• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye dikkat eden adam

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Hanımlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sevgilim herşeyime dikkat eder. Mesela bugün görüştük normalde kaşlarımı almazdm ihtiyaç duymazdım ama geçen gün kuaföre gittiğimde bi an gaza gelip alıyım dedim. Herkes çok yakıştırtı bende yakıştırdım kendime ama bugün sevgilim kaslarını mı aldın diye sordu evet dedim. İşte iyi almamış bence şurdan biraz daha almalıydı şurayı fazla kaçırmış kavisli olmasaymış daha iyi olurmuş vs vs bildiğiniz bi kız gibi yorum yapmaya başladı. Açıkçası çok bozuldum direk çirkinsin de rahatla bari dedim ne alakası var diyo. Ya bnm babam abim ne bileyim etrafımda tanıdığım diğer adamlar bırakın böyle yorum yapmayı eşlerinin kaşlarını aldığını bile fark etmezler. Ben mi abartıyorum sizce de tuhaf değil mi?

Benim sevgilim de böyle, siz de onun fizikselözelliklerini dilinize dolayın hemen susar kesin çözüm :)

Yorumları fazla abartmış
Yadırgamıştır şimdilik zamanla alışır
Bende saçımı boyattığımda insanlar alışamamıştı bazıları beğenmemişti ama sonra çok yakıştırdılar, gözü alıştığında daha objektif yorumlar yapar en azından

O nasıl sevgili ya benim cevremde ki erkekler kaş aldıgımı bile anlamazlar sizinki baya dikkatli baya da bildiliymiş.

Normal canim ama bukadar detayli anlatmasi tuhaf sadece yakisti veya yakismadi demesi yeterli olurdu. Demekki ilgi alanina giriyo boyle seyler sevgilinin.

O nasıl sevgili ya benim cevremde ki erkekler kaş aldıgımı bile anlamazlar sizinki baya dikkatli baya da bildiliymiş.
Aynen benimde babam abim filan hiç böyle değiller tuhaf karşıladım ve açıkçası kırıldım biraz. Ama ona kırıldığımı nasıl söylicem bilmiyorum :)

Aynen benimde babam abim filan hiç böyle değiller tuhaf karşıladım ve açıkçası kırıldım biraz. Ama ona kırıldığımı nasıl söylicem bilmiyorum :)
Yani inanın ki bir bayan olarak kaş almadan kavismiş falan bilmezdim :)

Ay hiç sevmiyorum bu erkek tipini. Eski sevgilim böyleydi zaten eski olma sebeplerinden biriydi. Yahu sanane giydiğim bluzun renk tonundan? makyajımdan? Çok itici çook. Kadının her şeyine burnunu sokmazsa ölecek hastalığı bu heralde :)
Aynen ya. Yeni aldığım jean vardı onu gitmiştim onu bile fark etti yuh dedim artık :KK70:

Hanımlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sevgilim herşeyime dikkat eder. Mesela bugün görüştük normalde kaşlarımı almazdm ihtiyaç duymazdım ama geçen gün kuaföre gittiğimde bi an gaza gelip alıyım dedim. Herkes çok yakıştırtı bende yakıştırdım kendime ama bugün sevgilim kaslarını mı aldın diye sordu evet dedim. İşte iyi almamış bence şurdan biraz daha almalıydı şurayı fazla kaçırmış kavisli olmasaymış daha iyi olurmuş vs vs bildiğiniz bi kız gibi yorum yapmaya başladı. Açıkçası çok bozuldum direk çirkinsin de rahatla bari dedim ne alakası var diyo. Ya bnm babam abim ne bileyim etrafımda tanıdığım diğer adamlar bırakın böyle yorum yapmayı eşlerinin kaşlarını aldığını bile fark etmezler. Ben mi abartıyorum sizce de tuhaf değil mi?

Ahaha eke erkek derler öylesine bizim memlekette.
Sinir bozucu ama sevimli de.
Çok önemli bir şey değil aslında ama ben olsam "herkes kendi kılıyla ilgilensin. Ben senin tıraşına karışmıyorum sen de benim kaşıma karışma" derdim.

Ahahaaa keşke o an aklıma gelseydi donup kaldım bişey diyemedim :)
Ahaha eke erkek derler öylesine bizim memlekette.
Sinir bozucu ama sevimli de.
Çok önemli bir şey değil aslında ama ben olsam "herkes kendi kılıyla ilgilensin. Ben senin tıraşına karışmıyorum sen de benim kaşıma karışma" derdim.

Metroseksüel derler ya o hesap :KK45:
Bende bakımlı biriyim kendimi severimde. Öyle çirkin bir kızda ssyılmam. Ama bu adam hep makyaj yapayım hem kokoş olayım istiyor. Evlenmeyi düşünüyoruz kişisel bakıma önem veririm kıl tüy sevmem diyo sanki ben pasaklıyımda bunları bana söylüyor sinirim bozuldu artık. Tek bi iltifat etmez anca eleştirsin. Hyr beğenmiyosan ayrılalım diyorum saçmalama seviyorum seni diyo hiç bişey anlamadm bu adamdan

Benim eşimde öyle hatta ben hep dalga geçerim iyi ki kadın değilsin yoksa hem çok dedikodu yapardın hemde fena kaynana olurdun diye

Ahahaaa keşke o an aklıma gelseydi donup kaldım bişey diyemedim :)

Üstünde durmayın.
Benim bir arkadaşım var (erkek ve sosyal arkadaşım)
Ne haber dediğimde bazen "ay nolsun kız kocamdan para aldım ağdaya gidicem" diyor.
Artık erkekler kadınlar hakkında daha meraklı. Regli anlamaya çalışıyorlar, modaya kafa yoruyorlar, üstüme pilav yapan tanımam diyen erkek bile var.
Dediğim gibi bana aevimli geliyor ama cevabını da vermeden durmazdım.

Aynen ya. Yeni aldığım jean vardı onu gitmiştim onu bile fark etti yuh dedim artık :KK70:
Benimki tam bir moda eleştirmeniydi. Her şey hakkında bir fikri vardı ve zamanla dayanılmaz hale gelmişti. Bluzun şu rengi beyaz tenine daha iyi yakışır, şu tarz ayakkabı giy daha iyi olur falan diyordu yaa :KK53: Ama zamanla hakikaten katlanamadım. Tiki kız arkadaştan beterdi :confused:

Back
X