Herseye ulaşıp amaçsız kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.341
4.167
53
Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum ama artık amaçsız hissediyorum garip hissediyorum böyle hisseden oldu mu nasıl başa çıktınız evet hala basarmak istedigim ufak seyler var ama harekete geçsem hemen gerçekleşecek şeyler hayati anlamsiz ve amaçsız bulmays basladim garip bir boşluktayım sanki

Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum ama artık amaçsız hissediyorum garip hissediyorum böyle hisseden oldu mu nasıl başa çıktınız evet hala basarmak istedigim ufak seyler var ama harekete geçsem hemen gerçekleşecek şeyler hayati anlamsiz ve amaçsız bulmays basladim garip bir boşluktayım sanki
O zaman başkalarına yardım edin maddi manevi size iyi gelecektir

Hayaliniz 24 yasinda evli ve hamile olmak miydi?
Eski konularıniza baktim da, ne isiniz var ne paraniz ne huzurunuz ne mesleginiz... Neyi basardiniz cok merak ettim.

Her kiz kardesimin yukseklere gelmesini isterim de, bir sey goremedim ki?

Son düzenleme:
"esimin kardesinin evinde kaldik bir kaç ay kadar orada iyi gelir oldugu için ev tutup kalmayi düşündük sonra olmadı geri geldik normal asgari ücretli bir ise girdi. Eşim işte ve ben evdeyim calismak istiyorum ama ev ile işi bir arada yurutebilirmiyim bilmiyorum ev işlerini de tam anlamiyla biliyor degilim zaten meslegim yok girersem asgari ücretle bir ise girecegim"

bunlari siz yazmissiniz mesela, boyle tezatlik gormedim

Hayaliniz 24 yasinda evli ve hamile olmak miydi?
Eski konularıniza baktim da, ne isiniz var ne paraniz ne huzurunuz ne mesleginiz... Neyi basardiniz cok merak ettim.

Her kiz kardesimin yukseklere gelmesini isterim de, bir sey goremedim ki?
Meslegimin olmadığını kim söyledi ya da paramin olmadığını hepsi var mutlu bir yuvaya da sahibim iyi bir gelire de ve hamileyim de

Ben bu konuyu cidden anlamadim, neye ulaştı neyi başardı acaba, mesleği bile yok.
Hayır olmasin tamam da, trolllemek mi amac?
Meslegimin olmadığını nereden çıkardınız kuaförüm meslegim de var gayet de iyi kazanıyordum cocugumu belirli yaşa kadar kendim büyütmek için ayrildim maddi durumum gelirim evlilik hayatım gayet yolunda

"esimin kardesinin evinde kaldik bir kaç ay kadar orada iyi gelir oldugu için ev tutup kalmayi düşündük sonra olmadı geri geldik normal asgari ücretli bir ise girdi. Eşim işte ve ben evdeyim calismak istiyorum ama ev ile işi bir arada yurutebilirmiyim bilmiyorum ev işlerini de tam anlamiyla biliyor degilim zaten meslegim yok girersem asgari ücretle bir ise girecegim"

bunlari siz yazmissiniz mesela, boyle tezatlik gormedim
Esim kendi mesleğine döndü asgari ücretle çalışmıyor bende eskiden baya ünlü bir güzellik merkezinde çalışıyordum şuan hamile oldugum icin ayrildim

Evet kronik mi bilmiyorum ama amaçsız kalmak mutsuzlugu da getiriyor

Amac olarak, Uni okumak, meslek sahibi olmak, doğacak cocuğa güzel bir gelecek sunabilmek ilk aklima gelenler.

Burda elecda hanimin cok güzel bir topiği var. Verimli rutin diye geciyor. Hanimefendinin yaptiğinin 2% yapsan zaten düşünmeye fazla vaktin kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X