çok iyi düşünüp karar vermek gerek.iyi ki yaptırmışım diyenler cesaret verecektir sana ama sen çıkan neticeden memnun kalmaman durumunda çok pişman olabilirsin.
çok kemerli,yüzüne hiç yakışmayan bir burnun varsa çıkan netice seni eskisiyle kıyasladığında memnun edicektir,ama benim gibi çok küçük bir kemiği kendine dert edip yaptırıyorsan bu operasyonu pişman da olabilirsin.benim herkesin neresini yaptıracaksın bu burnun dediği küçük ama hafif kemerli bir burnum vardı ve rahatsız olduğum için yaptırdım.İyileşme sürecinde insan kendine bakmak istemiyor,kendi yüzüne yabancılaşıyor.sadece burun olarak değil bir bütün olarak baktığımda yüz ifadem bakışlarım değişti.Yeni tanıştığım insanlar estetik olduğumu anlamasa da,çok güzel bir burnum olmuş olsada,küçük bir kemer için okadar sıkıntı çekip ödemler inene kadar yaşadığın mutsuz döneme değmezmiş diyorum.Bu söylediklerim cesaretini kırmasın,nasıl bir burnun var ve seni ne denli mutsuz ediyor bilmiyorum ama sadece düşünrken bunlarıda göz önünde bulundur diye söyledim.