Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

Mavielle canım benim yeni bir tedaviye başlmam şu an için ne yazık ki mümkün değil ...
Herşey üst üste geliyor bazen . Eşimin işleri yaz ayından bu yana iyi gitmiyordu zaten iş yerini kapattık arabayı sattık adam resmen 1 ay içinde tepe taklak oldu .
Bir dünya borc vardı şimdi üzerine ettiği zarar da eklendi nasıl altından kalkarız bilmiyorum .
Şimdilik tüp bebek tedavisi benim için gerçekten hayal oldu . Bunca sıkıntının altında ben bir de bu konuları açınca aramızda problem oluyor kavga ediyoruz . Biliyorum imkan yok para yok vs vs ama artık konusunu bile açtırtmıyor . bende üzerine gitmek istemiyorum ve kendi haline bıraktım . İnanın kızlar çalışmasam dışarı ayağımın ucu ile bile çıkasım yok . Şimdilik full iş güç . malum yıl sonu geliyor işlerimde yoğun zaten hiç bir şeye vakit kalmıyor .
bilmiyorum ( belki de yeni yıldan sonra ufak ufak alıştıra alıştıra bir şeyler yapalım derim . Zeynep kamilde ki prosedürü araştırıcam . birde eşimin sperm testleride normale döndü , benim rahim temiz tüpler açıkmış , yumurtlamam zaten var , ama sadece pko olayı var bende . onun içinde hayıt hapı falan kullandım bu . Mucize olurda belki kendiliğinden gelir bizim sıpa :)))
Olacak inşl bizim de olacak bebeğimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz inanıyorum ben buna .

msne gel bakım sen nerelerdesın kacak

evet cnm bir gün mutlaka gelicek bebeklerimiz sen kalbini ferah tut kul sıkışmayınca hızır yetişmez derlerya bakarsın bi anda herşey düzelir ve bi bakmışsın aaaa bebeğinde gelmiş mucizen seni en kısa zamanda bulsun inşallah

CANIM İNŞALLAH TEDAVİYE GEREK KALMADAN GELİR BEBEĞİN HERŞEY NORMAL DİYORSUN ZAMANI GELDİYSE EĞER SÜPRİZZZZZZ RABBİME ZOR YOK. HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN EŞİN SEN İYİ OLUNDA HERŞEYİN KOLAYI BULUNUR

msne gel bakım sen nerelerdesın kacak

canım geçen hafta burada yoktum istanbulu terkettim yeni döndüm canım msn i açıyorum sen yoksun sürekli dışarıda toplantı vs vs ofis içerisinde olamadığım için çok giremiyorum . bugün girdim yine yoktunnnnnnnnnn
sana bir mail gönderdim oku lütfen :) düşüncelerini alayım . Öperim seni taze anne :)

inşllllllllllllllllllllll canım Rabbim hepimizin mucizesini kendiliğinden gönderir inşlllllllllllllllllllll . yine gördüm kırmızıları bu ay hayırlısı artık :)

inşllllllllllllllllllllll canım umutluyum ben olacak ama zamanı var daha sanırım . Senin güzel haberlerini almak dileğimle inşllllllllllllllllllllllllllllllllll .

Bu yola çıkan her kesin bir hikayesi var. Her kesin hikayesi kendine göre ağırdır. Amma bazı hikayeler var ki, filimlere konu olsa ses getirir. İşte senin hikayen de böyle bir şey, hayatta olmaz dediyimiz şeyler, yalnızca filimlrde gordüyümüz trajedilerle dolu.
Son başarısız denememden sonra hep birilerinin hikayesini okuyorum. Bazıları çok dokunaklı, insanın boğazı düğümleniyor. Senin hikayense bir az daha farklı. Kimse bu yaşadıklarından sigortalanmış da değil.
Ben öyle acılar yaşamadım, elhamduLillah. Niyese her denememde her şey tam istediyim gibi geçdi, neyi nasıl hayal ediyordumsa öyle de oluyordu. Niyese her şey tam yolunda gidiyordu. Sonuç hariç tabii. Hatta en son denememizde öyle bir sorun çıkdı ki, tedavi neredeyse iptal olunucakdı, yine beklenmedik bir yolla hall oldu ve tedaviye başladık.
Yine de Rabbime çok şükür. Tekrar başlamak ve başara bilmek umudunun olması bile çok güzel.
Rabbim sana sabır, güc, sağlık ve geç olmadan saglıklı ve salih evlatlar nasip eylesin. Amin. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Amin.

mehaba bende tüpbebek deneyipde hüsrana uğrayanlardanım ama sizlerin olduğu gibi benimde umutlarım tükenmedi inşallah inanıyorum birgün bebeğimin kokusunu içime çekeceğim...
Bu gün arkadaşımdan çok güzel bi mesaj aldım inşallah bu mesajı paylaşarak tüm umut bekleyenlerin umutlarını yeşertmek istiyorum...
Duandaki devam ve ısrara rağmen lütuf ve ihsan vaktinin gecikmesi seni sıkıntıya sevketmesin.Duanın kabulü;
senin kendin için istediğin vakitte değil,Allahın senin için istediği vakitte tecelli
edecektir.Şüphesiz O herşeyi bilendir...
HERŞEYİ BİLENE EMANET OLUN...

Evet canım aynen . herkesin hikayesi farklı farklı içini acıtıyor insanın. ama bence bu yolda en büyük azim umudunu kaybetmemek . Bizlerde dilerim ki hiç kaybetmeyelim umudumuzu ...

ne güzel bir mesaj canım . çok saol . Aynen dediğin gibi her şeyi bilene emanet herşeyim ...

bende 4 kez başarısız tüp bebek deneyipde hüsrana uğrayanlardanım
her deneme yeni bir umuttu bizim için ama her deneme sonunda çok yıkıldık
bebişimize kavuşasaya kadar yılmadan deneyeceğiz ama
yine aynı kötü sonu yaşamaktan çok korkuyorum
öyle zorki yaşadıklarımız ALLAHIM kimseye yaşatmasın
inşallah daha fazla üzülmeden bizde bebeğimizi kucağımıza alırız

inşallah yeni bi deneme öncesinde bebeğin kendiliğinden süpriz yapar size tez zamanda kavuşursun meleğine peki nedeni neymiş tutmamasının

arkadaşlar 2. denemede negatif sonuçlandı çok şükür 2.de 3 yumurta embiryo oldu ama tutunamadılar Rabbim her şeyin iyisini bilir zamanı var demek ki elhamdürillah daha kötüsünden korusun arkadaşlar 2 ay dinlenme süresi vereceğim kendime inşallah maddi durumunuzda iyi olursa tekrar deneyeceğiz çok agladım ama elden gelecek yapacak hiç bir şey yok Rabbim kısmet etmedi bu kez İnşallah burdaki herkese ve Bana Bir gün Rabbim ol diyecek Allah a emanet olun

inşallah yeni bi deneme öncesinde bebeğin kendiliğinden süpriz yapar size tez zamanda kavuşursun meleğine peki nedeni neymiş tutmamasının

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz seviniriz 2 yıl oldu son denemeyi yatıralı her ay belki normal olur diye bekliyorum dua ediyorum tüm isteyenlere

embriyolarımızın pgtye girmesi gerekti ama yeterli sayıda olmadığı için girmedi
eşimde xyy kromozom bozukluğu var yani y kromozomu fazla bendede kanımda pıhtılaşma bozukluğu çıktı bu sebeblerden dolayı tutumaz dediler
bunlar sadece sebeb canım yani ALLAH OL DEMEDEN olmuyo hiç bişey

ah canım ( kimbilir 4 kez denemede ne kadar yıprandın manevi olarak . seni çok iyi anlıyorum . Canım bu şekilde sorunları olanlar için acaba özel bir tedavi falan uygulayan yerler var mı ki onlara bir baksan . sen hep aynı yerde mi yaptırdın tedavini ?

canım çok zor inan bana . negatif haberi duymak insanın dünyası yıkılyor . ve bunu ne yazık ki yaşamayan kimse anlamıyor . İnşl 3. denemene gerek kalmadan bebeğin normal yoldan gelir sana . sorun neydi canım sizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…