki satır yazayım. Ay sana ne hanımefendi? Boşanma kıstası kime göre, neye göre? Bir durum size göre boşanmaya yeterli değildir, bana göre boşanmak için yeterlidir. Burda da yüzlerce farklı üye olduğuna göre farklı fikirler çıkacaktır. Bıktık şu fetvalardan yahu!
Ay o konu yüzünden bileğimi yalayıp koku testi yaptım bugün.Boşan demisken eşinin agzi kokuyor diye biri boşanıyodu, on kimse boşan dememişti kiz
Aaaa dinlemek isterim çatlarım kız ben senin yorumlarını hep takipteyim bayılıyorumUzun hikaye
Ay sesli güldümmmmmAy o konu yüzünden bileğimi yalayıp koku testi yaptım bugün.
Çok haklısınız. Bazıları var mesela alt tarafı birazcık dayak yemiş, üç beş kadınla aldatılmış hemen boşan diyorlar. Ne var adam iktidarsızsa, çapkınsa, annesinin lafından çıkmayıp aile kurduğunu anlamamışsa dimi ama? Asgshaagsgdgagbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?