herşeye karışan erkek

bence ne kadar uzağa kaçabilirsen kaç,aklını peynir ekmeklemi yedin
birde bu adamla evlendiğini düşün

Evlensen demekki seni eve kapatcak o yok bu yok ,benim erkek arkadaşımda kısıtlayıcıdır bazı konularda ama bazı şeyleri bende sevmediğimden sorun etmedim ... ama sana nerdese nefes alma dicek konuma gelmiş bi daha mı gelcez bu yaşımıza bide bak ailen her şeyine izin verirken başkasının böyle yapmasıda dokunuo insana o kimmiş gibilerinden daha evli bile değilsiniz ...Bence hiç muhatap olma bi daha sonuçta ilersini düşün şimdiden böyle yapan adam seni eve kapatır var böyle tipler ...

Bi arkadaşım var evlendi eşi çok kıskanç bayağıda uzakta oturuolar bizim eve göre ilk evlendiklerinde gittim hadi ayıp olmasın diye dedim X bi dahakine sende bize gelirsin bi metrobüs dedm kocası dediki o gelemez sen gelirsin olduuu dedim içimden onun karısını yolda yicekler ya çıkmasın hesabı kimse bakmasın görmesin...kızda bekarken fellik fellik gezerdi süsünden püsünden geçilmezdi şimdi resmen psikolojisi bozulmuş ...

O istediği kadar yasaklasın. Ben bu yasaklara boyun eğen kızlara kızıyorum
Kocan bile olsa böyle yasaklar koymaya hakkı yokken daha sevgiliyken bu kadar taviz verirsen sonun kötü olur.
Bence hiç arama

Ay ben yaşayamam öyle yasakla falan
Bana kimse diyemez şunu yapmıcaksın diye hiçkimse diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…