Herseye ''hee de geç''

Çok kopuk bir aile...görümcelerimi yeni tanıyorum.bu bana msj atanlar önceden tanışıyoruz ama samimiyetimiz yok...2 sene önce tanıştım...büyük görümcemle de geçen bayram...
35 yaşındayım ve anneyim...iyi bir mesleğim var...birilerinin bana yol gösterip yönlendireceği zamanı çoktan geçtim...
alalım yada görumcelik bazı kuracak kadar da bir samimiyet bağimiz olmadı.Heleki bir abla gelinine biz kardeşlerimize boşandıkları zaman sahip çıkıyoruz diyebelicek zihniyetteyse kusura bakmasın benden yakınlık bulamaz...
Baskın bir karakterim her yerde susmam...7 yıl böyle idare ettim ama yıkanır bir yerde...

Hic nisanli iken anlamadniz mi?
Ya da aileyi arastirmadiniz mi?
Boyle huysuz insanlr insani hayattan sogutur

Sende gr emegi olmayan kadini idare etmek zorunda deilsn

Esinde is yoksa kapla kesilsen de ezerler

Ve malesef esin ana kuzusu

Bi cinnet neyim gecir belki ise yarar :)

Görümcen senin ailenden kimseyi nasıl görmedi orayı anlayamadım ben.

Neden kadin aradigi zaman telefonu acmiyorsun . Telefonu ac ve gerekli cevabi ver bu kadar basit yani kac kac nereye kadar . Ayrica canim bana kalirsa kocan hakli he de gec yani

Sende zaten bunun için heee deyip geçmelisin . Yani haberiniz varsa var , umurumda değil mesajı için .

Yerden göğe kadar haklısın.Karşılıklı olmalı ya herşey.Olmuyorsa adil değildir.Haksızlığa tahammülde zor.
Ben seni yeni evli sanmıştım.7 yıl iyi idare etmişsin.baştan müdahale etseydin daha az çekerdin.
Ama ben senin eşinde o ışığı gördüm.Biraz ittirsen olcak gibi :)Eltine yapılanları gördüyse sana yapılanları da emin ol görüyordur.

İnsallah canım aslında o da farkında ailesinin huyunu suyunu biliyor ama her fırsatta adama seni biz okuttuk bu günlere getirdik diyerek minnet duygusu yüklüyorlar...bunu bana da söyler kp'' bana her fırsatta sükretmeli Allah razı olsun demelisin onu biz is güç sahibi ettik ''diyerek...Bak orda susmadım tak ettirmis demek ki beni de babam okuttu Allah ondan razı olsun dedim sustu...Ama sen idolümsün:)

Görümcen senin ailenden kimseyi nasıl görmedi orayı anlayamadım ben.
Görümcem değil aslına bakarsan ailem kv,kp ve kaynım dısında hiç kimseyi görmediler.Düğüne çağırmadı esim akraba ve diğer kardeslerini...sebep iflas ettmisler ve yüklü miktar borç yüzünden ese,dosta,bankalara taktıkları borçlardan aranıyorlardı bir gecede bir kaç kıyafet alıp baska memlekete kaçmıslar...yerlerini kimse bilmesin diye de kimseye haber vermemis...zaten istemeye ve düğüne geldi bu üçü de 7 yılda sadece doğum yaptığımda annemi gördüler...Aile içinde de herkes birbirine küs zaten benim ailemi görmemeleri çok değil...

3 ay nisanlı kaldık ...görücü usulü değildi 6 yıl kadar bir flört dönemimiz var...baska sehirlerdeydik...bana sade iflas durumundan bahsetti esim diğerlerinin huyunu suyunu içlerine girince öğrendim hatta öğreniyorum...esim genel anlamda iyidir ama her erkek gibi kötüyü görsede ailesine toz kondurmayanlardan...cinnet olayına da burda bir arkadastan ders alıcam lazım olursa:)

benim kv de eşim yanımdayken aman sen bırak aman sen yorulma, eşim yokken ay keşke yapmasaydıııınn der ağzını eğe eğe.
o öyle ağzını eğe eğe konuşunca şiddet eğilimim hat safhaya çıkıyor

ama istemiyorsam kimse yaptıramaz bana o ütüyü. Hastayım, yorgunum, hiç halim yok, yapasım yok ... söyler geçerim. ama bazen evin kirine tahammül edemediğim oluyor tabi..

Eli ayağı tutuyor sükür ama gezmekten evle pek uğrasmaz önceden diğer gelinlere yaptırıyordu onlar yanındaydı...Gelen gitti ben de 1 saatlik mesafedeyim kullanacak kimse yok etrafında temizlikçi alıyor 15 güne bir parasını biz veriyoruz ütüsü cartı curtu dahil yapıyor...ama ben gelinim ya is yaptırmak içinde böyle fırsatları değerlendirir...

Hiç birşey yazmayın siz de cevap vermeyin

Sıcağı sıcağına anlatayım.Eşim geçen gün msj attı bana "annem hastanedeymiş sinemcim bir arasan" En son bayramda aramıştım.Aradım bende gripmiş'geçmiş olsun' dedim.Yarın kan vericem dedi.Bende dün eşime sordum aramamış.İnsanlığımın gözü körolsun ben arattım :) Konuştuk.İyiymiş.
Bugün işte eşim aradı "anneme serum takmışlar" öylemi he hı dedim kapattım.İki saat sonra bi daha aradı "serum bitmiş eve gidiyolarmışmış bi arasammıymış??" Tepemin tası attı.Yahu zaten kadın hastalık hastası durmadan hasta sanki bilmiyor.Bide zırt pırt beni dürtüyor."Senin işin gücün yok mu "dedim "dün aramışım ondan önceki gün aramışım ne ya bu alt tarafı grip sanki açık kalp ameliyatı oldu beyin kanaması falan geçirdi.kapat benim asabımı bozma işim başımdan aşkın"
Bir yüz verdik ya astar istemeseler olmuyo.
Akşam geldi hiç konuya girmedi.
Önümüzdeki birkaç ay aramam artık.
Zorla delirtiyolar insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…