• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye dikkat eden adam

Hanımlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sevgilim herşeyime dikkat eder. Mesela bugün görüştük normalde kaşlarımı almazdm ihtiyaç duymazdım ama geçen gün kuaföre gittiğimde bi an gaza gelip alıyım dedim. Herkes çok yakıştırtı bende yakıştırdım kendime ama bugün sevgilim kaslarını mı aldın diye sordu evet dedim. İşte iyi almamış bence şurdan biraz daha almalıydı şurayı fazla kaçırmış kavisli olmasaymış daha iyi olurmuş vs vs bildiğiniz bi kız gibi yorum yapmaya başladı. Açıkçası çok bozuldum direk çirkinsin de rahatla bari dedim ne alakası var diyo. Ya bnm babam abim ne bileyim etrafımda tanıdığım diğer adamlar bırakın böyle yorum yapmayı eşlerinin kaşlarını aldığını bile fark etmezler. Ben mi abartıyorum sizce de tuhaf değil mi?
ah canim seni cok iyi anliyorum.benim eşimde öyle.herşeeye dikkat edeer.huyu öyle.ben aliştim artik..herseyi kusursuz yapamayiz cunki.

valla benim de eski sevgilim böyleydi allahım süsleniyorum püsleniyorum nası bakımlıyım, adam bana zerre kadar iltifat etmiyo, sebebini sordum bi gün şımarırsın her gün iltifat edersem dedi, senin allah belanı versin dedim içimden. şımarsam nolacak tepene mi oturacam sen beni takdir ettikçe daha güzelleşicem haberi yok. sevmediğinden değildir de bazen erkekler anlamsızlaşıyor.
eski sevgilinin burcu neydi? benimki akrep ve aynen böyle!!!!!

ah canim seni cok iyi anliyorum.benim eşimde öyle.herşeeye dikkat edeer.huyu öyle.ben aliştim artik..herseyi kusursuz yapamayiz cunki.
Sanki kendileri kusursuzmuş gibi herşeyi dört dörtlük istiyorlar. Gereksiz kibarlık yapıyomuşum bu zamana kadar onun gibi hödük olayımda anlasn hanyayı konyayı:KK70:

çok dikkatliymiş:) olabilir tabi.ama ben sinir olurdum eğer sürekli böyleyse

Evet bu da akrep. Hepsi böyle sanırım:KK70:
akrep burcunun özelligi bu.insanlari sinirlendirmeyi severler elestiri yapmak onlarin işi.cok gicik bir burc!! ama aşik olduklarinda içten aşik olurlar :) bilesin canim

Hanımlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sevgilim herşeyime dikkat eder. Mesela bugün görüştük normalde kaşlarımı almazdm ihtiyaç duymazdım ama geçen gün kuaföre gittiğimde bi an gaza gelip alıyım dedim. Herkes çok yakıştırtı bende yakıştırdım kendime ama bugün sevgilim kaslarını mı aldın diye sordu evet dedim. İşte iyi almamış bence şurdan biraz daha almalıydı şurayı fazla kaçırmış kavisli olmasaymış daha iyi olurmuş vs vs bildiğiniz bi kız gibi yorum yapmaya başladı. Açıkçası çok bozuldum direk çirkinsin de rahatla bari dedim ne alakası var diyo. Ya bnm babam abim ne bileyim etrafımda tanıdığım diğer adamlar bırakın böyle yorum yapmayı eşlerinin kaşlarını aldığını bile fark etmezler. Ben mi abartıyorum sizce de tuhaf değil mi?

canim bunu farketmese daha mi iyiydi bende bunu anlamiyorm bence seni inceliyor farkliliklari farkediyor olmasi guzel birsey he bu kadar elestirisi tabi ki hos degil ama bunu farketmesine sevinmek lazim seni inceliyor izliyor ki farkliliklara takiiyor :)

Back
X