• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye geç kalmışlık hissini yaşayanlar var mı ? Siz neler hissettiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uyumluu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
74
30
8
Ben önceden çok tembel öğrenciydim. Ders çalışmayı vs sevmezdim. 24 yaşlarıma kadar bu hep böyle oldu , ama ne zaman 27 yaşlarıma geldim , hep bi okuma aşkı , ders çalışma aşkı , hemde severek yapıyorum , üniversite okumayı düşünüyorum açıktan , ama keşke şuana kadar okusaydım ,

insanlara bakıyorum herkes güzel arkadaşlıklar güzel dostluklar kurmuş benin de var yok değil ama aynı ilden az arkadaşlarım var hepsi uzaktalar.

İnsanlara bakıyorum dilini vs geliştirmişler önceden dil gelişimini vs de önemsemezdim daha yeni şimdi başladım a1 seviyesi dil öğrenmeye , keşke diyorum bu istediğim şeyleri erken yaşta istekli olsaydım şuanda dil bilen üniversite bitiren biri olsaydım diyorum , ortamlar şartlarım yaşadığım olaylar farklıydı o yüzden dil öğrenmeye üniversite okul okumaya vaktim kalmadı . Ama şimdi elimden geldiğince kendimi geliştirmek için uğraşıyorum çabalıyorum.

Siz peki neyde geç kaldığımızı ve neden geç kalmışlık hissi yaşıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back