- 11 Aralık 2018
- 41.460
- 257.714
- 598
Çevir kazı yanmasınAslinda bende oldum gerçekleştim diyemiyorum ama bu ülkede belirli bir yere kadar genişliyor insan Ülkemi cok seviyorum ama siyasi ekonomik terör olarak bikmis durumdayiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevir kazı yanmasınAslinda bende oldum gerçekleştim diyemiyorum ama bu ülkede belirli bir yere kadar genişliyor insan Ülkemi cok seviyorum ama siyasi ekonomik terör olarak bikmis durumdayiz
Türkiyenin de bir cok yerini gezdim ege kardeniz dogu akdeniz evet gezilecek yerler var ama artık ülkede olmak siyasi gelecek kaygisi ekonomik krizler vs coğrafya kaderdir iste yurt disinda yasama imkanım olsaydi sartlarim her şekilde daha güzelleşecekti
Şey de olabilir blanc uni sınavını kazanında ben şimdi ne yapacağım amacsizligi vardır ya kosturmali bir süreçten gecmissindir. Ya da yaşama dair amaç kalmaması eskiden insanalr ev alırız , işte istediğimiz araba sonra yazlık vs şimdi bunlqri yapamayınca amacsizlik oluşuyor böyle düşünmek istiyorum. Yoksa her şeyi yaptım diyorsa aylık gelirini çok merak ederiHer şeye ulaşıp amaçsız olmak diye bir şey yok. Sizin hayatınızda tatmin olmadığınız bir şeyler var sanırım. Artık gerçeklestremediğiniz bir kariyer hedefi ile mi ilgili bir tatminsizlik mi yoksa olmak istediğiniz kişi olmadığınız için mi tatmin olmuyorsunuz onu bilmem.
E ben yurtdışındayim, cok iyi bir mesleğim de var, dünyanın yarısını da gezdim, yine de sizin kurdugunuz şu başlıktaki cumleyi kuramam.Türkiyenin de bir cok yerini gezdim ege kardeniz dogu akdeniz evet gezilecek yerler var ama artık ülkede olmak siyasi gelecek kaygisi ekonomik krizler vs coğrafya kaderdir iste yurt disinda yasama imkanım olsaydi sartlarim her şekilde daha güzelleşecekti
Kayıtlar silinse yedircek bizeSiz söylemişsiniz, biyerimden uydurmadim.
Meslegim yok, ise girersem de asgari kazanacağım bir is olur demissiniz, o yuzden evde oturuyormussunuz vs vs, sizin soylemleriniz.
Gercek amaclariniz olsun, guzel yerlere tabi gelin, bu sekilde olmaz ama, hicbir sey yapmadan, her seyi basardim diye gezinirseniz hem KOMIK hem de acinasi durursunuz.
Ben üzüldüm sahsen.
Baska bir sey mi anlatmak istedi diye de düşünüyorum, anlatamadi zaar.Kayıtlar silinse yedircek bize![]()
Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum ama artık amaçsız hissediyorum garip hissediyorum böyle hisseden oldu mu nasıl başa çıktınız evet hala basarmak istedigim ufak seyler var ama harekete geçsem hemen gerçekleşecek şeyler hayati anlamsiz ve amaçsız bulmays basladim garip bir boşluktayım sanki
Eski konular öyle demiyor amaMeslegimin olmadığını kim söyledi ya da paramin olmadığını hepsi var mutlu bir yuvaya da sahibim iyi bir gelire de ve hamileyim de
50 binmiş. Çok para sanarak yazdı muhtemelen.Şey de olabilir blanc uni sınavını kazanında ben şimdi ne yapacağım amacsizligi vardır ya kosturmali bir süreçten gecmissindir. Ya da yaşama dair amaç kalmaması eskiden insanalr ev alırız , işte istediğimiz araba sonra yazlık vs şimdi bunlqri yapamayınca amacsizlik oluşuyor böyle düşünmek istiyorum. Yoksa her şeyi yaptım diyorsa aylık gelirini çok merak ederi
Baskasi kazanınca mi cok geliyo yoksa?50 binmiş. Çok para sanarak yazdı muhtemelen.
O da yalan zaten. Operatör doktor maaşı ortalama o seviyede neredeyse. 25-30 yaşında kepçe/forklift vb. operatörüne o parayı vermezler. En yüksek iş makinası operatörü maaşı diye google’da aratmışBaskasi kazanınca mi cok geliyo yoksa?
Hani kendi kazanip, ödemeleri vs çıkarsa, cok der mi ki?
Yanlış bir şey söylememiş ki. Neslin devam etmesine üremek denir. Hamile kalmakta çoğalmak yani üremektir. Ne anladında had bildirmeye kalkıştın kendince çok merak ettimNe saçmalıyorsun ya üremek vs haddinizi bilip usturubunuzu takinin
50 bin lira para mı ?Türkiye de olunca insanların hayali kirada oturmayıp mutlu bir aile yapısına sahip olmak oluyor sartlar böyle napalim kocamin aldığı 50 bin maasla da gezebildigimiz yeri geziyoruz ha bu arada asgari ucretle calisiyordu diyenler olacak o dönem kendine is bulamamıştı mesleğinde kisa süreli girdi suan kendi mesleğini yapıyor oparetor
Hım 50 bin acaba bı 5-10 yıl öncesinde mi kaldı ki konu sahibi50 binmiş. Çok para sanarak yazdı muhtemelen.
Aslında hiç yoktu kiNeler başardınız mesela bu hayatta? Kendiniz için,bir başkası için ne yaptınız? Kaç kişinin hayatına dokundunuz? Bazı doyumlara çoktan ulaştım,bir çok şey sıradan geliyor artık bana. Bana sıradan gelen şeyler biliyorum ki bazıları için ulaşılamaz şeyler ama hayallerim bitmiyor. Çocuklarımı büyütücem daha,onların hayallerine ortak olup hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olucam. Hem maddi hem manevi hayallerinin bitmesi imkansız yakın aslında sizinki nasıl bitti anlayamadım.