• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız. Bazıları var mesela alt tarafı birazcık dayak yemiş, üç beş kadınla aldatılmış hemen boşan diyorlar. Ne var adam iktidarsızsa, çapkınsa, annesinin lafından çıkmayıp aile kurduğunu anlamamışsa dimi ama? Asgshaagsgdgag
ah canim kizlar cumlemde bazilarina bende bosanin diyorum demisim .yani tabiki ortak bazi meselelerde hemfikiriz.benm kastettgm bu degul ama dalganiza bakin:)

Kimse burada yazılanlara göre, bosanılmayacak kocayı boşamaz zaten merak etmeyin. Ağır vakalı kocaları bile bosamamak için elinden geleni yapıyor kadınlar.

Ayrıca evlenmeyi aile etmis herkes kendi aile dinamiğini, evliliğin hangi tavrı, tepkiyi kaldıracağını da bilir. O kadarını düşünemeyen icin de yapılacak bir şey yok.

Seni affedecek yollar bulmaktan yoruldummmm hesabı valla boşanma kararı almak çok zor buradaki boşan yorumuna boşanan insan olma ihtimaline inanamıyorum.

arkadaş bekarlar da evlilerin konularına yazmasın istiyor ona göre bu arkadaştan izin isteyeceğiz yorum yaparken dikkatli olun
Özel istekle olmuyo o gulümmm öğrenir yakında 🤣🤣burda herkes saygı çerçevesinde yorum yapabilir

bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Anaa duruguzel duruguzel e boşan denmiş kadar kimseye denmemiştir bu sitede,kadının gıkı çıkmadı ya helal olsun vatken sana.bak millet prenses göz yaşları pıt🥲

bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Ayrıca Boşan.

Konuların %90'ında geçen kocalar boşanıp kimseyle bir daha evlenmesin diye ıssız adaya fırlatılması gereken tipler ya. Gelip böyle adamları savunmayın. 4 aylık karısının ağzıyla istemesine rağmen doğumgününü kutlamayı çok gören eşşeği savunmak için açmışsınız hele bu konuyu çok ayıp.
Ona da mı boşan yazdınız.

ah canim kizlar cumlemde bazilarina bende bosanin diyorum demisim .yani tabiki ortak bazi meselelerde hemfikiriz.benm kastettgm bu degul ama dalganiza bakin:)
Haaa öyle desenize. Öyleyse siz hangi hususlara boşan diyorsunuz tek tek yazın. Dikkatli olmamızı istediğiniz şeyleri de söyleyin. Biz ona göre yorum yapalım. Sonuçta siz öyle uygun görmüşsünüz :KK14:

Ona da mı boşan yazdınız.
Doğumgününü unuttu diye koca bosayacak olsak önce kendiminkini boşamam lazım 😬 ama tabii ki bu adamın savunulacak tarafı da yok. Öteki konudaki konu sahibi kocasını iyi gözlemleyip güvenmesin yine de.

Bence boşanın, koca sizde sinir yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X