Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

ıyi ki olmuşum gene olsa gene olurum. Tam 1 yıl 1 ay oldu ben ilk günden beri çok memnunum. Aklında olanlar kesinlikler harekete gçsinler bence. ınsan pişman bile oluyor neden daha önce değil diye..

Çok teşekkür ederim ya.. beni çok cesaretlendirdiniz...

Ben doktorum hakkında iyi yada kötü hiç bir yorum bulamiyorum bu kafamı karıştırıyor...

ırfan Aydın'a ameliyat olan varsa nolur yazsın!!!

ARKADAŞLAAAARRRR!!! Ben irfan aydın hakkında hiç bilgi bulamiyorum çok korkmaya başladım!!!

Nolur bana Istanbul'da burun ameliyatı yaptırabilecegim güvenilir uygun fiyatlı ya da taksit yapabilecek birisini söyleyin!!!!

Çok acil yurtdışına gidicem, gitmeden olsun bitsin istiyorum....

Laam arkadaşımıza ithafendir bu mesaj :))
Barış çakır ,emre ilhan..fiyatlar konusunda da tam bilemeyeceğim ama burda olan arkadaş çok..burunları zaten süper..istanbul da olma ihtimalim olsaydı onları kesinlikleee düşünürdümm..yaptıkları burunlara bayılıyorum özellikle barış çakır ben istanbuldan kilometrelerce uzakta yaşıyorum ama burda bile memorial da bir doktor varmış süpermiş diye çok duyumlar aldım..bir tanıdığımız da yaptırdı hem göğüs hem burun çok memnun ben de çok beğendim burnunu falan..

Çok teşekkür ederim canım. Emre bey ile gorusecegim. Barış çakır'ı duyduğumu hatırlamıyorum onu da bir araştırayım...opuyorumnanaktan

Başka doktor bilen varsa lütfen yazın...zemuszemus

Laam ben de revizyon olacağım büyük ihtimalle Emre bey olacak..Burdan pek çok hastasının fotosunu gördüm yorumlarını okudum bilgi aldım. 21 ocakta görüşme için ıstanbul'a geleceğim..Emre ılhan'ı bir araştır istersen.....

Evet canim dogru diyorsun. Haftaya pazartesi icin randevu aldim gorusecegim. Belki burnumda et oldugu icin ameliyatin bir kismini ozel sigortadan karsilayabilirse cok iyi olur...

valla allah razı olsun çok içimi rahatlattın...a.s

dedigin maskeyi araştıracagim..

burun kemiğini kırıp yeniden yaptılar herhalde degil mi? ya burun kemigi istedikleri gibi kaynamazsa ne olacak?

olur mu hiç öyle şey ya ne yaptın :) çok ince ve küçük aletler kullanıyolarmış, uzman tv den bakabilirsin. fazlalıkları sıyırıyolar, törpülüyolar sadece. kırma filan yok. bazen çok küçük çekiç gibi bişey de kullanıyolarmış ama.

olur mu hiç öyle şey ya ne yaptın :) çok ince ve küçük aletler kullanıyolarmış, uzman tv den bakabilirsin. fazlalıkları sıyırıyolar, törpülüyolar sadece. kırma filan yok. bazen çok küçük çekiç gibi bişey de kullanıyolarmış ama.

sagol canim ya ... zaten arastira arastira artik estetik cerrah kadar oldum... neredeyse kendim yapicam kendi burnumu

ya da isteyen varsa deneyebiliriz kaydirigubbakcemile3

bugun emre ilhanla gorusecegim bakalim ne diyecek...umarim iyi bir fiyat soyler...

Burnun tam oturmassı bir yılı buluyor.Bencede 1 yıl geçmeden şöle yada böle denmemeli...
i..

Son düzenleyen: Moderatör:
pişmanda laf mı ya,hiç beğenmedim burnumu senağlama zaten şuan burnumun ucu sert ağlamaktan sızlıyor şimdide senağlama halbuki bantlıyken güzele benziyordu.

daha yenı bantların cıktı henüz burun kötü yada iyi demek ıcın cok erken.
ılk basta bır cogu kısının burunu cok cırkın olur sıslerden dolayı ama kısa bır süre sonra toparlanır.
Bence bıraz daha bekle öyle cırkınmı degılmı karar ver.

aslam değilim ben 2 kere oldum üçüncüyü Allah yaşatmasın ama memnunum yani iyiki de olmuşummmmmmmmm zemuszemus

Arkadaslar ben Emre Ilhan'a ameliyat oldum. Inanilmaz guzel bir burun yapti. Solunumum da cok iyi. Hic morlugum sisligim olmadi. Ve inanilmaz tatli bir insan, baska bir doktor olsaydi iskence olabilirdi heralde bu ameliyat. Ama benim cok komik hatiralarim oldugu bir donem oldu. Kesinlikle tavsiye eidyorum...:dance:

beklentın cok onemlı .pısmanlık duyuluyosa bekledıgın gıbı olmamasından kaynaklanıyor.ama zaten problemlı bır burnun varsa benım gıbı asla pısman olmuyosun.

Back