Aynen ne desem haksız duruma düşüren biliyormKalbini kirmadan soylesiniz (gerci ne deseniz kv alinir)
Bende aynı fikirdeyim bunu anlayamıyorum ama çocuk uyumadan ekmekli çorba yesin diyo yedirmedigim zaman gece çocuk uyansa hemen bak aç yattı uyur mu o çocuk dur ona yemek getiriym diyoçocuk çok tok yatırılmaz.yemekten sonra meyve yenılır (oda bellı saat sonra).9 da yatak zaten (belli yaştan sonra).o vucut ne zaman dınlenecek sıhhat bulacak.ben bıle yatarken koca vücutla tok karnına yattığım zaman mahvoluyorum.yanlış o tok yatırma işlemi.
kv çok bılıyorsa oğluna baksın madem bebek gıbı.
İşte bunu dediğim zaman konu daha da büyüyecek alınacak böyle demeden anlasın istiyorumÇocuk benim çocuğum nasıl uygun goruyorsam öyle bakıyorum yavruma diyin.
Aynen kırıcı olmadan durumu çözmek en iyisiEn mantıklı ve en çözüm odakli yorum.
Konu sahibi kirici olmak istemiyorum dedikce arkadaşlar kv yi dövmeyi tavsiye edecekler nerdeyse..
Allah sabir versin canimAynen ne desem haksız duruma düşüren biliyorm
Allah sabir versin canim
Esinle konuşsan bu durumu soylesen ben rahatsizim bana boyle emir vermesine
Eşim yapsa herşeyi söyleyebilirim ona kizarm tepki gösterirm ama kv ye bişey denilmiyo mlsf ama haklısınız ben fazla düşünceli oluyorm o hiç çekinmeden lafını soyluyoSizin bu anlattığınızı bana eşim yaptı. Hep alttan aldım ama ben alttan aldıkça iyice dozunu artırdı olayın.
O yüzden direkt ve kararlı bir şekilde söyleyin. Kırılırsa kırılsın. O gelinim kırılır mı diye düşünmüyor ama.
Ya da eşiniz yokken yalnız kalın. Gitmeyin oraya.
Her istediğini söyleyen istemediğini işitir demişlerEşim yapsa herşeyi söyleyebilirim ona kizarm tepki gösterirm ama kv ye bişey denilmiyo mlsf ama haklısınız ben fazla düşünceli oluyorm o hiç çekinmeden lafını soyluyo
Zaten o noktaya gelmeme çok az kaldiHer istediğini söyleyen istemediğini işitir demişler
Benim kv de bebeğimle ilgilendiğim zaman bir iki akıl verecek oldu kimse anneliğimi sorgulamasın dedim. Biraz da lahusalık deliliği altında dedim. Daha sesini çıkaramıyo bana
[/QUOTEz
Başlarda bende öyle düşündüm ama sadece çocuk konusunda değil her konuda böyle emir veren hiç bı iş beğenmeyen tip. Mesela evini temizledigimde eline sağlık demek yerine olmamış diyip arkamdan tekrar temizleyen bı insan samimi değildir bence .Şayet size eziyet çektirmek için kasten yapmıyorsa iyi niyetinden yapıyordur, Ben kötü niyetli olmadığını varsayarak konuşayım, sizi biraz çocuk gibi görüyor (bazı anneler öyledir kaç yaşına gelirsen gel) ve sizi bunaltığının farkında değil. Böyle durumda kırmamak adına biraz alttan almak lazım ne de olsa sizin büyüğünüz. Eğer sizden yanlış bir şey yapmanızı istiyorsa o zaman sakince teşekkür edin "ama" deyin ve siz ona doğrusunu söyleyin. Tartışmayın, "peki anneceğim" mi diyorsunuz ne diyorsunuz "peki" deyin ve siz yine kendi bildiğinizi yapın. Zararı olmayacak şeyler diyorsa da yapın iste ne olacak. Tamam sürekli karışılması bunalıcı bir şey mesela "çocuğu öyle yatırma boynu ağrır" "üstüne onu örtme bunu ört" vs ama bazı insanlar kendilerini tutamıyorlar ve farkında da değiller yani karşıdakini bunaltıklarını . Eğer bunlar dışında yaptığı kötü bir şey yok ve kv'nizin iyi niyetine inanıyorsanız o zaman onu da öyle kabul edin. İnsanın kendi annesi de yapabilir bunları, insanın kendi annesi yapsa "bi sus anne" falan dersin belki ama kayınvalideye öyle denmez. Kırmayın kadını şimdi boş yere. şöyle düşünün İnsanın kendi annesi yapsa belki o kadar gerilmeyecek ama kayınvalide yapınca maalesef "kaynanalık oluyor"
Bu şu aralar pek mümkün değil mecbur olduğum için gelip gidiyormeşinizin iş durumundan dolayı sık sık bir araya gelemyi bırakmakla başlayın önce .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?