Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

Benimde en çok düşündüğüm ameliyat sonrasında burnumun önden görüntüsünden memnun olup olmayacağım.. Bu ayın 21ine gün aldım, çok istiyorum olmayı, zaten burnumda geniz eti ve deviasyonumda var, bu sayede şeklide güzelleşecek:)
Bu topic i açan arkadaşa ayrıca teşekkürler, benim gibi ameliyat olmaya hazırlananların içini rahatlatıyor

Şimdiden geçmiş olsun a.s.

Benimde söyleyeceğim tek şey dr.unu iyi seç,tasarım yaptır.Benim burnumda çok kötüydü,nasıl takıntı yapmıştım insanlarla konuşurken hep burnuma baktıklarını düşünürdüm,rahatsız olurdum,resim çektirmeyi hiç sevmezdim.Keşke daha önce yaptırsaymışım bütün çekilen zorluklara değer bence......

doktoru çok iyi araştırmak gerekiyor.araştırırken de maddi imkanlar doğrultusunda karar vermek durumunda kalıyor insan.ben ameliyatımı özel bir klinikte oldum,ümitköyde,Onep'te.Özel kliniğin daha avantajlı olduğunu düşündüm.Sıra beklemek yada kalabalık bir ortama girmek durumunda kalmıyorsun,ben hastane ortamını sevmediğim için kliniği tercih ettim.Eğer düşünürsen internet sitelerinden araştırabilir adres ve telefonlarınu bulabilirsin.Ücretsiz muayne günlerini sorup randevu alabilirsin.Benim operasyonumu Unal Sahin yaptı.

bende kesinlikle pişman deilm.her ne kadar seklini pek fazla begenmez gibi olsamda .yeni burnumla cok daha mutluyum.herkese tavsiye ederim.ama doktorunuzu iyi secin!!!

ırfan Aydın'a ameliyat olan var mı?

Açık ameliyat yapacağım diyor ve bu beni çok korkutuyor.!!!

ıyi ki ameliyat olmuş diyorum, ve herkese de tavsiye ediyorum.Başarılı bir burun estetiği gerçekten insanın özgüvenini çok arttırıyor...

Serenades senin ameliyatını açık mı kapalı mı yaptılar? Nerede yaptırdın?
Bir de ben ameliyattan 10 gün sonra yurtdışına gidecegim. bir problem olur mu sence? çok şişer morarırmıyım? Doktora morarmaz şişmezsin diyor ama çok korkunç fotograflar gördüm internette...

Serenades senin ameliyatını açık mı kapalı mı yaptılar? Nerede yaptırdın?
Bir de ben ameliyattan 10 gün sonra yurtdışına gidecegim. bir problem olur mu sence? çok şişer morarırmıyım? Doktora morarmaz şişmezsin diyor ama çok korkunç fotograflar gördüm internette...

Benim ameliyatım açık teknik yapıldı canım, ben istanbul da Emre İlhan a yaptırdım, 2 yılı geçti, şimdi beni ameliyat ettiği hastanede yapmıyor emre bey ameliytalarını sanırım Acıbadem Hastanesinde yapıyor...şu aralar..10 güne kesin gidersin bence...bir de artık hiloterapi maskesi kullanıyorlar şişlik ve morluğa karşı...neredeyse hiç morarma olmuyor diyorlar...yada azaltıyormuş...bende yoktu 5 gün sürdeü benim tam olarak geçmesi şişliğin...

valla allah razı olsun çok içimi rahatlattın...a.s

dedigin maskeyi araştıracagim..

burun kemiğini kırıp yeniden yaptılar herhalde degil mi? ya burun kemigi istedikleri gibi kaynamazsa ne olacak?

Ameliyat olalı 2 gün oldu. Henüz sargılı burnum. Fakat yinede iyiki olmuşum diyorum. ılk gün biraz sıkıntılıydı fakat şimdi gayet iyiyim tamponlarım alındığından bu yana.

Ameliyat olalı 2 gün oldu. Henüz sargılı burnum. Fakat yinede iyiki olmuşum diyorum. İlk gün biraz sıkıntılıydı fakat şimdi gayet iyiyim tamponlarım alındığından bu yana.

Geçmiş olsun.. Umarım çabuk iyileşirsin nerede oldun ameliyatını?
açık teknik miydi?
Ağrıların morarman var mı??

Canım Ankara Onep'te Zühtü Demir'e ameliyat oldum bu ayın 29unda. Ağrım sızım hiç yok,olmadıda. Kapalı teknikle oldu.

Benimkini açık teknikle yapacak doktor. bu yüzden baya korkuyorum. doktor hakkında hiç bilgi bulamiyorum internette... irfan aydın yapacak...istanbulda.. bilgisi olan varsa yazsın nolur...

Benimkini açık teknikle yapacak doktor. bu yüzden baya korkuyorum. doktor hakkında hiç bilgi bulamiyorum internette... irfan aydın yapacak...istanbulda.. bilgisi olan varsa yazsın nolur...
Canım açık kapalı fark etmez. Zaten bişey hissetmeyeceksin ki.Doktor hangi teknikte iyiyse onu yapar zaten.

Gözleriniz kanlandı mı peki? şişlikleriniz indi mi?

2 hafta sonra ameliyat olucam o yüzden korkuyorum kusura bakmayin...

Gözleriniz kanlandı mı peki? şişlikleriniz indi mi?

2 hafta sonra ameliyat olucam o yüzden korkuyorum kusura bakmayin...

Gözlerimin içi kanlanmadı. Çevresi morardı ve şişti sadece. Yüzümde şişlik yok. gözlerimdekilerde inmeye başladı.

hiç pişman degilim iyiki yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım

Back