- 2 Eylül 2023
- 202
- 222
- 23
- Konu Sahibi vitabella23
-
ah canim kizlar cumlemde bazilarina bende bosanin diyorum demisim .yani tabiki ortak bazi meselelerde hemfikiriz.benm kastettgm bu degul ama dalganiza bakin:)Çok haklısınız. Bazıları var mesela alt tarafı birazcık dayak yemiş, üç beş kadınla aldatılmış hemen boşan diyorlar. Ne var adam iktidarsızsa, çapkınsa, annesinin lafından çıkmayıp aile kurduğunu anlamamışsa dimi ama? Asgshaagsgdgag
Kimse burada yazılanlara göre, bosanılmayacak kocayı boşamaz zaten merak etmeyin. Ağır vakalı kocaları bile bosamamak için elinden geleni yapıyor kadınlar.
Ayrıca evlenmeyi aile etmis herkes kendi aile dinamiğini, evliliğin hangi tavrı, tepkiyi kaldıracağını da bilir. O kadarını düşünemeyen icin de yapılacak bir şey yok.
Özel istekle olmuyo o gulümmm öğrenir yakındaarkadaş bekarlar da evlilerin konularına yazmasın istiyor ona göre bu arkadaştan izin isteyeceğiz yorum yaparken dikkatli olun
Anaabakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Ayrıca Boşan.bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Retro da bitmişti oysaNe zamandır boşancılara ayar veren konu açılmıyordu. Bugün kk nostaljiden nostaljiye koşuyor
Ona da mı boşan yazdınız.Konuların %90'ında geçen kocalar boşanıp kimseyle bir daha evlenmesin diye ıssız adaya fırlatılması gereken tipler ya. Gelip böyle adamları savunmayın. 4 aylık karısının ağzıyla istemesine rağmen doğumgününü kutlamayı çok gören eşşeği savunmak için açmışsınız hele bu konuyu çok ayıp.
hemeen kosuyorum adliyeye canim iyiki varsiniz ajsjsjsjsjejd.ah kadinlar kulubu love love loveAyrıca Boşan.
Haaa öyle desenize. Öyleyse siz hangi hususlara boşan diyorsunuz tek tek yazın. Dikkatli olmamızı istediğiniz şeyleri de söyleyin. Biz ona göre yorum yapalım. Sonuçta siz öyle uygun görmüşsünüzah canim kizlar cumlemde bazilarina bende bosanin diyorum demisim .yani tabiki ortak bazi meselelerde hemfikiriz.benm kastettgm bu degul ama dalganiza bakin:)
C.tesiden beri emek veriyor konu açıp dikkat çekmek için vayy beSen yenisin galibaBu şekilde konu açmak yassah gardeşim yassahhhh
Doğumgününü unuttu diye koca bosayacak olsak önce kendiminkini boşamam lazımOna da mı boşan yazdınız.
ah evet canim nostaljik oldu biraz.tabi ben ozamanlar cocuktum yillar onceNe zamandır boşancılara ayar veren konu açılmıyordu. Bugün kk nostaljiden nostaljiye koşuyor
Yalnız olmadığıma sevindimAy o konu yüzünden bileğimi yalayıp koku testi yaptım bugün.
Bence boşanın, koca sizde sinir yapmışbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
artik sabrim kalmadi dedim ya zaten sirf bu yuzden uye oldum ahahaha.C.tesiden beri emek veriyor konu açıp dikkat çekmek için vayy be
tamam abla bana avukat ayarlaBence boşanın, koca sizde sinir yapmış
Anladık Mahmut suartik sabrim kalmadi dedim ya zaten sirf bu yuzden uye oldum ahahaha.
Yazık ya. Rabbim şifanızı versinartik sabrim kalmadi dedim ya zaten sirf bu yuzden uye oldum ahahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?