• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Haklısın. Ben de geçen gün eski konulara baktım. Yıl 2012 falan. İnsanlar sorunlara karşı gerçek ve elle tutulur çözümler üretmeye, yapıcı olmaya çalışmış. Yetişen nesil arasında ciddi bir fark olduğuna inanıyorum. Bizlerin sabrı çabuk tükeniyor sanırım.

bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Alkol uyuşturucu eve para getirmeme aldatma anneye bağımlılık vs. Maalesef düzelmiyor.
Bir sene uzak mesafe ilişkim oldu.Cok iyiydi mutluyduk.Nisan oldu.Adetler çıktı önümüze.Erkek tarafı kız tarafı kültür dini sebepler vs. dedikodu güvensizlik.Yetmedi anlaşan ciftken sürekli kavga eden çift olduk.
İçim kan ağlaya ağlaya bir ay sonra mahkeme salonuna gideceğim.Duzelmiyor.

Emin olun nefes alana boşan yazan yok burada. Aldatan, eşini insanların içinde ezip, küçümseyen, ailesine karşı karısını savunamadığı gibi hizmetçi gibi kullandıran, karısını sürekli fiziksel özellikleriyle vurup kendisini Brad Pitt sanan, kıskançlığı korkunç seviyede olan.... vs. yazabileceğim çok fazla sebeplere boşan deniliyor ki bunun için zaten '' ne yapmalıyım sizce? '' sorusuna da başka bir cevap yok olamaz zira ne kocaları doktor tedavisini kabul ediyor ne de değişmeyi. Bilmem anlatabildim mi?

Konuların %90'ında geçen kocalar boşanıp kimseyle bir daha evlenmesin diye ıssız adaya fırlatılması gereken tipler ya. Gelip böyle adamları savunmayın. 4 aylık karısının ağzıyla istemesine rağmen doğumgününü kutlamayı çok gören eşşeği savunmak için açmışsınız hele bu konuyu çok ayıp.

Kimse burada yazılanlara göre, bosanılmayacak kocayı boşamaz zaten merak etmeyin. Ağır vakalı kocaları bile bosamamak için elinden geleni yapıyor kadınlar.

Ayrıca evlenmeyi akil etmis herkes kendi aile dinamiğini, evliliğin hangi tavrı, tepkiyi kaldıracağını da bilir. Yapılan yorumlari kendi hayatına göre yorumlayacak.
O kadarını düşünemeyen icin de yapılacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X