- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadeece tavir ve daha cok.mesafe koymaktan baska.bisey yapamiyorum yeterince calismaktan pek hayatim kalmadi zatenbeklentiye girme
kv nin hiçbir şey yapma yükümlülüğü yok
onuna bununa karışınca ben böyleyim de geç git
"sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum " demişsiniz de gelin damat da avutulmaz ki çocuk mu bu
mesafeyi koruyun
sıcaklık vs de beklemeyin bir de yıllar geçmiş artık birbirinizi tanımışsınız verin cevabını
ne bileyim bana şöyle de böyle de deyince benim aklım var seninkine ihtiyacım yok dersin olur ve biter
cici gelin olmaya çalışmayın hoşunuza gitmeyeni net söyleyin
sen simdi bana cahil muamelesi yapmissin ama tanisan kim oldugumu bilsen neyse dogrudur ne diyimYa ben bu sitede devreleri yakıyorum.Yahu güzelim İslamiyet ne hallere geldi.Neyin Allah korkusu ya,hangi kötülüğe iyilik bu.Sen kusura bakma ama acizliğini böyle kapatıyorsun.
Allah sana bu canı bu bedeni emanet etmiş.Karşındaki insanın sana saygısı yok,psikolojini bozuyor.Sinir sahibi oluyorsun.Bu evliliğine hayatına çevrene ve herşeyden önemlisi senin vücut ve ruh sağlığına yansıyor.Ama sen peygamberimizin dediği diyorsun.Hani sana verilen emanete iyi bakmak.Sana kötülük yap demiyoruz ki.Kendini ezdirme.Fırsat verme.Gitme tavır koy.Maaşının hesabını verme.Bunları yapınca Allah seni cezalandıracak mı.LÜTFEN KADINLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRSİNLER BİRAZ YA.
Ben onun davranislarini tasnif etmedigim icin tasnif etmedigim insan gibi davranmak istemiyorum hepsi bu onun durumuna dusmek istemyorum.derken bunu.demk.istedimYa ben bu sitede devreleri yakıyorum.Yahu güzelim İslamiyet ne hallere geldi.Neyin Allah korkusu ya,hangi kötülüğe iyilik bu.Sen kusura bakma ama acizliğini böyle kapatıyorsun.
Allah sana bu canı bu bedeni emanet etmiş.Karşındaki insanın sana saygısı yok,psikolojini bozuyor.Sinir sahibi oluyorsun.Bu evliliğine hayatına çevrene ve herşeyden önemlisi senin vücut ve ruh sağlığına yansıyor.Ama sen peygamberimizin dediği diyorsun.Hani sana verilen emanete iyi bakmak.Sana kötülük yap demiyoruz ki.Kendini ezdirme.Fırsat verme.Gitme tavır koy.Maaşının hesabını verme.Bunları yapınca Allah seni cezalandıracak mı.LÜTFEN KADINLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRSİNLER BİRAZ YA.
Anlamıyorum böyle kayonvalideleri. Neden böyle yapiyolar. Sabırlı davranın inşallah sonunda herşey iyi olur. Bu durumlarda eşler e çok iş düşüyor ama maalesef onlarda bişey yapmıyorlar. Kayinvalideniz ile kendiiz konuşmayı denediniz mi hiçSoylemeye calissam sen yanlis anliyosundjr diyip duruo kendisnin yaninda yapilmiyoki yapilinca anliyo bana belli etmiyo simarirmisim kadinlara cok yuz verilmezmis nasil olduysa bi kere yapti bidaha arkasi gelmedi
Denedim ni konuda yazdim yukari canim hemn oryaligi yaygaraya vermeye calisti baskin cikmaya calisyo ilk defa sesim yukseldi kapiyo carptim odama gectim arefe gunuydu kayinbaban duymasin dio bulasik yikio bi yandan arkasina bakio kayinpede gelincede arife arife is cikartma bak die bana kizio guya kayinpeder duymasin dio adam.gelincede duyuruyo haliyle adam ne oldu diye soracak o oyle diyjnce... uyaniklik ediyo isteAnlamıyorum böyle kayonvalideleri. Neden böyle yapiyolar. Sabırlı davranın inşallah sonunda herşey iyi olur. Bu durumlarda eşler e çok iş düşüyor ama maalesef onlarda bişey yapmıyorlar. Kayinvalideniz ile kendiiz konuşmayı denediniz mi hiç
O zaman gerçekten zor işiniz. Elinizden geldiği kadar gidip gelmemeye çalışın mesafe koyun belki anlar oda bişeyler. İyi niyet sabırda insanda bi yere kadar gerçekten. .Denedim ni konuda yazdim yukari canim hemn oryaligi yaygaraya vermeye calisti baskin cikmaya calisyo ilk defa sesim yukseldi kapiyo carptim odama gectim arefe gunuydu kayinbaban duymasin dio bulasik yikio bi yandan arkasina bakio kayinpede gelincede arife arife is cikartma bak die bana kizio guya kayinpeder duymasin dio adam.gelincede duyuruyo haliyle adam ne oldu diye soracak o oyle diyjnce... uyaniklik ediyo iste
Aynen canim bu zamna kadar cok sabrettim artik doldum duzelecegi yokO zaman gerçekten zor işiniz. Elinizden geldiği kadar gidip gelmemeye çalışın mesafe koyun belki anlar oda bişeyler. İyi niyet sabırda insanda bi yere kadar gerçekten. .
Laftan anlayacak insan degilki oyle olsa duzgunce konustugum bi konuda ortaligi yaygaraya vermezdi anne bu zamana kadar size saygimdan kirmamak icin ne dedinizsse yaptim ama burda bana karsi biraz hos davranmadiniz lutfen bu bayram su su davranislari yapma ben cok uzuldum bu konuda kavga girultu olmasin benide anla ck sabrettim die basladim konustum kadin agzinda ekmek vardi ekmekleri doke doke konustu cingar cikarmaya calistihata sende. başta o lf soktuğunda terbiyeni bozmadan cevap verecektin.
böyle tepene çıkarlar.
işiniz çok zor gerçekten kayınvalidelerde oğlunu paylaşamama hastalığı var sanki bizi sevince onları çöpe atacakmışız gibi herşeyin doğrusunu onlar bilirler bende nişanlıyım 1 ay kaldı düğünüme herşey onların isteğiyle oldu benim beğendiklerime de hep laf atıldı falann yani işin gerçeği düzelmiolar be yaşları gittikçe daha kötü oluyor herşey sen yine metanetli ol kötü gelin olma sağda solda dedikodunu yapmasın bideKizlar merhaba 4 yillik evliyim kayinvalidegilden ayri oturuyoruz sık sık görüşürüz calissamda calismasamda..benim kayinvalidem biraz tuaf hic anne sicakligi vermez 2 oglu var eltimle beni seviyormus gibi yapar arada kimse yokken uvey annenin cocuguna davrandigi gibi davranir cogu zaman sesimi cikarip onemsemem cok fazla ilk baslarda uzuluyodum ama iyice herkesi kendinden soguttu. birde bi huyu var herkesin herseyine yorum yapar sinir oluyorum bu hallerine bide evlwndigim gunden beri ayagima giydigim coraptan tutun kiyafetime sacimi toplamasam su sacini topla der ikidebir toplasam basini kapat der ki ben basortulu biri deiglim ustruplu giyinirim yinede pantolonuma.laf soyler o ne oyle koru duruyo bacak arasi cok hafif rengi atmis gamileyim en bol.pantolonum o napiyim alamadim daha ama oyle gerekten kotu durmuyo laf soyleyecek ya bahane buluo . ben annemden gordugum gibi plav yada yemek pisiririm 2. 3. tabagi yerler kıskançlıktan bizim buralarda boyle pismez der sesimi cikarmam iyilikle bak boylede guzel oluyo anne derim yinde laf eder biktim bu kadinin oyle herseye karismsindan cok yazmadim ama hayTimla ilgili akliniza.ne gelirse karisir. bide sanki ben cocukmusum gibi durdjk yere sunun yaninda soyle konusma soran olursa boyle de vs vs ögretliyo bide aklinca beni biktirdi beni yaaaa ne yapiyimda haddini bu kadar asmasin bu kadin. maasimi alana kadar aldinmi maasi aldinmi diye ellikere sorar nie sorarsa bi kre borcunu odeyelim demez aldigim maasa goz diker univ. borcu oduyorum kimse karismiyo bi taksitide biz yatiralim demezler ben elim kolum dolu giderim evde bazen dolabimda yiycek birsey bile olmadigi zamanlar bile oldu ne yapti bu cocuklar diw sormadilar 1 ay gidemesek surat yaptilar bi kere hallerine bakalim.diyeceklerine basimiza.buyul olacaklarina sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum Allahim deli ediyo bu kadin artik beni yaa
Kendinde bu hakki gormesini kaldiramiyorum bende uff Allah islah etsin ne diyimKadının ne olduğu belli en azından herkese karışıyormuş. Biraz egoist herhalde kendine dev aynasında bakıyor. Ben bilirim, ben en iyisini yaparım gibi. Ya herkese güler yüz gösterip sana sadece gelini olduğun için kötü davransa? Kimseye bir şey de diyemezsin. Ama bu kadının mizacı bu salla gitsin, tamam de geç kendi ağzını boğazını yorduğuyla kalır.
Benim yaptigimi yapma istersrn kuzum zamanla alisip duzelir diorum olmuyo prensiplerin olsunişiniz çok zor gerçekten kayınvalidelerde oğlunu paylaşamama hastalığı var sanki bizi sevince onları çöpe atacakmışız gibi herşeyin doğrusunu onlar bilirler bende nişanlıyım 1 ay kaldı düğünüme herşey onların isteğiyle oldu benim beğendiklerime de hep laf atıldı falann yani işin gerçeği düzelmiolar be yaşları gittikçe daha kötü oluyor herşey sen yine metanetli ol kötü gelin olma sağda solda dedikodunu yapmasın bide
Şükrediyorum tabi. ama elindeen gelse aramizda yatacak
sen konusmadan mesafe koymamalısın.bızım aramızda olay oldu.ben fırsata cevırdım.esım de bana bırsey dıyemedı.dıle getırıyorsa kıskanıyordur sızlerı mutlaka...durup dururken yaparsanız sızı suclar esınız..zamanı kollayın..Bendemi iyice mesafe koysam kayimpedere daha duskunum baZen soyluyo onu daha cok seviyosunuz diye ondanmi bu hasetligi aacaba