Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

Degerinin yukselmesine cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Saglika kucagina al bebegini.
Ben seni baska bi topicte okumustum. Simdi burda okuyunca cok mutlu oldum valla:)))
Allah yardimcin olsunnnnn

Degerinin yukselmesine cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Saglika kucagina al bebegini.
Ben seni baska bi topicte okumustum. Simdi burda okuyunca cok mutlu oldum valla:)))
Allah yardimcin olsunnnnn

canım Çok saol . hala şaşkınım gerçektende ne düşüneceğimi bilmiyorum . sevinsem mi üzülsemmi bilemedim .

selam kızlar ben 29 eşim 36 yaşında .2,5 yıllık evliyim .bu süreç içerisinde 1 rahim filmi ,1 laparoskopi 2 aşılama ,1 taze tüp denemesi ..ardından da 2 defa dondurulmuş transferi oldum ..maalesef hepsi nagatif sorun açıklanamayan infertilite şuanda ..bu tüp denemelerimi 6 ay içinde yaptım. temmuzda 3.negatifi gördüm ..doktorum yeni bir tedaviye hemen başlayabileceğimi söyledi diğer denemeler dondurulmuş olduğu için yumurtalar uyarılmadığı için fakat ben öyle yorgunum ki biraz ara vermek istedim ..sonbahar gibi tekrar deneyeceğim ..ben vazgeçmiyorum kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim bebeğim için ...zaferler vazgeçmeyenlerindir :)

canım seni takip ediyordum nasıl sevindim değerinin artmasına inşallah keseyide görürsün sonra da pıt pıtları duyarsın ..güzel haberler almak ümidiyle canım ..sevgiler..

canım Çok saol . hala şaşkınım gerçektende ne düşüneceğimi bilmiyorum . sevinsem mi üzülsemmi bilemedim .

canım tebrik ederim,inşallah sonuna kadar değerlerin yükselir,bebeğin seni hiç bırakmaz....

tabii inşallah benim bebeklerim de beni bırakmazlar,benimde transferimin 5.günü bugün....

3.denemem benim,başta sebepsiz infertiliteydi,2.denemeden sonra istenen kromozom analizi sonucu,mozaik karyotip çıktı...

burdan bütün arkadaşlara bir ricam var,altı üstü 100 tl lik bir test en başta istenmediği için 2 negatif denemem oldu,boşa giden emekler,umutlar....

lütfen doktorunuza en başta hatırlatın bu testleri,özellikle sebepsiz denilen vakalar,şu anda düşünüyorum,belki de çoğumuzda bu tür

şeyler var,belki de,doktorların bu testleri istemek aklına bile gelmiyor,hele de küçük şehirlerdekilerin haberi bile yok....

bizim başta bilinçli olup ona göre merkez seçmemiz lazım belki de,bende 2.denemeyi istanbulun meşhur merkezlerinden birinde

yapmıştım,ona rağmen 2.negatiften sonra istendi,en baştan istenebilirdi belki....

Cok teşekkürler Tatlım . Rabbim herkesin muradını versin inşl . dilerim bu denemende yüzün güler canım Rabbim bebeklerini sana bağışlasın .bu test dediğin genetik test mi acaba ne testi bendende istemediler hiç ?

çok teşekkür ederim canım,inşallah hepimizim yüzünü güldürsün Rabbim....evet genetik testler,karyotip analizi,pıhtılaşma vb...

işte söylemek istediğim de bu ya,drlar istemiyorlar kolay kolay,inşallah sana gerek kalmaz zaten,değerin artarak yükselir...

bu testlere bakılmayınca,birşey varsa bile bilinmediği için,boşu boşuna denemeler devam ediyor, çünkü birşey çıkarsa pgt yapılıyor

değerinin katlanmasına çok sevindim canım burada bir sevinç hepimizin sevinci bir üzüntü hepimizin üzüntüsü ,hep güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.....

değerinin katlanmasına çok sevindim canım burada bir sevinç hepimizin sevinci bir üzüntü hepimizin üzüntüsü ,hep güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.....

Amin Tatlım Amin ... İnşl bu şekilde devam eder de kucağıma da almak nasip olur . Bakalım zaman gösterecek , yine de içimde bir şey var beni yiyip bitiren emin olamıyorum . Hayırlısı olsun . Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm isteyen herkese sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşlllllllllllllll

amiiin sen kaç yaşındasın sorununuz ne nerde oldun tedavini daha ilkmis seninki tesellisi yok biliyorum ama inşallah ikincide herşey pozitif olur her yer toz pembiş olur kalpler uçuşur

cnm ben 33 yaşındayım,tedavimizde herşey çok yolunda gitmişti.ege üniv.'de yaptırdık.eşim azosperm,ameliyat oldu,çok şükür spermler bulundu,donduruldu.bende bi sorun yok zaten.1.kalite embriyoydu.kendime de çok dikkkat ettim,ara ara kalktım,dolaştım ağır çekimle,iş hiç yapmadım.bol bol ananas suyu içtim,badem yedim,ama olmayınca olmuyo işte...nasip değilmiş bize bu kez...ama ilk negatifi almak başka bi acıymış..bi de adetim çok düzenlidir,günüm de geçince çok umutlanmıştık (salak gibi).meğer ilaçlardanmış,bi de sonucu alınca eşim "aşşşşk gebelik yazıyo" dedi.ne bilelim hayatımızda hiç gebelik sonucu almadık ki elimize,sevinci 2 saniye sürmedi.bi de baktı ki değer 1.53.onun o yıkılışını unutamıyorum.hep hatırladıkça ağlıyorum,kendim için değil,onun o sevincinin 2 sn'de yerle bir olmasını görmek var ya,MAHVETTİ BENİ...NE ZORMUŞ...nasip 2.ye İNŞALLAH...Allah'ım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah...

Allahımmm bi mucize olsa keşke...ama benim için biraz zor cnm.eşim azosperm.yani kendiliğinden olması çok zor...evet ilk negatifi almak ne zormuş gerçekten...o günü unutmak istiyorum...

Bu gün heyecanla tekrar test yaptırdım. Değerimde birazcık artma var.

Beta hcg gem:

12. gün 30.2
14.gün 44.2 çıktı. Ben yine katlanmadı diye çok üzüldüm. Ama buradaki doktorum üzülme sen hamilesin bak teftere de hamile yazıyorum diyor. 2 gün sonraya tekrar gün verdi. Bu sefer artmış olması gerekiyor diyor. Bakalım inşallah yükselir. Tanrım hepimize yardımcı olur inşallah.

tatlım bak artış olmuş . bende senin gibiydim değerlerim yavaş yavaş arttı . Tam vazgeçtim derken bana Allahım mucizemi verdi Çok şükür .

bugün 18. günüm değerim 288 olmuş ...

tebrik ederim cok sevindim allah tamamina erdirsin
insallah degerlerin en iyi sekilde artmaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…