Herseye ulaşıp amaçsız kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bi kac gun once uzulmeye baslamistim hayallerimin cogunu gerceklestiremedigim icin. Sizin beklentileriniz az sanirim. Turkiye de yapilacaklar az demissiniz, imkan varsa yurtdisina acilin belki hayal dunyaniz genisler. Ben su an kendimden hic memnun degilim. Bu kadar fikre ve hayale sahip olup gerceklestirememek de beni yoruyor

Bende bi kac gun once uzulmeye baslamistim hayallerimin cogunu gerceklestiremedigim icin. Sizin beklentileriniz az sanirim. Turkiye de yapilacaklar az demissiniz, imkan varsa yurtdisina acilin belki hayal dunyaniz genisler. Ben su an kendimden hic memnun degilim. Bu kadar fikre ve hayale sahip olup gerceklestirememek de beni yoruyor
50k 1500 dolar ediyor. Yurtdışı da çok mümkün değil ama zaten hayal dünyasını çözemedim. Bir de Türkiyede bile yapamadığımız seyler var yapılacaklar nasıl az? Doğu Turu yaptı mı acaba arkadasımız, kapadokyada balon, fethiyede koylarda dalmak vs. Karadeniz deseniz cennet. Bir sürü şey de sayabilirim daha fazla. Bir tezatlık var konuda farklı düşüncelerde konu sahibi...
Zaten liseden çocuk gelişim mezunuyum
Siz hayallerinizin hepsine kavustugunuzdan değil bence amacınız kalmamış.Cunku imkan yok gibi görünüyor. Her gün kalkıp aynı seyleri yapmaktan sıkılmışsınız bence bunu da hayallerime kavuştum falan gibi görüyorsunuz. Yani bu da acıkcası imkan kısıtlılıgından bence. Liseden çocuk gelişimi mezunusunuz, kuaförsünüz, anne olacaksınız, evlisiniz. Lisede çocuk gelişimi alakasız olan kuaförlüğe geçiş yapmışsınız. Evlenmişsiniz üzerine evliliğin ilk yıllarda çocuk yapmışsınız. bence hedefler yanlış. 50k ile ne yapılabilir? Kendinizi geliştirmelisiniz. Liseden sonra cocuk gelişimine devam etmeyip evlenmeyi tercih edince her gün evde sıkıntıdan patlamak cok normal. Yaşıtlarınız hala okullarda hayatlarını yasıyor. Siz hayal dünyanızı geliştirin bence bir amaç edinin önce.

50k 1500 dolar ediyor. Yurtdışı da çok mümkün değil ama zaten hayal dünyasını çözemedim. Bir tezatlık var yani konuda.

Siz hayallerinizin hepsine kavustugunuzdan değil bence amacınız kalmamış.Cunku imkan yok gibi görünüyor. Her gün kalkıp aynı seyleri yapmaktan sıkılmışsınız bence bunu da hayallerime kavuştum falan gibi görüyorsunuz. Yani bu da acıkcası imkan kısıtlılıgından bence. Liseden çocuk gelişimi mezunusunuz, kuaförsünüz, anne olacaksınız, evlisiniz. Lisede çocuk gelişimi alakasız olan kuaförlüğe geçiş yapmışsınız. Evlenmişsiniz üzerine evliliğin ilk yıllarda çocuk yapmışsınız. bence hedefler yanlış. 50k ile ne yapılabilir? Kendinizi geliştirmelisiniz. Liseden sonra cocuk gelişimine devam etmeyip evlenmeyi tercih edince her gün evde sıkıntıdan patlamak cok normal. Yaşıtlarınız hala okullarda hayatlarını yasıyor. Siz hayal dünyanızı geliştirin bence bir amaç edinin önce.
En azindan gidip gezsin belki ufku acilip baska hayaller kurar odak noktasi degisir. Su zamanda kimin hayali yok ayol. Ben bile tekrar dil gelistirmeye basladim. Neden? Cunku yurtdisina bi gezmek icin bile dile ihtiyacim olacak. Amac olmazsa yemek olmaz

Bu yazıyı okuyunca; güzel bir eğitim almış,Türkiye ve Dünya turlarına çıkmış, çok güzel bir işi olmuş, kendi başına evini almış kendi başına arabasını almış, hayatının aşkını bulmuş bir kız bir oğlan çocuğu olmuş ( iki cins evlat sevgisini de tatmış ) kişisel gelişim kurslarına giden yoga yapan en az 2 hobisi olan, spor yapan bir kadın profili çiziyorsunuz böyle olsanız tamam diyecem ki ‘kadın yapmış abi’ kendini gerçekleştirmiş ve sıkılmış.

Ama gerçekler 3 harfli marketlerde çalışma kuaför kursu alma asgari ücretli kocanın kepçe operatörlüğüne geçmesi onun ailesinden kalan evine ve 50 k kepçe maaşını övmece.

Küçük hayalleriniz varmış sıradan bi adamla evlenip kendi yağında kavrulup çocuk yapma gibi. E bununda gerçekleşmesi zaten çok çok kolay şeyler.

Baştan bunu belirtirseniz size daha çok yardımcı olurlar.
Ailesinden kalmadi ev kendimiz ortak aldik borcu yok herkese göre hayat yasama sekli farkli size gore kendini gerceklestirmek bu olabilir mutluluk kavrami da herkese göre degisiyor burada yorum yapıp ben söyleyim boyleyim diyen insanlarin da durumunun benden bile kötü olup sirf ego tatmin etmek icin yazdiginin farkındayım cevap verme tenezzülünde bulunmadim herkes yok üremek yok dogurmak demis evet hamileyim çünkü 16 yasinda yumurtalıklarımda kist büyümesiyle tek yumurtaligim alınmıştı üstüne birde pcos oldugumu öğrenince cocugumun cok zor olacağını vs de öğrendim hamile kalmak hepsi icin basit birsey gorunsede ömrü boyunca bunun hayalini kuran insanlar var yorumlar o kadar acimasiz ki o kadar kendisi bir yere gelememis zavalli insanlar ego tatmin ediyorlar yazış sekillerinden bile belli bu durumun boslukta olmamin nedeni calismaya alisip hamile kaldiktsn sonra evde bos kalmamdan kaynaklı büyük neden ama evladimi da kendim büyütmek istiyorum çünkü 16 yasindandir sürekli suratima çocuğun olmaz denip evlenirken bile bu konuyu esime söylemem benim icin büyük tranva idi insanlar hayatımı geçtiğim yollari ailemi yasadigim zorlukları çocukken ugradigim yakin akrabalardan tacizleri vs. Bilmeden agizlarini acmis konusuyorlar kimseye birsey aciklamak zorunda degilim çocukluktandir huzurlu kavgasiz bir ev naif sevgi dolu merhametli bir es hayal ettigimi bilmez çünkü çocukluğum berbat geçti çalıştım kimseye de eyvallahım olmadığı zamanlar oldu evlendim çocuğumu kendim büyütmek istiyorum bizim iki katimizdsn daha fazla maas alip yetiştirmeyenler varmis Allah daha çok verip gözlerini de doyursun ama burda beni lincleyip sonra iğrenç hayatlarina dönüp kendi egolarini tatmin etmeye calisan insanlar var herkeisn yasam koşulları büyüdüğü koşullar ayni değil herkedi vicdanına bırakıp kimseye su saaaten sonra cevap yazmayacağım

O da yasak çok ayıp çokkk
Size cevap verme tenezzülünde bulunmayacagim dedim ama dayanamadim umarim siz ya da varsa çocuklarınızın benim gibi yumurtalıklarını tekini aldırmak zorunda kalmaz çocuk yaşta sonra çocuğu olamayacagi suratına söylenmez de yıllarca cocuk isteyip doktor doktor kapi kapi gezmezler umarim çocuklarınız varsa benim gibi cocuk yasta tacize uğramazlar zira sizin ego tatmin etmeye çalışmak icin yazan cok çirkin bir kalbiniz var dikkate almıyorum çünkü sizin gibiler hep var genelde duymuyoruz

Size cevap verme tenezzülünde bulunmayacagim dedim ama dayanamadim umarim siz ya da varsa çocuklarınızın benim gibi yumurtalıklarını tekini aldırmak zorunda kalmaz çocuk yaşta sonra çocuğu olamayacagi suratına söylenmez de yıllarca cocuk isteyip doktor doktor kapi kapi gezmezler umarim çocuklarınız varsa benim gibi cocuk yasta tacize uğramazlar zira sizin ego tatmin etmeye çalışmak icin yazan cok çirkin bir kalbiniz var dikkate almıyorum çünkü sizin gibiler hep var genelde duymuyoruz

Ne alaka şimdi??

Açıktan üniversite bitirmişsin yaşıtların doktora yapıp mis gibi hayat yaşarken sen analarımız zamanından kalma gibi gencecik yaşta evlenmiş bir de hayatını yaşamayan hamile kalmışsın. Kocan 50 bin lira gibi eh işte sayılacak bir maaş alıyor. Bu parayla zaten anca temel ihtiyaçlarını karşılarsın.
Milletin en deli çağlarında kuaförlük gibi birkaç ay kursa gidip herkesin alabileceği bir mesleğimsin var meslek sayılmaz. ( çok büyük şeyler başarmışsın gibi yazdığın için diyorum )
Açıktan üniversite üniversite değildir. Devletin işsizlik rakamlarının verilere biraz daha geç yansıması için uydurduğu gereksiz kurumlardır.
50 sene önce bir kadın ne yaşıyorsa onu yaşıyorsun. Kısaca hiçbir şey başaramadığın için içten içe bunun huzursuzluğunu yaşıyorsun.
Açıktan üniversite , bebek, koca bunlar elde etmek için en ufak bir çaba gerektirmeyen şeyler
Kocayla bebek de çaba gerektirmiyorsa artık...insanlar ömür boyu bir yuva kurabilmek için depresyona giriyorlar, umutsuzluğa kapılıyorlar belki ömür boyu buna sahip olamıyor.eskiden başarı değildi bak ama o zaman birini bulup aileler kizı veriyordu gitsin.artık ne yaşarsa... keza çocuk da öyle.bu sitenin bile belli bir kısmı çocuk sahibi olmakla ilgili konulara ayrılmış durumda.tamam konu abes bir konu ben de kabul ediyorum ama bu kadar da konu sahibini gömecek kadar da bir durum yok ortada.kuaförlük bir meslektir ve her meslek kadar önemlidir.o zaman diğer meslek sahiplerini de bu konuda başarılı saymamamız gerekir.meslek sahibi olmak bile başarı değilse başka ne başarıdır? Italyaya kahve içmeye gitmek mi başarı yani nasıl bir başarı bekleniyor? İnsan bu çalışır, evlenir çocuk yapar.küçümseyenler nasada uzay araştırmaları yapıyor sanırım.

Son düzenleme:
Alakasi şu hanimefendi hamile kalmam ile ilgili dalga geçiyor hayatımı bilmeden ego tatmini yapıyor bende cevap olarak umarım yaşamazsiniz dedim zira böyle insanlara beddua etmek dahi istemiyorum

Zor çocuk sahibi olmuş olabilirsiniz ama çocuk sahibi olmayı ve evlenmeyi hayattaki bütün amaç olarak görmek kusura bakmayın ama bana göre de vizyonsuzluktur. Dünyada binbir çeşit alınacak eğitim, gidilecek mekan, edinilecek hobi vs var hiçbirini yapmayıp amacım bitti derseniz herkese garip gelir. İşin içine drama katmayın

Kocayla bebek de çaba gerektiriyorsa artık.insanlar ömür boyu bir yuva kurabilmek için depresyona giriyorlar, umutsuzluğa katılıyorlar belki ömür boyu buna sahip olamıyor.keza çocuk da öyle.bu sitenin bile belli bir kısmı çocuk sahibi olmakla ilgili konulara ayrılmış durumda.tamam konu abes bir konu ben de kabul ediyorum ama bu kadar da konu sahibini gömecek kadar da bir durum yok ortada.kuaförlük bir meslektir ve her meslek kadar önemlidir.o zaman diğer meslek sahiplerini de bu konuda başarılı saymamamız gerekir.meslek sahibi olmak bile başarı değilse başka ne başarıdır?
Sonunda anlayan biri herkesin dünyaya geldiginde yasam sartlari bir olmuyor yaşadığı sinavlar acilar bir olmuyor herkesin mutluluk kavrami farklı

Hanımefendi hamile kalmanızla neden dalga geçeyim, taciz ne alaka şimdi? Üreme kelimesini kullanana hadsiz dediniz ya ona diyorum, sürekli sömürmeseniz mi bizi artık?
Ne saçmalıyorsun ya üremek vs haddinizi bilip usturubunuzu takinin

Ailesinden kalmadi ev kendimiz ortak aldik borcu yok herkese göre hayat yasama sekli farkli size gore kendini gerceklestirmek bu olabilir mutluluk kavrami da herkese göre degisiyor burada yorum yapıp ben söyleyim boyleyim diyen insanlarin da durumunun benden bile kötü olup sirf ego tatmin etmek icin yazdiginin farkındayım cevap verme tenezzülünde bulunmadim herkes yok üremek yok dogurmak demis evet hamileyim çünkü 16 yasinda yumurtalıklarımda kist büyümesiyle tek yumurtaligim alınmıştı üstüne birde pcos oldugumu öğrenince cocugumun cok zor olacağını vs de öğrendim hamile kalmak hepsi icin basit birsey gorunsede ömrü boyunca bunun hayalini kuran insanlar var yorumlar o kadar acimasiz ki o kadar kendisi bir yere gelememis zavalli insanlar ego tatmin ediyorlar yazış sekillerinden bile belli bu durumun boslukta olmamin nedeni calismaya alisip hamile kaldiktsn sonra evde bos kalmamdan kaynaklı büyük neden ama evladimi da kendim büyütmek istiyorum çünkü 16 yasindandir sürekli suratima çocuğun olmaz denip evlenirken bile bu konuyu esime söylemem benim icin büyük tranva idi insanlar hayatımı geçtiğim yollari ailemi yasadigim zorlukları çocukken ugradigim yakin akrabalardan tacizleri vs. Bilmeden agizlarini acmis konusuyorlar kimseye birsey aciklamak zorunda degilim çocukluktandir huzurlu kavgasiz bir ev naif sevgi dolu merhametli bir es hayal ettigimi bilmez çünkü çocukluğum berbat geçti çalıştım kimseye de eyvallahım olmadığı zamanlar oldu evlendim çocuğumu kendim büyütmek istiyorum bizim iki katimizdsn daha fazla maas alip yetiştirmeyenler varmis Allah daha çok verip gözlerini de doyursun ama burda beni lincleyip sonra iğrenç hayatlarina dönüp kendi egolarini tatmin etmeye calisan insanlar var herkeisn yasam koşulları büyüdüğü koşullar ayni değil herkedi vicdanına bırakıp kimseye su saaaten sonra cevap yazmayacağım
İğrenç hayatlar mı?
Kırdın:(

Bugün çok acımasız üyeler ben de farkettim.alelade bir erkekle evlenip çocuk yapmışsın diyorlar ? Yaa kiminle evlenecektiniz? Tarkan'la mi? Murat boz la mi? Dünyaca ünlü şarkıcıyla mi? Bir de o kişiler de sen ben gibi insan yani?.hatta beşpara etmeyen insanlar çoğu.ünlü diye kalitesizlik değişmiyor ki.Hani altından mı derler ya.sanki kendileri alelade bir adamla birlikte olmuş olmuyor? yazdıkları şeyler de saçma yani.

Alakasi şu hanimefendi hamile kalmam ile ilgili dalga geçiyor hayatımı bilmeden ego tatmini yapıyor bende cevap olarak umarım yaşamazsiniz dedim zira böyle insanlara beddua etmek dahi istemiyorum
Hamile kalmanızla değil, üremek fiiline kızmanızla dalga geçiyor. Önce anlayın sonra bedduaya soyunun.
Ayrıca siz hedeflerine ulaşmış boşluğa düşmüş değilsiniz. Siz hamile kalıp eve kapanmanın mutsuzluğunu yaşıyorsunuz. Yanlış açmışsınız konuyu. Ne hissettiğinizi de tam anlamamışsınız. O sebeple kimse yardımcı olamıyor.

Bugün çok acımasız üyeler ben de farkettim.alelade bir erkekle evlenip çocuk yapmışsın diyorlar ? Yaa kiminle evlenecektiniz? Tarkan'la mi? Murat boz la mi? Dünyaca ünlü şarkıcıyla mi? Bir de o kişiler de sen ben gibi insan yani?.hatta beşlara etmeyen insanlar çoğu.Hani altından mı derler ya.sanki kendileri alelade bir adamla birlikte olmuş olmuyor?yazdıkları şeyler de saçma yani.
Evleneceğim insanin merhameti aile yapisi ve bana olan sevgisi davranışı önemliydi çok şükür herseyi ile hayal ettigim bir adamla evlendim cocugumun olmasi cok zordu hamile kaldim cocukken yasadigim tranva lar vs yasadigim zorlu hayat herkes çiçekli yollardan yürümüyor herkesin yolu cok farkli dünyaya geldiğimiz aileyi yasayacaklarimizi biz secmiyoruz esimin 50 bin maas almasini bile kucumseyenler oldu hangi ülkede yasiyorlar anlamiyorum gecen biri konu acti 17 bin maasla evleri kira ikizlere hamile bir kadin yani insanlar Türkiye de gerçekten zor şartlarda yasiyor durumum ortalamaya rağmen iyi dediğim icin bile linç edildim bu insanlar nerenin Türkiye sinde hangi dünya da yasiyorlar bilmiyorum ama Türkiye de zaten yaşam cok zor ken bu sekilde yazmalari sadece ego tatmin etmek

Hamile kalmanızla değil, üremek fiiline kızmanızla dalga geçiyor. Önce anlayın sonra bedduaya soyunun.
Ayrıca siz hedeflerine ulaşmış boşluğa düşmüş değilsiniz. Siz hamile kalıp eve kapanmanın mutsuzluğunu yaşıyorsunuz. Yanlış açmışsınız konuyu. Ne hissettiğinizi de tam anlamamışsınız. O sebeple kimse yardımcı olamıyor.
Üsluplari doğru öyle mi? Hic sanmıyorum yazilan özellikle bir kac kisinin yorumunu tekrsr okuyun isterseniz hic iyi niyetli degiller

Evleneceğim insanin merhameti aile yapisi ve bana olan sevgisi davranışı önemliydi çok şükür herseyi ile hayal ettigim bir adamla evlendim cocugumun olmasi cok zordu hamile kaldim cocukken yasadigim tranva lar vs yasadigim zorlu hayat herkes çiçekli yollardan yürümüyor herkesin yolu cok farkli dünyaya geldiğimiz aileyi yasayacaklarimizi biz secmiyoruz esimin 50 bin maas almasini bile kucumseyenler oldu hangi ülkede yasiyorlar anlamiyorum gecen biri konu acti 17 bin maasla evleri kira ikizlere hamile bir kadin yani insanlar Türkiye de gerçekten zor şartlarda yasiyor durumum ortalamaya rağmen iyi dediğim icin bile linç edildim bu insanlar nerenin Türkiye sinde hangi dünya da yasiyorlar bilmiyorum ama Türkiye de zaten yaşam cok zor ken bu sekilde yazmalari sadece ego tatmin etmek
Öyle öyle.ama senin konu da biraz acayip olmuş doğrusu.her istediğim oldu falan deyince.yüksekten bakıyorsun gibi algılamışlar.üyeler diyor ki o para değil bu para deyin gerçekten gören de hepsi 200 bin kazanıyor sanacak.asgari ücretli kasiyer arkadaş gelmiş seninle benimle dalga geçiyor.aynı durum ilişkiler için de geçerli.yokluktan kırılan bir sürü kadın var.konulardan belli.ben samimice yazınca herkes kendisi Adriana limaymiş gibi yorumlar yapmaya başlıyor 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X