- 13 Aralık 2022
- 7.841
- 7.511
- 128
- 28
- Konu Sahibi vitabella23
GalibaMuhtemelen arkadaş burada dert yanıp boşanmış olmalı sizin yüzünüzden boşandım diyemedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GalibaMuhtemelen arkadaş burada dert yanıp boşanmış olmalı sizin yüzünüzden boşandım diyemedi![]()
ahajhvsjhv bunu görünce ben de yaptım şimdiAy o konu yüzünden bileğimi yalayıp koku testi yaptım bugün.![]()
Ay ne yapayım, benim herif de bunun ağzı kokuyor vs. diyor mudur diye bir şüphe duydum.Ay sesli güldümmmmm![]()
Ay o nasıl bir konuydu yorum bile yapmadım ben o derece saçmaAy ne yapayım, benim herif de bunun ağzı kokuyor vs. diyor mudur diye bir şüphe duydum.Neyse ki kokmuyormuşum.
![]()
Ahahhh@ KokuyormuyduAy o konu yüzünden bileğimi yalayıp koku testi yaptım bugün.![]()
Haklısın. Ben de geçen gün eski konulara baktım. Yıl 2012 falan. İnsanlar sorunlara karşı gerçek ve elle tutulur çözümler üretmeye, yapıcı olmaya çalışmış. Yetişen nesil arasında ciddi bir fark olduğuna inanıyorum. Bizlerin sabrı çabuk tükeniyor sanırım.bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Alkol uyuşturucu eve para getirmeme aldatma anneye bağımlılık vs. Maalesef düzelmiyor.bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
:) Parfüm sürülmemiş ve her ihtimale karşı bir kere duru suyla yıkanmış kola yapın.ahajhvsjhv bunu görünce ben de yaptım şimdi
Yok sister, şükür kokarca değilmişim.Ahahhh@ Kokuyormuydu![]()
ahshshsjsj gulduruyorsunuz beniarkadaş bekarlar da evlilerin konularına yazmasın istiyor ona göre bu arkadaştan izin isteyeceğiz yorum yaparken dikkatli olun
Boşan demisken eşinin agzi kokuyor diye biri boşanıyodu, on kimse boşan dememişti kiz![]()