• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye karisan kayinpeder

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Millet kv. Ceker ben kp. cekiyorum bugun ipler koptu demedigi laf kalmadi bna arada laf tasiyormusum oysaki nekadar sesiz bir insanimdir kimsenin etlisine tuzlusuna karismam gerekmedikce konusmam bile,herseyi gelin yapsin derdinde hic acima duygusu yok bende artik dayanamadim babami aradim ve herseyi anlatim babam kp. Aramis ama acmamis kv.le konusmus onada kizmis alip gotururum kizimi ben size emanet ettim filan demis kizmis baya bende esimi aradim anlatim oda tamam artik evimizi ayiricam filan dedi ama kp. Hayla bana laf sokuyo anlayisizmisim ben oysaki ne cok seyi gormezden geldim sustum. yedigim ekmegi icdigim suyu bile basima kakti genede baba baba dedim cok agrima gitti o kadar altan almama ragmen gelinim diye sahip cikmadi herseye bir bahane buldu yemegi tek cesit yap tup cok gidio vs. Sacma sapan seylere hep kizdi bahane etti yetti artik ben simdi nasil bir tavir almaliyim konusmak istemiyorum ama laf soktukcada duramiyorum.

Yaşadıklarınızı siz bilirsiniz elbette zor geliyordur ama babanızı arayıp anlatmanız sanki laf taşımışsınız gibi olmamış mı kp dediği gibi ? Önce eşinizle konuşsaydınız keşke

Acemi bir tavır sergilemişsiniz uzakta bile olsanız sorunlar yaşanır ama sizin onlardan daha olgun davranış gostermeniz gerekiyor diye düşünüyorum

Elalemin evine gelin diye gitmeyin işte. Ayır evini daha napcaksın

Millet kv. Ceker ben kp. cekiyorum bugun ipler koptu demedigi laf kalmadi bna arada laf tasiyormusum oysaki nekadar sesiz bir insanimdir kimsenin etlisine tuzlusuna karismam gerekmedikce konusmam bile,herseyi gelin yapsin derdinde hic acima duygusu yok bende artik dayanamadim babami aradim ve herseyi anlatim babam kp. Aramis ama acmamis kv.le konusmus onada kizmis alip gotururum kizimi ben size emanet ettim filan demis kizmis baya bende esimi aradim anlatim oda tamam artik evimizi ayiricam filan dedi ama kp. Hayla bana laf sokuyo anlayisizmisim ben oysaki ne cok seyi gormezden geldim sustum. yedigim ekmegi icdigim suyu bile basima kakti genede baba baba dedim cok agrima gitti o kadar altan almama ragmen gelinim diye sahip cikmadi herseye bir bahane buldu yemegi tek cesit yap tup cok gidio vs. Sacma sapan seylere hep kizdi bahane etti yetti artik ben simdi nasil bir tavir almaliyim konusmak istemiyorum ama laf soktukcada duramiyorum.
Araba emanet edilir, mal emanet edilir, çocuk emanet edilir. Siz koca kadınsınız. Bastan kabul etmeyin şu birlikte oturma durumunu. Evlenirken kendi evine bile çıkamayan adamdan koca olmaz. Iki gönül bir olunca da samanlık falan seyran olmuyor. Yıl oldu bilmem kaç burada hala eş ailesiyle oturanları okuyoruz ya çok şaşırıyorum.

Hem onun evinde yaşıyorsunuz hemde şikayet ediyorsunuz laf taşımıyorsanız neden öyle diyor?aynı evde anlaşmak zor ama bile bile evlenmişsiniz eşiniz ayrı ev açsaydı evlenirken tutup çocuk gibi babaya şikayet etmek aratmak nedir yaa kaç yaşındasınız siz babanıza azarlatmak yok kızımı alırım falan muhatabınız eşiniz o ayrı ev açsın bir zahmet kp sayesinde dışarda kalmamışsınız belli ki. Sizde çalışın ayrı eve çıkın

İyi de adamın evinde yaşıyorsun tabi ki herşeye karışacak. Yemek yaptığın tüp bile onun. Karışmasını istemiyorsan kur kendi evini, yaşa istediğin gibi.

Babanızı arayıp şikayet eder gibi anlatmanız çok çocukça olmuş. Eşinize anlatmalıydınız o çözmeliydi.

Esinizin yeni mi aklina gelmiş Evi ayırmak illa son raddeye gelince mi ayrılıyor bu ev şu birlik gidip şikayet edenleri anlamış değilim

Back
X