Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

dnz_dnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
322
28
118
Ankara
selam kızlar.. Bende burun estetiği olmak istiyorum ve bu forumdaki yazıları baya takip ediorm:) bazı arkadşlarmz çok pişman olduklarnı filan söylemiş bende ameliyattan sonra pişman olmaktan cekiniyorum acıkcası yani bu konuda korkagımm:gitme:

Sorum estetik olan arkadaşlara: Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

tabikide eski burnumu düşününce kesinlikle pişman değilim. ıyiki yaptırdım,insan sadece bazen acaba şekli şöyle böyle olsa daha iyimi olurdu diye düşünüyor o kadar. Ben kendi adıma konuşuyorum tabi.

tabikide eski burnumu düşününce kesinlikle pişman değilim. İyiki yaptırdım,insan sadece bazen acaba şekli şöyle böyle olsa daha iyimi olurdu diye düşünüyor o kadar. Ben kendi adıma konuşuyorum tabi.

canım arkadaşlk teklifini kabul ettiğin içn tşkleropuyorumnanaktan burnun çok hoş olmuş önden de güzel maşallah:) benmde inş senn gibi memnun kalcagm bi burnum olurkaydirigubbakcemile3

ben pismanım ama daha önce yaptırmadıgıma :D
keske daha önce olsaymısım, eski burnumla gecen psikolojik olarak üzüntülü dönemlerime üzülüyorum
ha evet bende söyle böyle olsaydı keske diyorum ama neden yaptırdım demiyorum keske daha önce yaptırsaymısım

herşeye rağmen iyiki olmuşum diyorum şu anda ama seneler sonra nasıl düşünürüm bilmiyorumCADIARZU

kesinlikle pisman degilim:) arkadasin dedigi gibi insan oglu kusur bulur surekli bende diyorum acaba dahami kaldirsaydi falan diye ama cokkkkta memnunum eskisine kiyasla superr:)

çok iyi düşünüp karar vermek gerek.iyi ki yaptırmışım diyenler cesaret verecektir sana ama sen çıkan neticeden memnun kalmaman durumunda çok pişman olabilirsin.
çok kemerli,yüzüne hiç yakışmayan bir burnun varsa çıkan netice seni eskisiyle kıyasladığında memnun edicektir,ama benim gibi çok küçük bir kemiği kendine dert edip yaptırıyorsan bu operasyonu pişman da olabilirsin.benim herkesin neresini yaptıracaksın bu burnun dediği küçük ama hafif kemerli bir burnum vardı ve rahatsız olduğum için yaptırdım.ıyileşme sürecinde insan kendine bakmak istemiyor,kendi yüzüne yabancılaşıyor.sadece burun olarak değil bir bütün olarak baktığımda yüz ifadem bakışlarım değişti.Yeni tanıştığım insanlar estetik olduğumu anlamasa da,çok güzel bir burnum olmuş olsada,küçük bir kemer için okadar sıkıntı çekip ödemler inene kadar yaşadığın mutsuz döneme değmezmiş diyorum.Bu söylediklerim cesaretini kırmasın,nasıl bir burnun var ve seni ne denli mutsuz ediyor bilmiyorum ama sadece düşünrken bunlarıda göz önünde bulundur diye söyledim.

Bende ameliyattan sonra pişman olmaktan çok korkuyodum ama hiç pişman değilim çok şükür :) Allah korusun hatta rabbim kimsenin başına vermesin 2. bi ameliyat gerekiyo denirse asla yaptırmam orasıda ayrı tabi.

Son düzenleme:
Bende ameliyattan sonra 2 ay boyunca keşke yaptırmasaydım dedim sürekli çünkü zor bir dönem.Bir sene oldu yaptıralı bazen keşke biraz daha kalkık yaptırsaydım falan filan diyorum ama geçenlerde eski bir düğün fotomu (hemde yandan çekilmiş:)))görünce vay be dedim meğer ne kadar değişmiş burnum meğer ne kadar çirkinmiş.keşke daha önce yaptırsaydım dedim hatta.Burnum hala yerine oturmuş değil sağ tarafımı tam olarak hissetmiyorum ama çok seviyorum yeni burnumu.Üstelik öyle çok ünlü bir cerrahta ve çok yüksek paralara yaptırmadım yinede eskisine oranla çok memnunum.

Zaten bende burun estetiğini araştırma döneminde bir sitede bi doktorun şu yorumunu okumuştum ve ne olursa olsun yaptırmaya karar vermiştim.Doktor şöyle diyordu"burnunuzun şekli ameliyattan sonra nasıl olursa olsun eski burnunuza kıyasla mutlaka çok daha düzgün olacaktır".Bende sonrası için ya şekli daha kötü olursa ya memnun olmazsam gibi olumsuz düşüncelere sahiptim ama dediğim gibi burnum şu anda çok çok güzel olmaa bile eski burnuma oranla inanılmaz güzel diyebilirim.

Özellikle psikolojik anlamda rahatsızlık duyanlar burnundan çok şikayetçi olanlar bence hiç düşünmesin çünkü insanın güvenini inanılmaz derecede arttırıyor burun estetiği:))

Özellikle psikolojik anlamda rahatsızlık duyanlar burnundan çok şikayetçi olanlar bence hiç düşünmesin çünkü insanın güvenini inanılmaz derecede arttırıyor burun estetiği:))

aynen katılıyorum sana en azından fotoğraflarda rahat rahat poz verebiliyorum artık kaydirigubbakcemile3

ben pismanım ama daha önce yaptırmadıgıma :D
keske daha önce olsaymısım, eski burnumla gecen psikolojik olarak üzüntülü dönemlerime üzülüyorum
ha evet bende söyle böyle olsaydı keske diyorum ama neden yaptırdım demiyorum keske daha önce yaptırsaymısım

Ebrucum sana kesinlikle katılıyorum. Şu an aynalar ve fotoğraflarla barışığım . Çok huzurluyum meğer ne kadar kendimi sıkıp durmuşum bu konuda.. İnşallah herkes istediği gibi bir burna sahip olur. hihoyyyt

Benimde en çok düşündüğüm ameliyat sonrasında burnumun önden görüntüsünden memnun olup olmayacağım.. Bu ayın 21ine gün aldım, çok istiyorum olmayı, zaten burnumda geniz eti ve deviasyonumda var, bu sayede şeklide güzelleşecek:)
Bu topic i açan arkadaşa ayrıca teşekkürler, benim gibi ameliyat olmaya hazırlananların içini rahatlatıyor

Benimde en çok düşündüğüm ameliyat sonrasında burnumun önden görüntüsünden memnun olup olmayacağım.. Bu ayın 21ine gün aldım, çok istiyorum olmayı, zaten burnumda geniz eti ve deviasyonumda var, bu sayede şeklide güzelleşecek:)
Bu topic i açan arkadaşa ayrıca teşekkürler, benim gibi ameliyat olmaya hazırlananların içini rahatlatıyor

rica ederim :) bende olcam bu yaz inş:)

çok iyi düşünüp karar vermek gerek.iyi ki yaptırmışım diyenler cesaret verecektir sana ama sen çıkan neticeden memnun kalmaman durumunda çok pişman olabilirsin.
çok kemerli,yüzüne hiç yakışmayan bir burnun varsa çıkan netice seni eskisiyle kıyasladığında memnun edicektir,ama benim gibi çok küçük bir kemiği kendine dert edip yaptırıyorsan bu operasyonu pişman da olabilirsin.benim herkesin neresini yaptıracaksın bu burnun dediği küçük ama hafif kemerli bir burnum vardı ve rahatsız olduğum için yaptırdım.İyileşme sürecinde insan kendine bakmak istemiyor,kendi yüzüne yabancılaşıyor.sadece burun olarak değil bir bütün olarak baktığımda yüz ifadem bakışlarım değişti.Yeni tanıştığım insanlar estetik olduğumu anlamasa da,çok güzel bir burnum olmuş olsada,küçük bir kemer için okadar sıkıntı çekip ödemler inene kadar yaşadığın mutsuz döneme değmezmiş diyorum.Bu söylediklerim cesaretini kırmasın,nasıl bir burnun var ve seni ne denli mutsuz ediyor bilmiyorum ama sadece düşünrken bunlarıda göz önünde bulundur diye söyledim.
canım dediklerinde haklısın benim kemerli bi burnum yok ama uzun süre gözlük kullandıgım için hafif bi çıkntı var önden begenmiyorum inş tüm sıkıntılara değerşutarafagitti

aynen katılıyorum sana en azından fotoğraflarda rahat rahat poz verebiliyorum artık kaydirigubbakcemile3

Valla önceden değil yandan foto çektirmek yandan insanların bana bakması bile beni inalılmaz rahatsız ediyordu.Sanki sadece burnuma bakıyorlardı.Aslında takıntıdan başka bişey değildi.Neyse yaptırdımda kurtuldum takıntımdan.Şimdi hem fotolarda hemde yan profilde gayet estetik duruyor:)))

kesinlikle iyiki yaptırdım diyeceksin ameliyatından sonra o çekilen tüm sıkıntılara değiyor kesinliklee..insanın kendine müthiş bir güveni geliyor..özellikle yan foto çektirebilmek süperrr yaşasın yan profilden resim çektirmekkk:D

Back
X