Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah canim kizlar cumlemde bazilarina bende bosanin diyorum demisim .yani tabiki ortak bazi meselelerde hemfikiriz.benm kastettgm bu degul ama dalganiza bakin:)

Seni affedecek yollar bulmaktan yoruldummmm hesabı valla boşanma kararı almak çok zor buradaki boşan yorumuna boşanan insan olma ihtimaline inanamıyorum.

arkadaş bekarlar da evlilerin konularına yazmasın istiyor ona göre bu arkadaştan izin isteyeceğiz yorum yaparken dikkatli olun
Özel istekle olmuyo o gulümmm öğrenir yakında burda herkes saygı çerçevesinde yorum yapabilir

Anaa duruguzel e boşan denmiş kadar kimseye denmemiştir bu sitede,kadının gıkı çıkmadı ya helal olsun vatken sana.bak millet prenses göz yaşları pıt

Ayrıca Boşan.

Ona da mı boşan yazdınız.

ah canim kizlar cumlemde bazilarina bende bosanin diyorum demisim .yani tabiki ortak bazi meselelerde hemfikiriz.benm kastettgm bu degul ama dalganiza bakin:)
Haaa öyle desenize. Öyleyse siz hangi hususlara boşan diyorsunuz tek tek yazın. Dikkatli olmamızı istediğiniz şeyleri de söyleyin. Biz ona göre yorum yapalım. Sonuçta siz öyle uygun görmüşsünüz

Ona da mı boşan yazdınız.
Doğumgününü unuttu diye koca bosayacak olsak önce kendiminkini boşamam lazım ama tabii ki bu adamın savunulacak tarafı da yok. Öteki konudaki konu sahibi kocasını iyi gözlemleyip güvenmesin yine de.

Bence boşanın, koca sizde sinir yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…