Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

geçmiş olsun canım 8 haftada bende kalp atışı duyulmadığından kürtaj olmuştum.seni çok iyi anlıyorum.bir süre kendini başka şeylerle oyala derim.Allah dayanma gücü versin.....

ah canım arkadaşım , sen kimseyi dinleme biraz kendini dinle iyi geliyor . ben herşeyden uzaklaşmıştım bir süre inan bana çok iyi geldi . ağlamak istersen ağla içine atma sakın iyice üzüntünü atki bir daha aynı yolda yürümek için aynı gücü bul kendinde . biliyorum çok zor tekrar aynı şeyleri yaşamak ama ben inanıyorum ki her şey daha güzel olacak .

geçmiş olsun canım 8 haftada bende kalp atışı duyulmadığından kürtaj olmuştum.seni çok iyi anlıyorum.bir süre kendini başka şeylerle oyala derim.Allah dayanma gücü versin.....

canım teşekkür ederim bizler ancak birbirimizi anlıyoruz sanada çok geçmiş olsun şimdi durumun nedir.

canım teşekkür ederim bizler ancak birbirimizi anlıyoruz sanada çok geçmiş olsun şimdi durumun nedir.

tesekkürler canım . ben kürtajdan sonra eşime bitkisel kür falan yaptım ilaç kullandı ve spermleri çok iyi durumda şu anda . bende bu arada rahim filmi çektirdim , tahlillerimi yaptırdım genetiğe gittik . şimdi sonuçları toparlamaya çalışıyoruz . ama bizim tekrar deneme şansım yok şimdilik . biraz böyle kendi haline bırakmam lazım . ama ilk fırsatta ne zaman imkanım olursa tekrar deneyeceğiz inşl . Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyorum .
Sen kürtaj mı oldun düşük mü yaptın peki canım .

kür olarak neler yaptın canım inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin
benim düşük olmadı kürtaj oldum mecburen senin kürtaj kaçıncı haftada olmuştu

bir aşılama üç tüp bebek ama sonuç negatif.bir daha hamile kalmak kısmet olmadı.bugüm de doğum günüm.tam 40 yaşındayım.bu yaşa bebeğimle girmeyi isterdim
ne yapalım kader böyleymiş.

aa demek doğum günün mutlu seneler dilerim bunlar sana gelsin inşallah bebişsiz geçirdiğin son yaşın olsun ve tez zamanda rabbim sana hayırlı bi evlat nasib etsin

aa demek doğum günün mutlu seneler dilerim bunlar sana gelsin inşallah bebişsiz geçirdiğin son yaşın olsun ve tez zamanda rabbim sana hayırlı bi evlat nasib etsin

sağ ol canım.Allah herşeyin hayırlısını versin.çiçekler için teşekkür ederim :) umarrım sende en kısa zamanda bebişini hayırlısıyla kucağına alısın

kür olarak neler yaptın canım inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin
benim düşük olmadı kürtaj oldum mecburen senin kürtaj kaçıncı haftada olmuştu

canım bak bu kürü mutlaka uygula

cakşır tozu alacaksın
2 tatlı kaşığı tozun içine 2 bardak kaynamış su ilave edip 10 dakika kadar demlensin sonra süzerek al .
1 bardak sabah 1 bardak akşam içsin . 10 gün boyunca .
10 gün sonra sadece akşamları içsin . faydasaını göreceksin mutlaka dene canım bunu .

bir aşılama üç tüp bebek ama sonuç negatif.bir daha hamile kalmak kısmet olmadı.bugüm de doğum günüm.tam 40 yaşındayım.bu yaşa bebeğimle girmeyi isterdim
ne yapalım kader böyleymiş.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım . Dilerim en kısa zamanda mucizen sana gelir (

saol canım bakalım dinlenme sürecinde kendimede eşimede kür yapmak istiyorum belki tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden olur inşallah çünkü artık tüp bebekten de korkar oldum hem maddi hem manevi zorluyor insanı

inşallah asel_k .Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun ve herşeyin hayırlısını versin...

EVET HERŞEYE RAĞMEN VAZGEÇMİYORUM ....ama neden bu ceza yarabbim,6 yıldır bebğim olsun diye 2 aşılama 2 tüp bebek ,soğan kürleri,bal tarçın çörekotu kürleri,incir kürü,her çeşit dua listeleri ,gözyaşlarım ,yaradana yalvarışlarım,her ay birinden hamile haberi alıp hayallerimin yıkılması,kalbime bir acı saplanıyor ve geçmek bilmiyor,hep teselli hep teselli ben de bir can taşıyorum ,kabul edemiyorum kısır olduğumu,benimde minik elli ,güzel gülüşlü bebeğim olsun onu kucaklarımda sarmalayım ,mis gibi koklayım,güzelce giydirip gezmeklere götüreyim,annecim diyeyim ,sana yalvarıyorum yarabbim bizlerede nasip et bu güzel duyguyu,ne olur allahım,ne olur......

Canım üzme kendini.merak etme yalnız değilsin aynı düşünceleri zaman zaman bende yaşıyorum.Allahım bizlere en kısa zamanda hayırlısıyla versin .

ah canım ya hepimiz çoğu zaman aynı burukluğu yaşıyoruz daha akşam hıçkırıklarla ağlaya ağlaya uyudum ikizlerim benle olsalardı beni bırakmasalardı diye ceza değil tatlım bu bir sınav bu dünyada herkesin derdi ayrı kendini suçlama rabbim eğer izin verirse hamile kalabilirsin bizler elimizden geleni yapıyoruz bol bol dua et canım bizde bebeklerimizi öpücez koklucaz annecim diyip sarılıcaz bu günlerde geçecek inşallah

canım ya (( bizler vageçmeyeceğiz . herşeyin bir zamanı vakti var biliyorsun demekki bizlerin vakti gelmedi . Rabbim her şeyin iyisini bilir verir canım dua edelim sadece ona sığınalım eminim seninde mucizen gelecek zamanı geldiğinde .
destek olacağız dua edeceğiz birbirimize canım (( Allah yardımcımız olsun .
Canım üzme kendini.merak etme yalnız değilsin aynı düşünceleri zaman zaman bende yaşıyorum.Allahım bizlere en kısa zamanda hayırlısıyla versin .

(((( sana söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum . düşündükçe insanın içi yanıyor seni anlıyorum canım . Allah yardımcımız olsun inşl ((

perlanore ve asel desteğiniz için sağolun tez zamanda gelsin bebeklerimiz ,

Canlarım benim inanın yazdıklarınızı göz yaşları içinde okudum kızlar tek söyleyebileceğim bu aşamaları gördünüz en azından mutlu sona çok yaklaştığımızın kanıtları bunlar bir gün elbet başaracağız ve mutluluk göz yaşlarıyla birbirimizi tebrik edeceğiz size bi önerim var birazcık bu konudan uzaklaşıp kısa bir süre biraz kendimizi şımartalım diyorum bakımlar maskeler kremler yapalım birazcık gücümüz yettiği kadar kendimize yeni ciciler alalım alamasak dikelim gezelim tozalım biz bunu çoktan hakettik hem morale ihtiyacımız var hemde bir gün inşallah bebişimiz olursa benim ne kadar çirkin annem varmış demesin sonra bende şöyle iki haftadır normal yaşama döndüm daha rahat hareket ediyorum şükür bu günüme ve ilk fırsatta kendimi dışarı attım yürüdüm yürüdüm gezdim kendi kendime gördümki ben iç yaşamımda ne depremler atlatırken dışarda hayat hep devam etmiş vitrinler yenilenmiş sokaklar değişmiş sıcacık yazken birden sonbahar gelmiş her yer sarı yeşil renk almış küçük şeylerle mutlu olmak neymiş işte o an çok çok iyi anlamış oldum büyük bir ihtimalle iki ay sonra yeniden ameliyat olucam malesef donmuş embriyolarımla uzunca bi zaman sonra buluşucam ama olsun beni çok seven bi eşim beni sonuna kadar destekleyen bi ailem var ya öle olmasaydı ? O kadar çok imtihandan geçtikki bence biraz geç kalmış bi molayı hakettik yani ben böle olduğuna inanıyorum tabi dua etmeyi hiç bir zaman bırakmamak şartıyla... Sonuç olarak önümüzdeki bir ayı kendime özel mola ilan ediyorum çünki herşeye rağmen yaşamayı ve sizleri ve ailemi ve hayvanları ve pamuk şekeri çok seviyorum hayat gerçekten paylaşınca güzel

canım kalplerimiz aynıymış tedaviye 3-4 ay ara vermişken iğne ve ilaçlardan leke içinde olan cildim için maskeler araştırmaya başladım ağustos sonundan beri çıkmadığım çarşıya yarın çıkacağım alışveriş yapıcam saçlarımı kestiricem biraz kendimi dinlemek istiyorum biz bunların hepsini hakettik sende böle kararlar aldığın için mutlu oldum bomba gibi tedavilere dönücez ve mutlu haberler vericez birbirimize sevdiklerimiz bizim yanımızda oldukları için evet çok şanslıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…