Herseye engel

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
kizlar merhaba ben artik yalnizliktan bunalmis durumdayim bi bucuk yillik evliyim esim evden burnumu cikarmama izin vermiyo okulumu onun yuzunden birakmak zorunda kaldim online bi isim vardi kenime yeticek kadar para kazaniyodum gelin gorunki onada izin vermiyo asiri fazla bi cevrem vardi simdi hicbirinden eser yok kimseyle gorusemiyorum anca haftada bi anneme goturuyo o kadar birazdaha boyle devam ederse pskolojim gercekten berbat bi hal alicak zaten durduk yere aglama krizlerine girmeye basladim kendimi cok yalniz hissediyorum napmaliyim bana yardim edin yol gosterin lutfen

Bence eşinle ciddi ciddi oturup konuşmalısın. Psikolojini de anlatmalısın.... Bu durum kesinlikle sağlıklı bir durum değil ...

Bence eşinle ciddi ciddi oturup konuşmalısın. Psikolojini de anlatmalısın.... Bu durum kesinlikle sağlıklı bir durum değil ...
Defalarca konustum hep cumlelerimden bi kacini kendince ceker yani sen benden biktin benimle mutlu degilsin oylemi der kuser gider

Defalarca konustum hep cumlelerimden bi kacini kendince ceker yani sen benden biktin benimle mutlu degilsin oylemi der kuser gider
Bir şekilde ikna etmelisin yoksa bunun sonu yok. Bu durum düzelmeden de lütfen çocuk düşünme. Peki profesyonel yardıma ikna edermisin diye soracam ama boş olacak sanırım ikna olmaz

E sen de öyle kuzu kuzu oturuyorsun yani?

Biri bana bu emir cümlelerin ilk kelimesini söylese höst derim, kaşıntı tuttu beni buradan

Herseye tamam demissin.herseyi gectimde okul birakmak nedir
Insan kiyameti koparir bunun icin.
Susup aglayip oturuyormusunuz?
Tamamen birakmadim dondurdum okulumu su an tekrar sinava girdim daha yakinimda daha kolay bi okulum ve erkek sayisi az olan biyer tercih edicem mumkun oldugunca okulumu tamamen birakirsam neffessiz kalirmisim gibi hissediyorum zaten

sizde aynısını ona yapın. sürekli arayıp taciz edin bensiz gezme kıskanıyorum diyin. işten tam çıkış saatinde arayın direk eve gel diyin. iyice bir kanını emin bakalım empati kurmayı başarabilecek mi

Cokmu sessiz kaliyorum acaba kavga kiyamette ciksa yine uzulen ben oluyorum hicbisekilde coxum bulamadim

çıkarsa çıksın
herkes birbirinin yaşamına saygı duyacak o ne ya biri gelsin kural koysun ben uyayım oldu
ben böyle yaşıyorum uyum sağlarsa gelsin sağlamıyorsa defolup da gidebilir yani
resmen sana evcil hayvan gibi davranıyor farkında mısın
dışarı gezdirmeye çıkarıyormuş !!

Daha önce konularınızda yapılan yorumları kaale mi alıyorsunuz ki, aileniz arkanızda, yaşınız 19 gidin ailenizin yanına geri dönün okulunuzu okuyun işte, çok matah bir şey sandığınız eşinizi affedip o eve döndüğünüz için ne zaman tam anlamıyla pişman olacaksınız? Çocuğunuz olduğunda mı? Yok canım o zaman da çocuk için boşanmazsınız.

Tamamen birakmadim dondurdum okulumu su an tekrar sinava girdim daha yakinimda daha kolay bi okulum ve erkek sayisi az olan biyer tercih edicem mumkun oldugunca okulumu tamamen birakirsam neffessiz kalirmisim gibi hissediyorum zaten

Erkek sayısı az bi okul mu tercih edicen?
Kardeş bu neyin kafası?
Koca kafası deme bana şimdi, kocan koca kafalının teki.

kizlar merhaba ben artik yalnizliktan bunalmis durumdayim bi bucuk yillik evliyim esim evden burnumu cikarmama izin vermiyo okulumu onun yuzunden birakmak zorunda kaldim online bi isim vardi kenime yeticek kadar para kazaniyodum gelin gorunki onada izin vermiyo asiri fazla bi cevrem vardi simdi hicbirinden eser yok kimseyle gorusemiyorum anca haftada bi anneme goturuyo o kadar birazdaha boyle devam ederse pskolojim gercekten berbat bi hal alicak zaten durduk yere aglama krizlerine girmeye basladim kendimi cok yalniz hissediyorum napmaliyim bana yardim edin yol gosterin lutfen
Benimki de göndermiyo değil ben gidemiyorum. Küçük bir şehirde ailemizden uzakta yaşıyoruz. Gidecek yer yok, arkadaş yok. Kafayı yemek üzereydim. Ama gerçekten arkadaş olabileceğim biri yoktu yani. Komşumla da arkadaşlık etmem, konuşmam, çünkü durmadan gelir gider sinirlenirim. Baktım delircem durmadan ağlıyorum. Eşim de konuşkan değil zaten. Delirmiş gibi davranmaya başladım. Geceleri eşimi uykusundan uyandırıp ağlıyordum, sürekli çok yalnızım, çok kötü hissediyorum demeye başladım. Sonra evleri temizlemeyi bıraktım. Normalde temizlik hastasının tekiydim. Evleri pislik götürmeye başladı. Uyuyamıyordum zaten. Bir gün dedim ki ben psikyatrdan randevu alacağım. Niye dedi, sanırım delirmek üzereyim. Yalnız hissediyorum. Ben varım ya dedi. Senle ilgisi yok hiç arkadaşım yok, çok mutsuzum delirmek üzereyim dedim. Bir gün de sinir krizi geçirdim ne kadar tabak varsa kırdım. Saatlerce ağladım. Delirecem diye korktu :) Beni kursa yazdırdı :) Kursa gittiğim gün cinim geldi sevmedim orayı dedim iyice korkmaya başladı şimdi ne yapsam ses etmiyor. Çok şükür bir arkadaş buldum gidip geliyoruz durmadan birbirimize. Çalışmamı istemiyordu başta. Şimdi ne iş görse hemen başvur diyo. Çünkü ben çalışmayınca depresyona giriyorum. 5 sene çalıştım. İş hayatını çok seviyorum. Evlenince işi bırakıp gelmek zorunda kaldım ya, bunalıma girince delirecem diye korktu. Şimdi KPSSye hiç çalışmıyorsun nasıl işe girecen diye kızıyor. Belki bu yöntem işe yarar tatlım. Bir dene istersen.

Universitelerin erkek ki ogrenci sayisini arastiriyoraun ahahah aof oku bence sen. :))

Bana guveniyomusta baskalarina guvenmiyomus ya hayir anlamiyorum bunca evli insan nasil surduruyo hayatini hepsi evemi kapali
ne kadar klişe bi bahane..daha doğrusu yalan..iyi o zaman bütün kadınlar olarak evlere kapanalım!yok be canım inanma bu yalanlara.düpedüz sana güvenmiyor yada hastalık derecesinde kıskanç..

Ayy yemin ederim kusura bakma canım ama eşin biraz nasıl desem psikopat galiba. Bende evliyim bende 21 yaşındayım. Sınava girdm geçen sene kazanaamdım. Özel ünv. Git dedi. Kıyamadım gitmedim. Gerçi şimdiki aklım olcak giderdim orası ayrı konuda. Evden çıkar giderim eşime yoldayken haber veririm ben şuraya gidiyorhm diye. Çünki bende bursadan istanbula gelin geldim ve gidecek yerim yok. Bir iki tane dershaneden arkadaş edindim onlarla görüşüyorum. Üstelik eşim işi dolasıyla şeehir dışında. Yanımdada yok yani ben fink fink geziyorum. Adam gezmediğim zman hayatım gez bu gğn evde canın sıkılmasın diyor. Ya diyorum canım manyak mısın her gün her gün nereyi gezeyim :KK66: ama eşim sevfiliykende nişanlıykende takıntılıydı. Akşam ezanından önce evde olacaktım falan filan katıydı yani. Kurallarımız vardı. Eyvah ne yapıcam diyordum hep. Evlendik adam melek. Yani canım şimdi senin koca benim kocayı duysa Allah korısun aklından neler geçirir. Üstelik sen fino değilsin. Biraz sana ve duygularına saygı duysun. Seninde canın var arada bi çıkıp hava alamayacak mısın. Alırdım tavayı geçiridim onun kafasına walla.

ben birşeyi merak ettim
neden?
yani tüm bunlara neden "evet" dediniz, kabul ettiniz ve böyle sürdürüyorsunuz?
okulu bırakmayı, dışarı çıkmamayı, arkadaşlarınızla görüşmemeyi neden kabul ettiniz?
şiddet mi var, aileniz mi yok, değişir diye mi bekliyorsunuz?
hakikaten neden?

X