• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye engel

Başta bunları kabul ettiğin için ne desek boş. Daha o kadar gençsin ki, tam gülüp eğlenme vaktindeyken ev kedisi muamelesi yapıyor adam sana. Başkasına güvenmiyor numarası eskidi, adam sana güvenmiyor işte ama bunun senin karakterinle alakası yok, kişi kendinden bilir işi demişler.

Hak verilmez alınır derler, gerekirse kavga edeceksin, herşeyi göz alacaksın ve hakkını alacaksın demek isterdim ama "erkek sayısı az üniversite" cümlesini içeren mesajını görünce umutsuzluğa kapıldım ne yazıkki...

Sen kendine yapmışsın en büyük zararı, eşin daha fazlasını yapamaz zaten. Ya deli oluyorum ülkemizde kızların bu tavrına neden yani neden tüm hayatınızı erkeğe göre şekillendiriyosunuz. Ne dese kabul okulu da bırakırım ailemi de görmem vs. Kendine özsaygısı olmayana başkası saygı gösterir mi acaba. Az erkekli okul nedir çok olunca hepsi üstünüze mi atlıyor. Off of sinirleniyorum böyle konuları gördükçe. Kısın kısın kişiliğinizden kısın benliğinizden kısın herşeyinizi erkeğe verin hayata çocuk doğurup ev işi yapmak için geldiniz zaten. Sonra da bana şöyle yaptı böyle dedi.

Anlamıyorum ki eve kapatınca ne oluyor. Ben bu erkeklerin gereksiz sacmaliklarini anlamıyorum. Kendileri her moku yerler kadını eve kapatirlar. Oldu gülüm derler adama. Burada suçlu sizsiniz konu sahibi. Siz bir insansiniz hayvan değil öyle kapatilacak. Sessiz kalırsanız yaşama özgürlüğünüz elinizden alınacak.

Sen evlenmemişsinki remen hapse girmişsin hemde hücre hapsi.. İnsan ne yaparsa kendi kendine yapar boşa dememişler.. 19 yaşındasın çok yanlış bir eş seçmişsin hayatını bitirmişsin ama tecrübesizlikten seni bir güzelde sindirmiş bu adam .. Okul yok arkadas yok dışarı çıkıp bir rahat nefes almak yok yok yok yok .. Ah be güzel yavrum aklından zorun mu var? İşte böyle böyle küçücük kızların hayatı bitiyor.. Allah evlatlarımızı senin eşin gibi adamlardan korusun

Peki evlenmeden once farkli miydi? Surpriz mi oldu bu huyu?

Siz rehine gibi bir hayat yaşıyorsunuz. Kaçırılıp zorla tutulmadığınıza emin misiniz?
Size güveniyormuşta, başkalarına güvenmiyormuş muş muş.
Bir kere size gerçekten güvenen bir adam neyle karşılaşırsanız karşılaşın nasıl davranacağınız biler ve bu konuda kaygı duymaz, belli ki ne kendine ne de size güveniyor!!!
Kabullendiğiniz hayatın adı evlilik olamaz, özgüveni yerle bir olmuş, evcil hayvan gibi sadece kendisinin gezdirmeye uygun gördüğü yerlerde bulunmanız korkunç. Adı ne olursa olsun bir İNSANA bu yapılmamalı. Silkelenin ve kendinize gelin lütfen....

önceki konularınız içler acısı..bunca lafa hor görmeye aşağılanmaya rağmen,nasıl geri döndünüz aklım almıyor..
o kadar yazmış burda herkes,siz bildiğiniz yoldan devam edersiniz,yarın bir gün çocuk da ,benzer konulara devame dersiniz..o yüzden bana karışıyor,doışarı çıkarmıyor falan diye "ufacık"sebeplerden konu açmayınız..zira ilerde olacak daha büyük konular için önizlemedir bunlar..

eski konularınızda hep aynı sorunlar üzerine , niye hala o evdesiniz neden hala bekliyorsunuz ben anlamadım :KK14:

Dayak yemişsin güzel kızım dayakkkk!!! Srn bırak dışarı çıkarmamayı ahhhh ahhhh

kizlar merhaba ben artik yalnizliktan bunalmis durumdayim bi bucuk yillik evliyim esim evden burnumu cikarmama izin vermiyo okulumu onun yuzunden birakmak zorunda kaldim online bi isim vardi kenime yeticek kadar para kazaniyodum gelin gorunki onada izin vermiyo asiri fazla bi cevrem vardi simdi hicbirinden eser yok kimseyle gorusemiyorum anca haftada bi anneme goturuyo o kadar birazdaha boyle devam ederse pskolojim gercekten berbat bi hal alicak zaten durduk yere aglama krizlerine girmeye basladim kendimi cok yalniz hissediyorum napmaliyim bana yardim edin yol gosterin lutfen
siz seçiminizi yapmışsınız zaten. bunu kabul ederek ve bu köleliğe evet diyerek. biz ne yapalım.

off dayaktamı var. .her koyun kendi bacağından asılır derlermiş doğru. seçimler bize aittir. ya yaşarız yada kurtuluruz. nokta

Bana guveniyomusta baskalarina guvenmiyomus ya hayir anlamiyorum bunca evli insan nasil surduruyo hayatini hepsi evemi kapali
şaka gibi.
sana güveniyor olsa senden emin olurdu..
güvensizlik yaratacak birşeymi yaptınız acaba?

Çık sende hemen kabullenmişsin biraz hayır de ısrarını göster yaknız oturup ağlarsan razı gelirsen hemen onunda işine gelir

iyi dayaniyorsun.
ben gelemem böyle sIkIntIya, kimse beni kisitlayamaz.
hayata bikere geliyorum ne o öyle haftada bir annene götürüyormus, olmadi bekci tutsun da basinda beklesinler.
okula gitme oldu
calisma oldu
annene haftada bir oldu
disariya cikma oldu
eee ne kaliyor geriye, niye evlenmis? evde hizmetci olman icin mi?

sen biran önce restini cek, okula tekrar yazil.
ise basla.
küserse küssün, cocuk gibi, hic orali olma.

Allahım ya böyle kıskançlıkları hiç anlamıyorum..canım senin eşin resmen hasta..kesinlikle bir psikoloğa gitmesi lazım..

eşin bir erkek olarak kadınlara kötü gözle bakıyor demek ki. Böyle insanlar çok kıskanç oluyor. Diğer insanların sana onun bakış açısı ile baktığını düşünüyordur.
Bu evliliği sürdürmen için kölesi olman gerekiyor gibi geldi.
Kıskançlık olur anlarım da kapıdan burnunu çıkaramayacak kadar olmasının adı kıskançlık değil bencillik ve ruh hastası olmaktır.
Çözüm önerisinde bulunmak isterdim ama ne desem boş.

kizlar merhaba ben artik yalnizliktan bunalmis durumdayim bi bucuk yillik evliyim esim evden burnumu cikarmama izin vermiyo okulumu onun yuzunden birakmak zorunda kaldim online bi isim vardi kenime yeticek kadar para kazaniyodum gelin gorunki onada izin vermiyo asiri fazla bi cevrem vardi simdi hicbirinden eser yok kimseyle gorusemiyorum anca haftada bi anneme goturuyo o kadar birazdaha boyle devam ederse pskolojim gercekten berbat bi hal alicak zaten durduk yere aglama krizlerine girmeye basladim kendimi cok yalniz hissediyorum napmaliyim bana yardim edin yol gosterin lutfen
eşini al karşına bize yazdıklarını onunla konuşmayı dene. senin hayatından önemli değildir herhalde kıskançlık krizi

Eşlerin boyle olmasina bazen kadinlarin ozo verdiği ni dusunuyorum artik hadi isten çıkardı arkadasa neden izin vermiyor o zam oda ciksin işten oda kimseyle gorusmesin birbirinize bakin durun. Ilk sizr karistiginda tepki verseniz isler bu duruma gelmezdi

Back
X