Herşeye karışan kv

Ben olsam çekerim kendimi her sorunda git çocuğum babaannen yapsın derim. Ben öyle yapamıyorum, öyle yediremiyorum annecim siz ilgilenin o zaman. deyip herşeyi tüm bakımı ona yıkarım.Bu davranış biçimi kötü kesinlikle ondan evlenmedim zaten

Kirmak istemedigin icin boyle. Birkac kere kir, bak bakalim birdaha karisiyor mu.
Onun annesi benim diyeceksin, sen merak etme ben cocuguma bakiyorum diyeceksin, ben cocugumu senden daha cok dusunurum diyeceksin. Daha devam ederse ben dadi degilim bana akil verme diyeceksin, mufettis gibi beni kontrol etme diyeceksin. Bir bakmissin kosede oturup sadece torununu seviyor olacak

Eşine söyle o uyarsın annesini. Sen yüz göz olma. Simdi birsey dersin saygisiz gelin olursun

Herkes kendi çocuğunu kendi büyütsün sen yetişirmişsin sıra bizde de

Kayinvalidelere saygımız sonsuz fakat,bazı kayinvalideler bazı şeyleri çok abartiyor,ornegin ,kendi çocuklarını büyütmüşler,artık torun sevmenin tadini cikaracaklarina ,torunlarini kendileri dogurmus havasina girip herseye mudehale etmeye calisiyorlar ,kendilerine babaaanne degil anne dedirtmeye calisan kayinvalideler biLe var,hal böyle olunca gelinlerde artık çıldırıyor malesef,kayınvalide kayinvalideligini bilip gelinine saygı gösterip torununu sevip fikrini söylemesi yeterli,herşeye müdehale etmelerine gerek yok,bende kayınvalide olucam,çok çektim kayinvaldemden bir yerde dur demeyi bileceğim.

Ah ben kayınvalidemden yana çok şanlıyım. Tek bir alıntı ile anlatayım. Daha evleneli 2 hafta olmuş, kayınvalidemlerde yatıya kalıyoruz. Eşim de kanepeye uzanıp uyuyakaldı. Hava da serindi kayınvalidem "uyudu kaldı burada ama üşür mü acaba?" dedi. Ben "üstüne bir şey örtelim mi?" dedim. Kv "sen bilirsin" dedi. Şu cevaptaki inceliğe bakar mısınız? yok böyle bir şey. Başka anne olsa "oğlum üşüyecek, örtelim mörtelim, üstüne bir şey ört" falan yapar. Yani kendi oğlu ama bana "sen bilirsin" diyor... daha nasıl anlatayım? işte böyleleri de var, çok şansliyim o konuda.

Esinin is durumu bahanesini, esine "yeter artık koskoca kadınım ve anneyim cocugumla tek kalabilirim isine bak" diyerek puskurtun. Dıgerlerıne sonra bakarsınız.

Allah bozmasın arkadaşım,çok şanslısınız benim annemde kayınvalide aynı sizin kayinvalideniz gibi bin düşünür bir söyler, gelinim incinir yanlış anlar diye aklı gider,yani kayinvalideler iyi olcakki gelinlerde başlarına taç eder,şahsen ben taç ederdm başıma, ama işte kader,benim kayinvalidem çok kıskandı oğlunu,sürekli oğlum ye oğlum ye,oğlum için yaptım derdi yemekleri,yani zaten oglan onun,istedigi kadar yer icer ev onun,anne onun ,sen gelinini hos tutacaksinki ye kızım diceksin benim kızım birtane diceksin seveceksin kırmayacaksın ki gelinde seni sevsin ,başına taç etsin,yaşlanınca gelinlerin eline kalıyorlar,gelinler bakmayincada gelin bana bakmadı derler,neden acaba, gelini yillardir kırdıkları üzdükleri için hepsi,yine bakarım ama allah rızası için yoksa hayran olduğumdan değil,rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsin,âmin.

Türkiye şartlarinda bütün kv lere göre çocuklar hep açtir
he de geç yoksa gercekten zindan olur cok takilma

Banada öyle çok diyordu.herşeyniçin sürekli akıl veriyordu ama saçmalıyordu mesela yumurtayı çok pişirme camın önünde sıkı tut falan diyordu.sürekli kendini birşeyler almak zorundaymış gibi hissediyordu. Mesela ben markete gitcem bebeğin maması bitti dediğimde para teklif edip keşke herşeyini ben alsam ama alamıyorum ki işte biliyorsun diyordu. Bende birgün dedimki çok düşünme bu benim çocuğum onun geçimi eşimle benim elimde ona gerekli olan herşeyi biz karşılayabiliyoruz sendende hiçbirşey beklemiyoruz. Bunlar olurken benim anaokulu öğretmeni olduğum unutuluyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…