tebrik ederim cok sevindim allah tamamina erdirsin
insallah degerlerin en iyi sekilde artmaya devam eder
tatlım bak artış olmuş . bende senin gibiydim değerlerim yavaş yavaş arttı . Tam vazgeçtim derken bana Allahım mucizemi verdi Çok şükür .
bugün 18. günüm değerim 288 olmuş ...
Rabbim mucizenide sizide korusun hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah.bende ay sonu 7.denemeye başlıcam inşallah bir mucizede beni bulur
Amin canım amin . bizi bizden başka kimse anlamıyor . 7. deneme ne demek . allahım sana bu denemende güç kuvvet versin inşl bu sefer güzel haberlerini alırsın ve sonunda bebeğini kucağına alırsın . Canım bol bol Meryem suresini oku . gerçekten duaların çok faydası var . Gece gündüz bıkadan meryem suresi Ayetel kursi bildiğin bütün duaları oku . allah yardımcın olsun canım ...
çok teşekkür ederim meryem suresini devamlı okuyorum rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah 7.deneme ama bu denemeden çok korkuyorum bir yandan başlamak istiyorum bir yandan başlamamak sanki bu seferde olmazsa yıkılcakmışım gibi geliyor hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi yinede buna şükür diyorum herkesin yüzü gülsün inşallah
canım ben sadece 2 kez deneyebildim Allahım bana 2. seferde bu mutluluğu yaşattı çok şükür . rahatsız olduğum için hormon alamıyorum bu seferde olmazsa ne yaparım diye çok korktum . Seni çok iyi anlıyorum 7 deneme demek ne demek canım . Allahım sana hem maddi hem manevi güç versin inşl .
bence vazgeçme canım biliyorum gerçekten de çok zor bir süreç ama dualarla içini rahatlat .
bak benim annemim amcasının kızı vardı kadın o kadar istiyordu ki Allahım 12 . denemesinde ona mucizesini gönderdi . 43 yaşında anne oldu .
ben hayatımda o kadın kadar dirayetli bir kadın görmedim . Çok inançlıydıı her seferinde de aynı heyecan ile başlıyordu . oğlu armağan şu anda 5 yaşında . Allahım sana da güç kuvvet versin bu sefer inlş evladın sana gelir canım ...
canım bende 6 denememde hep heyacanlıydım hep pozitifyim hiç zor gelmemişti ama bu sefer bi garip hissediyorum kendimi pes etmicem ama rabbim katlanamayacak yükü yüklemezmiş kullarına hayırlısı neyse o olsun inşallah bu günlerde geçecek demek 12.denemesinde kavuştu oğluna Rabbim oğlunu korusun güzel günler göstersin inşallah herkese inşallah bende bu denememde hamileyim diye yazarım hayırlısı ile
tatlım bak artış olmuş . bende senin gibiydim değerlerim yavaş yavaş arttı . Tam vazgeçtim derken bana Allahım mucizemi verdi Çok şükür .
Değerinin artmasına çok sevindim bana da umut oldu. Tanrım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder...
Benim değerlerim çok az artiyor.
12. gün 30.2
14. gün 44.2
16. gün 51.6 bügün.
Çok az artıyor. Ne hissedeceğimi, üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Karmakarışık durumdayım. Doktorum hamilesin, sen kendini kötü habere endekslemiş sın diyor. Hakkımda hayırlısı neyse o olur inşallah. 5. deneme ve 45 yaşında olunca insan inanamıyor.
kızlar aşılamamın 8.ci günü ve idrar tesi yaptım ve 6 yıldır ilk defa 2.ci cizgiyi silik gördüm sizce bu iyiye işaretmi biraz erken yaptım ama inşallah ....
canım başladığında aynı heyecan gelecektir içine . sen içini ferah tut . ne zaman başlayacaksın tatlım . senin için dua edeceğim ... evet 12. denemesinde ve meryem abla bunun için neyi var neyi yoksa harcadı ama pes etmedi . Allahım onun gönlündeki muradı verdi darısı isteyen herkesin başına .
canım moral bozmak kesinlikle yok . bak beni takip ettiysen değerimin nasıl arttığınıda biliyorsun . doktoruna inan ve kendini oluruna bırak . sen stres yaparsan bu bebeğinide etkiler ona bunu yapmaya hakkın yok . o şu anda orada bir yerlerde seninle birlikte canım kendine dikkat et ve bol bol dinlen lütfen :)
Bu arada canım meryem suresini oku boş kaldıkça vaktin oldukça . doktor başka tahlil istedi mi senden canım .
asel 4 , 5 gün var ama dayanamadım yaptım asel inşallah öyledir,çatlatma iğnesinin etkisi olma demi sonuca
canım kesinlikle bunum bizden daha iyi kimse anlayamaz . Seni çok iyi anlıoyrum . Ağustos kaçında başıyorsun :) Bak bende heyecan yaptım şimdi .Canım gelişmelerden haberdar et beni mutlaka .canım kısmetse ağustos sonunda başlıcam.Allahım duanı kabul etsin inşallah çok teşekkür ederim valla bizde ne var ne yok harcıyoruz çalıştığım için 3 yıldır tatil bile yapamadım izinlerim hep hastanede geçiyor olsun yeterki sonu güzel olsun
Teşekkür ederim canım, bana moral verdin. Biraz umutsuzum ama beklemedeyim. Daha önceki transferlerimde, transferden sonra çok ilaç kullanıyordum. Şimdiki doktorum çok az ilaç verdi. Çok ilaç taraftarı değillermiş.Sadece günde 4 defa estrofem hap, 1tane proginex iğne ve bir tane de aspirin kullanıyorum. Buradaki doktorum da ilave ek bir tahlil istemedi. Sen hangi ilaçları ne sıklıkla kullanıyorsun?
aselcim şimdi gördüm..bunun adı mucize işte !!! :)) nasıl sevindim...allahım tamamına da erdirsin...darısı benim başıma ...inşallah 2.de yüzüm güler benim de...ilk denemem negatifit hatırlarsın daha çok yeni...geçen pazt.öğrenmiştim sonucu ve yıkılmıştım...en çok da eşim için...hatırlarsın...topiklerde yazmıştım...çok sevindim senin için.3 ay sonra başlıcaz inşallah ben de sevinirim......:)
inşallah öyledir sabah birtane daha yaptım yine silik belirdi.....inşallah meleğim tutmuştur, 17 haziran test günüm kanda ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?