Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

merhaba,
malesef bende basarıyı goremeyenlerdenım.Ilk tup bebek denemem.Hatta bıraz sıkıntıdayım da.benım transferımın 16.gunu .hcg degerlerım asagıda.Kımyasal gebelık mı yoksa dıs gebelık mı(korkulu ruyam)bılmıyorum.yardımcı olursanız cok sevınırım.Tesekkurler,
12.gun hcg 10,15
13.gun hcg 12,50
14.gun hch 12,65
16.gun hcg 22,30

Merhaba, ben yeni katildim foruma. 4 yilda 5 kere tup bebek denemem oldu.nihayet bu sene 5. Denemede bebek sahibi oldum, su an 3 aylik. Demem o ki vazgecmeyin duaya ve istemeye devam. Bu denemeler igneler gidip gelmeler cok zor biliyorum, ama herseyin bir zamani var, onemli olan inanç.

merhaba kader arkadaşlarım benimde 2 tüp bir dondurulmuşlarla maalesef sonuca bir türlü ulaşamadık tekrar dondurulmuşlarla deneyecektik ama olmadı inşallah1-2 ay içerisinde yeniden başlamamayı düşünüyorum ama korkuyorum yine aynı sonu yaşayacağım diye psikolojik olarak çok kötüyüm etrafımda ne kadar çocuksuz varsa bu sene hepsi hamile kalmayı başardılar bende ise yok yok yok en sonunda kendimi hasta ettim tiroid oldum bende size tavsiye kesinlikle kendinizi üzmeyin stres yapmayın ben yaptımda kendime yaptım o yüzden sadece ALLAH A sığının ondan isteyin rabbim bir gün bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah AEO.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…