+1Kismen hakli olabilirsin.ama abartilacak birsey yok bencede onlarda biryerde ailen sayilir bu sebepten esinlede aran bozulmasin
Bunu her şeyde yapamam ki...Amaç gerçekten beni düşünmek yada ailemin halini hatrını sormak olsa dediğine eyvallah...ama amaç başka...yani orda olduğunu biliyoruz herşeyden bizim haberimiz olur ipler elimizde mesajı veriyor...niyeti bu bildiğim için kızıyorumMadem öyle dedi eşin He de geç sende öyle yap
Gorumcene annemler iyiler cnm cok selamlari var diye msj at
Malesef bana ailem gibi davranılmadı...hiç bir gelinine davranmadığı gibi...o yüzden saygısızlık yapmam lakin ailem gibi de göremem...Kismen hakli olabilirsin.ama abartilacak birsey yok bencede onlarda biryerde ailen sayilir bu sebepten esinlede aran bozulmasin
İşte bunu deyip yüz göz olmak istemedim...cevap verirsem ters konuşurum ve eşimi arayıp farklı anlatırlar azarlar diye...karakterlerini biliyorumHyrdr bizemı gelecektın pilanınmı var de soruya soru ile karşılık ver
Helal yerinde mudahale.Benim eşimde böyleydi yeni evliyken.Zırt pırt anasına gitmek isterdi.üç gün aramasam annemi aramıyormuşsun diye bunaltırdı beni.Kadın istiyorki her akşam gidelim,hizmet edelim,peşinde dolanalım.En son biryere gezmeye gitmiştik üç günlüğüne.Döndük bizi görür görmez bana hemde akrabasının yanında laf soktu.Eşimde espriye vurdu güldü milletle beraber.Hiçbirşey demedim .
Çıktık eve gidiyoruz.Annenle ilgili ne yapacaksın dedim."Ne olmuşki "dedi."O yaşlı hasta ne dediğini bilmiyor işte idare et.He de geç"
Kızlarına gelince niye hasta yaşlı olmuyor o zaman dedim.
Ettiğimiz şiddetli ilk kavgadır bu.
"Sen bişey yapmayacaksan karışmayacaksın ben kendimi savunurum "dedim."Anneme bişey demeyeceksin "diye cevap verdi."30 sene beni bakan babama karşı susmadım ben annen kim ki kendimi ezdireyim.Eşyalarını topla annenin evine gidiyorsun"dedim.Çektim miktiri.Hiç beklemiyordu.
Ondan sonra anasıyla ne konuştu ne yaptı bilmiyorum.İkiside kuzu gibi oldu.
Erkeklerin doğasında kendini sağlama aldım diye bir algı var heralde.
Ki bide eşim anasından nefret ederdi bekarken.Evlenince mıçmıç olmuşlardı.
Taviz tavizi doğuruyor konu sahibi.Koy tavrını sabrın sonu cinnet olmasın.
Bayılıyorum böyle kadınlara.Benim eşimde böyleydi yeni evliyken.Zırt pırt anasına gitmek isterdi.üç gün aramasam annemi aramıyormuşsun diye bunaltırdı beni.Kadın istiyorki her akşam gidelim,hizmet edelim,peşinde dolanalım.En son biryere gezmeye gitmiştik üç günlüğüne.Döndük bizi görür görmez bana hemde akrabasının yanında laf soktu.Eşimde espriye vurdu güldü milletle beraber.Hiçbirşey demedim .
Çıktık eve gidiyoruz.Annenle ilgili ne yapacaksın dedim."Ne olmuşki "dedi."O yaşlı hasta ne dediğini bilmiyor işte idare et.He de geç"
Kızlarına gelince niye hasta yaşlı olmuyor o zaman dedim.
Ettiğimiz şiddetli ilk kavgadır bu.
"Sen bişey yapmayacaksan karışmayacaksın ben kendimi savunurum "dedim."Anneme bişey demeyeceksin "diye cevap verdi."30 sene beni bakan babama karşı susmadım ben annen kim ki kendimi ezdireyim.Eşyalarını topla annenin evine gidiyorsun"dedim.Çektim miktiri.Hiç beklemiyordu.
Ondan sonra anasıyla ne konuştu ne yaptı bilmiyorum.İkiside kuzu gibi oldu.
Erkeklerin doğasında kendini sağlama aldım diye bir algı var heralde.
Ki bide eşim anasından nefret ederdi bekarken.Evlenince mıçmıç olmuşlardı.
Taviz tavizi doğuruyor konu sahibi.Koy tavrını sabrın sonu cinnet olmasın.
Ben tam tersini düşünüyorum... yanimda olmaktan çok onlar üzülmesin diye beni ezik hissettiriyor.ben önemli günlerimde aranmam dayım vefat ettiğinde kimse aramadı...ama Afedersin eniştesi ishal olmuş serum takmışlar diye iş yerinden arayıp geçmiş olsun dememi istedi eşim...değer görmesende değer ver her şartta demek değil midir bu?Eşin senin yanında abartıp onu da üzme dediği gibi he de onlar çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?