Herseye ragmen onu unutamiyorum...

Funda03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
6
0
36
Hollanda
Sevgili arkadaslar, icim cok dolu napacagimi bilmiyorum artik bana yol gostermenizi istiyorum.

Bundan tam 2 sene once sevdigimle ilk askimla karsilastim. onu tanidigimda hayatinda hollandali kiz vardi. bunun farkina vardigimda secim yapmasini istedim ve o hollandali kizi secti. pisman oldu ve 2 ay snr beni yine aradi ve gelecege yonelik bir iliskiye basladik. snr ogrendimki iliskimizin baslarinda halen o hollandali kizla berabermis ondan bir kac hafta snr ayrilmis. beni cok seviyodu ve hemen nisanlanip evlenmek istiyodu baski yapiyodu. gecmiste yasadiklarimizdan dolayi ben ona guvenemiyodum bir turlu ve agirdan aliyodum. hatta bi ara bizim buralarda oglan meraklisi bi kiz var onunla facebookdan gorusmus. ters oldugunu anlamis ve bitirmis bunuda bana itiraf etti snr. ailemin karsi cikmasindan dolayi bir gun kavga ettik bana agir tepki gosterdi. ben gurur yaptim onun ozur dileyip aramasini bekledem ama o inat edip aramadi bidaha ve ayrildik.

ayrildiktan 3 hafta snr facebookda gorustugu kizla beraber olmaya baslamis. bunu duydugumda ona bunun hesabini sordum. oda o kizla keyfince beraber oldugunu beni unutmak icin beraber oldugunu soyledi. benim aramamdan snr ondan ayrildi ondan iliskileri 4-5 ay surdu tahminimce. snr biz yine gorusmeye basladik ve bu 2 ay surdu. aileme arkadaslarima nasil derim yine seninle beraber oldugumu inandiramam onlari dedi ve ayrildik. snr duydumki yine o kizla barismis. duydugumda hesabini sordum ve bana beni sevdigini gonlu bende olugunu ama sen ve ben olamaz artik caremiz yok dedi. o kizla simdi 2 aydir beraber ve biz 2 aydir gorusmuyoruz.

daha cok sey yasadim ama anlatsam sayfalar dolar. bana yol gosterin arkadaslar. onu cok seviyom kalbim onu bekle o seni seviyor hep dondu sana yine donecek diyor. ama mantigim sana simdiden bunlari yasatan daha neler yasatir sevse gitmezdi savasirdi senin icin diyor. vazgecmek istiyom ama olmuyor bir turlu. kafam oyle karisikki belkide bu sefer gercekten bittigine kabullenemiyorum. bana yol gosterin lutfen

sana kendi yüzünü göstermiş zaten hala soruyormusun ? kurtulduğuna şükret bence ondan koca falan olmaz sana canım

pardon ama böyle bir adamı miden nasıl kabul edebiliyor.Nasıl hazmediyorsun bunları açıkçası ben onu merak ettim

Bende kendimi anlamiyorum zaten. bana yaptiklarindan dolayi ondan coktan vazgecmeliydim ama yapamadim bir turlu

canım valla adamın niyeti belli o bitince ona diğeri bitince sana dönen bi tip seni sevdiğini falan düşünme bir an önce aklından çıkarmaya bak

pinksweetlolita ya aynen katılıyorum.Böyle birinden sana hayır gelmez.Ayrıca senin böyle bir adamıda halen kabul etmen ve beklemen ne bileyim bana göre sağlıksız.Bu durumu aşamıyorsan psikologla görüşmeni tavsiye ederim.

psikologa git
ben öyle yapıyorum takıntı sadece değersiz adamları daha bir büyütüyoruz gözümüzde bırak artık hayır gelmez o adamdan

sen bu adamın hala dönmesini mi istiyorsun? Dönse bile sakın bi hata yapma.nesine bu kadar bağlandın ki tek yaptğı sürekli seni aldatmak olmuş. unutamıyorsan arkadaşında dediği gibi bi doktora git ama sakın dönme. daha çok üzülürsün

Neyine baglandigimi ag bi bilsem belkide ilk askim oldugundandir daha once bu duygulari yasamadigim icindir bende bilmiyom.
buraya yazmamin nedenide distan goren birisinin ne dusunmesi ve dogrusu kendimde utandim gercekler okadari acik ve ben halen onu sayikliyom.
unutmam gerektigini biliyom ve elimden geleni yapacam. 2 aydir onu hic arayip sormamam bile bir basari devamini getirip bitirecem onu icimden cok yakin zamanda
cok sagolun

Sitedeki erkek arkadaşından ayrılmış olan arkadaşlar..
Acaba aynı erkekte bu kadar ısrar etmenin anlamı nedir? Adam belli ki dengesiz. Hala daha bekliyorsunuz onun aklının başına geleceğini. Bir iki değil ki aynı şeyi yapıyor devamlı. Sizin kendisine muhtaç olduğunuzu düşünüyor. Benden başkasını bulamaz diye bir fikir oluşuyor bu insanlarda. Ben derim ki hiç bir erkeği çok sevmeyin. Bakın bu sosyal paylaşım siteleri çıkalı erkek milletinin işi kolaylaştı. Önceden kadın bulmak zorken şimdi klavyenin tuşları ile bir çok kadına ulaşabiliyorlar. Yani işin suyu çıktı artık.
Sizin gibi sevenler ise bekliyor ne için, tabii ki seviyeli bir beraberlik için değil evlenme umuduyla.
Şimdi bu kadar seçenek varken niye bir kişiyle kalsın ki. Ben artık istisnalar dışında hiç bir erkeğin sevgilisine, eşine sadık kalmayacağına inanıyorum. Belki kötümserim ama bu gerçek ne yazık ki.
Fiziki aldatma belki olmaz ama fikren aldatıyorlar. Şu oyun siteleri mesela. Bunlar kadın/erkek kaynıyor. İnternet büyülü bir şey gibi herkesi içine çekiyor. Sıradan kadınlar/ erkekler abartılı belki ama sokakta suratına bakmayacağınız insanlar internette süper kişilik güzellik vs. kazanıyor.
Üzülmeyin derim. Ailenizi üzmeyin derim. Her ne olursa olsun her durumda yanınızda olacak insanlar sizi karşılıksız sevecek insanlar gene onlardır.
Değmez inanın değmez. Zaten şu zaman varya o sizin yaranıza merhem olur merak etmeyin.
Sevgiler

Ne istediğini bilmeyen bir erkek.O bitti eskisine dön ondan sıkıldım başkasını bul..Bu erkekten ileriye dönük ne beklersin ki canım.Duygularını anlayabiliyorum ama sadece kendi hayatına yazık edersin..Öyle bir insanı düşünerek geçirdiğin vakite yazık..Bence ümidini kes..Ola ki geri döndü ve lütfen gururlu ol ve kabul etme.

yani erkek arkadaşını kınamak ayıplamak bizlere düşmez canım ama sana yakışan ve hakeden brisi değil hayatında da olmaması gereken birisi hele hiç değil bu kadar olaydan sonra pişman olsa sana dönse ne yazar o kadar oalyı yaşayıp sana da yaşattıktan sonra daha yeni aşklar bulman mümkün ve sana değer verecek birisi ile özlelikle hayat daha güzel olacak emin olabilirsin ama haketmeyenle değil bir hafta bir gün bile gezçmez yol yakınken unut ve bitir bence

Kusura bakma canım ama madem meramını buraya yazmışsın; ben açık konuşucam. Erkek arkadaşını çok kınadım ayıpladım o bir kenara, ama senin bu kadar aciz davranmana ekstra çok kızdım... Sen hiç gerçekten aşık olmamış, gerçekten sevip sevilmemişsin ben sana söyleyim. Erkek kadını sevdi mi, ayaklarını yerden keser, dağları taşları deler onun yanında olur ondan başkasını gözü görmez.. Değil onun bunun arasında mekik okumayı, senin dizinin dibinden ayrılmak istemez. Sen bunu hiç yaşadın mı? Tattın mı öyle bir sevgi??? O adamın sana lütfedip de gösterdiği ilgiyi birşey sanmışsın. Çünkü ilk sevgilinmiş, bilmiyormuşsun. Ama şimdi hiç mi olgunlaştırmadı seni yaşadıkların?? Bu adamın egosu ve bu "ben bulunmaz hint kumaşıyım, kızlar benim için sıraya girdi" havaları seni esir etmiş. Haberin olsun. Sen şu an onun esiri olmuşsun çünkü o sana üstün taraf olduğunu kanıtlamış, yedirmiş, yutturmuş. Sen de kuş gibi ağzını açmış bekliyorsun onun keyfini.. Seni zerre kadar sevseydi, o bin kere yaptığı hataları bir kere bile yapmazdı. Ama sen ona avucunda olduğunun garantisini vermişsin, o da at koşturmuş ohh... Bravo, devam et, kalbinin sesini dinle ve onu bekle. Kalbinin sesinin yanıldığını farkedene kadar böyle böyle ne güzel yapayalnız bir ömür geçirirsin.

Dediklerin cok dogru gercekten oyle..
Evet ailemi uzmek istemiyorum zaten. Onlarin bosuna karsi cikmadiklarinida biliyorum. Annem hep biricik kizim var onuda goz gore gore mutsuzluga gonderemem demistir.
Sabirla yaralarimin gecmesini bekliyecem ve ayni hatayi tekrar yapmiyacam
cok sagolun

Anlayisin icin cok sagol. Kararliyim kabul etmeyecem onu artik

Dediklerinde cok haklisin. Gercekleri duymak zor ama hepsi dogru. Bunlari bende biliyorum ama bir turlu icime sindiremedim vazgecemedim ama bundan snr hersey degisecek bunlari artik daha fazla yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…